Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Asienka1184 wrote:Ale tu fajnie
dzięki za miłe przyjęcie
Dziś mam wizytę, martwię się, że coś nie tak!
Przywróćcie mnie do porządku dziewczyny! I powiedzcie, że to normalne, że można aż tak dobrze się czuć.
także można dobrze ciążę znosić ... ale nie powiem teraz w sobotę rozpoczynam 9 miesiącbrzmi to poważnie, chodzę jak pingwin po tym śniegu. Dobrze że mam auto bo inaczej bym chyba zasiedziała się w chatce
kaarolaa, pragnaca dzidziusia, Inska, agulas, Viki26, mia6 lubią tę wiadomość
-
Drużyna A w komplecie. Alez sie cieszę, ze moje zaproszenie zostało przyjęte.
Musimy sie przecież trzymać razem nie tylko podczas starań, prawda?
pragnaca dzidziusia, arlenka, Asienka1184, Inska, Anuszka, agulas, Konwalia, mia6 lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Ja dziś zaczęłam 5 miesiąc
ale to brzmi...
Kurdeeeeeeeeeeeeee, byłam dziś w ośrodku zdrowia poznać położną i... nie spodobała mi się za bardzo... A jest tylko jedna na tej wsi pod miastemechhh...
W ogóle dziewczyny, które chodziły do szkoły rodzenia... Od którego tygodnia chodzilyscie? I te, które planują też od którego chcecie? Mi dziś ta baba powiedziała, że do szkoły się chodzi od 30tc. Coś mi się to nie wydaje... Jakoś późno, przecież wtedy już jest ciężko chyba się ruszać i wysiedziec dłużej w jednym miejscu, czy nie? U mnie lutowa grupa zacznie jak będę w 21 tc i położna że szkoły powiedziała, że będzie ok i że mogę dołączyć w lutym jak chce.
5m szok.....kto mi powie kiedy to minęło!!!???
Ja chodziłam do szkoły rodzenia od 30 do 35 tygodnia, zajęcia 2 razy w tygodniu.
Byly dziewczyny z ciazami takimi jak ja, ale o dwie czy trzy z ciazami 19tydz i 24 tydzień i 28tydz. Wiec roznie można zacząć.Inska, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Ja dziś zaczęłam 5 miesiąc
ale to brzmi...
Kurdeeeeeeeeeeeeee, byłam dziś w ośrodku zdrowia poznać położną i... nie spodobała mi się za bardzo... A jest tylko jedna na tej wsi pod miastemechhh...
W ogóle dziewczyny, które chodziły do szkoły rodzenia... Od którego tygodnia chodzilyscie? I te, które planują też od którego chcecie? Mi dziś ta baba powiedziała, że do szkoły się chodzi od 30tc. Coś mi się to nie wydaje... Jakoś późno, przecież wtedy już jest ciężko chyba się ruszać i wysiedziec dłużej w jednym miejscu, czy nie? U mnie lutowa grupa zacznie jak będę w 21 tc i położna że szkoły powiedziała, że będzie ok i że mogę dołączyć w lutym jak chce. -
nick nieaktualnySwieta racja Kava
Asiula objawy przyjda, a jak nie to jestes szczesciara, bo one naprawde potrafia uprzykrzyc ciazeTrzym kciuki za wizyte &&&&&&&
Lilou ty laseczko, waga nie wazna, dopoki malenstwo zdrowo rosnie I MA sie znakomicie
Ja po spotkaniu z polozna juz. Mowi, ze ladnie rosne I uwaga mam juz + 12 kgteraz chyba zaczal sie ten najwiekszy okres wzrostu I przybierania na wadze stad tez te straszne bole wiazadel I spojenia lonowego.
