Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala Mi, Mycha i Roletka - kciuki za Was i Wasze Maluchy!
Viki, fajny ten przepowiadaczCore mi wrozy! Za dwa trzy tygodnie Wam powiem czy sie sprawdzilo
aszka, Viki26, basiurka, pragnaca dzidziusia, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagulas wrote:Dziewczyny ale budujecie napięcie! Dzieciaki może trochę zostaną w brzuszkach, a jeśli nie to kciukam i czekam na same dobre wieści!!!
Aszka, na razie kieruje się na Inflancka. Mam najbliżej. Mąż pracuje w budynku obok. W razie W będzie szybko przy mnieObym nie zalowala wyboru
agulas lubi tę wiadomość
-
roletka wrote:Mycha melduj się jak sytuacja?
Anatolka nie zazdroszczę, mam nadzieję że jednak synek nie będzie miał problemów ani brzuszkowych ani skórnych i szybko będziesz mogła.swoja dietę rozszerzać
Ale mi smaka na gołąbki i rolady zrobiliście
Kto w najbliższym czasie wizytuje?
Ja wizytuję w najbliższy wtorek. I już mam pietra. . .
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Lilou1984 wrote:agulas ja też w inflancką celuje
tydzień temu zaczęliśmy tam Szkołę Rodzenia
i chyba weźmiemy położną dla spokoju psychicznego
ja już jestem po szkole:D też mam zamiar wziąć położną. Przy pierwszym porodzie będę spanikowana jak nigdyJakoś będę spokojniejsza
Na ich stronce są położne z numerami tel. Ja mam się ze swoją skontaktować pod koniec stycznia/początek lutego. Ma nam pokazać szpital, sale porodowe, omówić plan porodu i takie tam.
aszka lubi tę wiadomość
-
Viki26 wrote:Dziewczyny jako maly przerywnik/zabawe zajrzyjcie tutaj http://www.prozdrowie.pl/Aplikacje/Chinski-przepowiadacz-plci i napiszcie czy wam płeć sie zgadza:)
za mc zaplodnienia wzielam oczywiscie punkcje. Mi sie zgadza
Nie pisza jednak jak to jest w blizniakami ani trojaczkamiViki26, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie po weekendzie
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, szyjki I skurcze - zeby ich nie bylo I dzieciaczki posiedzialy jeszcze troche
Sylwiasta Gratuluje 2 trymestru
Ja w srode mam wizyte poloznej, a w czwartek USG w szpitalu I wizyta z moim lekarzem prowadzacym + test obciazenia glukoza bleeeeeeagulas, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co do plci to ja gdzies Tam gleboko wierzylam, ze dziewczynka tez bedzie, ale jak lekarz potwierdzil 2 razy , ze same chlopaki to przestalam wierzyc w moje przeczucia
Jednakze moja tesciowa do konca powtarzala, ze lekarze sie myla I Tam jest jedna dziewczynka I miala racjeaneczka2015, Viki26, Inska, agulas, Sanna, Lilou1984, Moniaa, kmb, justa1234, Konwalia, Anuszka, mia6 lubią tę wiadomość
-
aneczka2015 położna to taka osoba, która jest na telefon przed porodem. Może pokazać Ci szpital, omówisz z nią plan porodu (moja powiedziała, że wspólnie ustalamy co zrobić abym czuła się dobrze i pewnie, np. czy chcę spróbować rodzić bez znieczulenia, a może chcę się powyginać na piłce, czy chcę by mąż był ze mną itp itd).
Następnie położna jest z Tobą podczas porodu a później pomaga Ci w szpitalu.
Tak bynajmniej swoją rolę opisała moja położna.Sanna, Lilou1984, aneczka2015, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
agulas wrote:aneczka2015 położna to taka osoba, która jest na telefon przed porodem. Może pokazać Ci szpital, omówisz z nią plan porodu (moja powiedziała, że wspólnie ustalamy co zrobić abym czuła się dobrze i pewnie, np. czy chcę spróbować rodzić bez znieczulenia, a może chcę się powyginać na piłce, czy chcę by mąż był ze mną itp itd).
Następnie położna jest z Tobą podczas porodu a później pomaga Ci w szpitalu.
Tak bynajmniej swoją rolę opisała moja położna.
Taka położna jest jak sobie za nią zaplacisz w szpitalu.
Jest też położna z ośrodka zdrowia. Idzie się, składa deklaracje, pozniej można przyjść do niej do przychodni albo ona do Ciebie do domu i pogadać itp. Przychodzi też na wizyty patronazowe po porodzie. Trzeba jej zgłosić, że dzidziuś się urodził i do.2 dni po powrocie ze szpitala powinna wpaść do domu zajrzeć do Was. Nie będzie jechać do szpitala z Tobą rodzic.agulas, aneczka2015, pragnaca dzidziusia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
znalazłam chwilke
słuchajcie tak się opisałam rano na temat tej poloznej a wkleilo mi samo witaj no się zdenerwowałam, tym bardziej ze edytowalam pare razy posta a mimo wszystko zostawalo witam
SMIESZNIE
Ja chciałabym rodzic z taka polozna z która podpisuje się umowę chyba miedzy 37 a 42 tygodniem ciąży powinna być w pogotowiu :)chce rodzic z polozna która będzie ze mna caly czas ponieważ to moja pierwsza ciaza i mam przeczucie ze jak będzie ktoś obok kto ogarnia cala sytuacje to polowa sukcesu za mnaMój mąż się nie pisze na tę atrakcje i ja tez nie chciałabym żeby widział, choć bardzo chce żeby caly czas był w szpitalu
My w sobote mamy wizyte u Pani doktor prowadzącejmoże dowiemy się czy to chłopczyk czy dziewczynka
A czy ktoras z Was rodzi albo rodziła w Św Zofii??Inska, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość