X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Inska Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala Mi, Mycha i Roletka - kciuki za Was i Wasze Maluchy!

Viki, fajny ten przepowiadacz ;-) Core mi wrozy! Za dwa trzy tygodnie Wam powiem czy sie sprawdzilo :)

aszka, Viki26, basiurka, pragnaca dzidziusia, Lilou1984 lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki mi sie sprawdziło jak moja kolezanka mówiła, ktora ma 4 dzieci: 2 chłopcow i 2 dziewczynki. Ze jak dziewczynka to ciut przed owu, a jak chłopiec to po owu.

Viki26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulas wrote:
    Dziewczyny ale budujecie napięcie! Dzieciaki może trochę zostaną w brzuszkach, a jeśli nie to kciukam i czekam na same dobre wieści!!!

Aszka, na razie kieruje się na Inflancka. Mam najbliżej. Mąż pracuje w budynku obok. W razie W będzie szybko przy mnie :P Obym nie zalowala wyboru :P
    a to na pewno dobrze ze mąż obok. Nie bedziesz załowac w ogole szpitale w Wawie maja dobre opinie.

agulas lubi tę wiadomość

• Pola7 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roletka wrote:
    Mycha melduj się jak sytuacja?

Anatolka nie zazdroszczę, mam nadzieję że jednak synek nie będzie miał problemów ani brzuszkowych ani skórnych i szybko będziesz mogła.swoja dietę rozszerzać ;-)

Ale mi smaka na gołąbki i rolady zrobiliście :-D

Kto w najbliższym czasie wizytuje?

Ja wizytuję w najbliższy wtorek. I już mam pietra. . .

09.2015 - 1 ICSI :-)
    06.2016 -Mój Cud ❤

2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
    2018 - 3 ICSI
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Anatolka gratulacje chłopczyka,imie juz macie wybrane?

Pawełek będzie :-)

roletka, Inska, Viki26, Sanna, sylwiaśta159, aszka, mia6 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • agulas Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilou1984 wrote:
    agulas ja też w inflancką celuje :) tydzień temu zaczęliśmy tam Szkołę Rodzenia :) i chyba weźmiemy położną dla spokoju psychicznego :P

ja już jestem po szkole:D też mam zamiar wziąć położną. Przy pierwszym porodzie będę spanikowana jak nigdy :D Jakoś będę spokojniejsza :P Na ich stronce są położne z numerami tel. Ja mam się ze swoją skontaktować pod koniec stycznia/początek lutego. Ma nam pokazać szpital, sale porodowe, omówić plan porodu i takie tam.

aszka lubi tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 06:41

basiurka lubi tę wiadomość

74di4z174lr410ce.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece do pracy do napisania pozniej

74di4z174lr410ce.png
  • Biała Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, pewnie mi umknęło...co z Fistaszkiem, ueprodziła??? Na pierwszej stronie Basiurka wstawiła, że 1-go. (?)

• basiurka Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała wrote:
    Hej dziewczyny, pewnie mi umknęło...co z Fistaszkiem, ueprodziła??? Na pierwszej stronie Basiurka wstawiła, że 1-go. (?)
    cześć ktoś pisał, że urodziła w styczniu stąd-1.

• basiurka Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Pawełek będzie :-)
    jak mój mąż <3

• basiurka Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki26 wrote:
    Dziewczyny jako maly przerywnik/zabawe zajrzyjcie tutaj http://www.prozdrowie.pl/Aplikacje/Chinski-przepowiadacz-plci i napiszcie czy wam płeć sie zgadza:)
    za mc zaplodnienia wzielam oczywiscie punkcje. Mi sie zgadza :)
    Nie pisza jednak jak to jest w blizniakami ani trojaczkami ;)
    dla mnie się sprawdziło :)

Viki26, Inska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Anatolka za info :)

My Was dzisiaj witamy w dobrym humorze, bo zaczynamy II trymestr :)))

Anuszka, arlenka, wiecznie, Kava, Asienka1184, aszka, Inska, Viki26, pragnaca dzidziusia, Sanna, agulas, mia6 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie w dzien dobry tvn mowił ten gin Południewski to samo co moja kolezanka :D :D o tej płci.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po weekendzie :)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, szyjki I skurcze - zeby ich nie bylo I dzieciaczki posiedzialy jeszcze troche :)

Sylwiasta Gratuluje 2 trymestru :)

Ja w srode mam wizyte poloznej, a w czwartek USG w szpitalu I wizyta z moim lekarzem prowadzacym + test obciazenia glukoza bleeeeee :(

agulas, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do plci to ja gdzies Tam gleboko wierzylam, ze dziewczynka tez bedzie, ale jak lekarz potwierdzil 2 razy , ze same chlopaki to przestalam wierzyc w moje przeczucia :)
    Jednakze moja tesciowa do konca powtarzala, ze lekarze sie myla I Tam jest jedna dziewczynka I miala racje :)

aneczka2015, Viki26, Inska, agulas, Sanna, Lilou1984, Moniaa, kmb, justa1234, Konwalia, Anuszka, mia6 lubią tę wiadomość

• aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie. A jak to jest wlasnue z polozna? Kiedy sie ha wybiera i jak to wyglada?

Pragnaca widze ze masz juz jakies spotkanie z polozna??? A ja jeszcze nic w tym kierunku nie zrobilam. :(

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • agulas Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 położna to taka osoba, która jest na telefon przed porodem. Może pokazać Ci szpital, omówisz z nią plan porodu (moja powiedziała, że wspólnie ustalamy co zrobić abym czuła się dobrze i pewnie, np. czy chcę spróbować rodzić bez znieczulenia, a może chcę się powyginać na piłce, czy chcę by mąż był ze mną itp itd).
    Następnie położna jest z Tobą podczas porodu a później pomaga Ci w szpitalu.
    Tak bynajmniej swoją rolę opisała moja położna.

Sanna, Lilou1984, aneczka2015, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulas wrote:
    aneczka2015 położna to taka osoba, która jest na telefon przed porodem. Może pokazać Ci szpital, omówisz z nią plan porodu (moja powiedziała, że wspólnie ustalamy co zrobić abym czuła się dobrze i pewnie, np. czy chcę spróbować rodzić bez znieczulenia, a może chcę się powyginać na piłce, czy chcę by mąż był ze mną itp itd).
    Następnie położna jest z Tobą podczas porodu a później pomaga Ci w szpitalu.
    Tak bynajmniej swoją rolę opisała moja położna.

Taka położna jest jak sobie za nią zaplacisz w szpitalu.

Jest też położna z ośrodka zdrowia. Idzie się, składa deklaracje, pozniej można przyjść do niej do przychodni albo ona do Ciebie do domu i pogadać itp. Przychodzi też na wizyty patronazowe po porodzie. Trzeba jej zgłosić, że dzidziuś się urodził i do.2 dni po powrocie ze szpitala powinna wpaść do domu zajrzeć do Was. Nie będzie jechać do szpitala z Tobą rodzic.

agulas, aneczka2015, pragnaca dzidziusia, Viki26 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazłam chwilke

słuchajcie tak się opisałam rano na temat tej poloznej a wkleilo mi samo witaj no się zdenerwowałam, tym bardziej ze edytowalam pare razy posta a mimo wszystko zostawalo witam
    SMIESZNIE :)

Ja chciałabym rodzic z taka polozna z która podpisuje się umowę chyba miedzy 37 a 42 tygodniem ciąży powinna być w pogotowiu :)chce rodzic z polozna która będzie ze mna caly czas ponieważ to moja pierwsza ciaza i mam przeczucie ze jak będzie ktoś obok kto ogarnia cala sytuacje to polowa sukcesu za mna :) Mój mąż się nie pisze na tę atrakcje i ja tez nie chciałabym żeby widział, choć bardzo chce żeby caly czas był w szpitalu :)

My w sobote mamy wizyte u Pani doktor prowadzącej :) może dowiemy się czy to chłopczyk czy dziewczynka :)

A czy ktoras z Was rodzi albo rodziła w Św Zofii??

Inska, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

74di4z174lr410ce.png
‹‹ 409 410 411 412 413 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