I mam jeszczcze jedne dobre wiadomosci: Moja mamusia przylatuje na dwa tygodnie do 4 lutegobedzie prala, prasowala ciuszki, gotowalam nam obiady I sprzatala
jestem mega zadowolona, ona tez , ze moze mam pomoc sie przygotowac, bo ja wiadomo musze lezec. Przylatuje w piatek
Asienka1184, Takanijaka, Inska, Moniaa, agulas, Viki26, wiecznie, mia6 lubią tę wiadomość
-
Kochane widziałyście tę akcję Naszego Bociana "Babcia/ Dziadek z in vitro"? Oglądam te zdjęcia, na których widzę przeszczęśliwe twarze dziadków/babć/prababć z in vitro i płaczę po cichu, że mój tato w przyszłym roku też będzie mógł takie zdjęcie zahasztagować #dziadekzinvitro
Kolejny dowód na to, że choroba niepłodności, to nie tylko nasza choroba, ale całej rodziny. Mam nadzieję, że te pary, które podchodzą do in vitro a nie powiedziały swoim rodzicom o tym fakcie, kiedyś zdobędą się na odwagę. Bo patrząc po tych uśmiechniętych, zakochanych w swoich wnukach dziadkach stwierdzam, że ta miłość jest najszczersza, najpiękniejsza, i nie ważne że z in vitro!
Ach...na rozważania mi się wzięłoTakanijaka, pragnaca dzidziusia, Konwalia, justa1234, Lilou1984, mia6 lubią tę wiadomość
-
Asieńka ja mam ciąże bliźniaczą i nie miałam żadnych objawów typowo ciążowych nawet cycki nie bolały
Anatolka gratuluje 5 miesiąca
ja po wizycie remont w szpitalu kończy się w niedziele, czyli planowo z czego ogromnie się ciesze, żeby nie kłaść mnie do innego szpitala a żeby mieć jakiś ogląd w sytuacji jutro i w piątek idę na ktg, poniedziałek też ktg i dr będzie dzwonić w pn do szpitala żeby zapytać czy juz wszystko mają poukładane i jeśli tak to jadę już w pn na szpital a jak nie to we wtorek, będę mieć podane sterydy na płucka i nawet nie pytałam czy chce mnie do porodu trzymać w szpitalu czy tylko parę dni obserwacji wole się nie dołować przez weekendgin zadowolony z wagi maluszków bo uwaga uwaga z usg termin porodu wychodzi na 01.03.2016
czyli tak jakbym dziś miała 34+1
mam leżeć i pozwolił tylko na ewentualne pokazywanie palcem
a i dostałam maila że łóżeczka zostały już wysłaneTakanijaka, pragnaca dzidziusia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Anatolka w tych szkołach rodzenia chyba zależy od tego jak czesto i jak długo są spotkania. Jak byłam się zapisać nie przyjmowali już dziewczyn w 30 tc. Natomiast w innej szkole dowiedziałam się że mam przyjsc w połowie marca czyli w 30 tc właśnie.
Pragnąca dzidziusia super ze Twoja mama przyjeżdżamoże oprócz prania i układania ciuszków odciąży cie też od mycia mikrofalówki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 15:25
-
Takanijaka widzę że wybrałaś już imiona dla Maluszków
twoja córcia będzie moją imienniczką
-
nick nieaktualnyTakanijaka wrote:Anatolka w tych szkołach rodzenia chyba zależy od tego jak czesto i jak długo są spotkania. Jak byłam się zapisać nie przyjmowali już dziewczyn w 30 tc. Natomiast w innej szkole dowiedziałam się że mam przyjsc w połowie marca czyli w 30 tc właśnie.
Pragnąca dzidziusia super ze Twoja mama przyjeżdżamoże oprócz prania i układania ciuszków odciąży cie też od mycia mikrofalówki
Wlasnie miedzy innymi po to przyjezdza :pTakanijaka, Kava lubią tę wiadomość
-
roletka wrote:Takanijaka widzę że wybrałaś już imiona dla Maluszków
twoja córcia będzie moją imienniczką
A tak między Bogiem a prawda to zabawne że większość z nas nie zna swoich imion.pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny