Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała ja jak miałam laparo i się piguła uparta żeby na noc dać mi przeciwbólowy to myślałam że w wenflon a ona mi zastrzyk w tyłek dała
to dopiero było zaskoczenie
-
Dziewczyny zobaczcie ten nasz watek taki" osob po przejsciach" a ile juz mamy szczesliwie urodzonych dzieciaczkow i ile prawie zakonczonych ciaz
kmb, Viki26, pragnaca dzidziusia, Inska, mia6 lubią tę wiadomość
-
Jak ten czas leci jestem czwarta w kolejce ale pewnie będę trzecia bo jak mały dalej będzie tak tył to Cc mnie czeka już mamy więcej niż 3 kg. a tu jeszcze miesiąc a raczej 5 prawie tygodni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 22:18
Viki26, pragnaca dzidziusia, Lilou1984, agulas, Takanijaka, Inska, mia6 lubią tę wiadomość
-
kmb wrote:Jak ten czas leci jestem czwarta w kolejce ale pewnie będę trzecia bo jak mały dalej będzie tak tył to Cc mnie czeka już mamy więcej niż 3 kg. a tu jeszcze miesiąc a raczej 5 prawie tygodni
A ja nie wiem ile mój maluszek waży, może za 2 tyg się dowiem:)mycha28, kmb, aszka lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Ja się wieczorowo witam w 31 tygodniu:) mam wrażenie że tygodnie lecą coraz szybciej!
dziewczyny UK/Irlandia - współczuję opieki medycznej, a mówią że to w PL służba zdrowia jest chora...
ale ja jakbym chodziła tylko do lux-medu (niby prywatna opieka) to też chyba nie byłabym do końca dopieszczona. mój lekarz od początku ciąży nie zbadał mnie na fotelu... zawsze tylko usg i do domu. dobrze, że chodzę jeszcze prywatnie do drugiegoten na wszystko zwraca uwagę.
Mycha dzieciaczki już na prawdę spore!gratuluję
dziewczyny w 3-y i 4-o pakachpowinnyście się oszczędzać 2 i 3 razy bardziej, bo każdy kolejny dzidziuś to dodatowy nacisk na szyjkę, obciążenie dla kręgosłupa itp. Wasze organizmy wykonują poważną pracę, pamiętajcie że tak naprawdę kobieta stworzona jest do ciąży pojedynczej więc leniuchujcie jak najwięcej! trzeba dmuchać na zimne.
Pola7 Gratuluje Córci! dziewczynki są suuuper! ♥♥♥
Asienka1184 Witaj kochana i rozgość się na kilka pięknych miesięcy
kmb no moja też podobno duża rośnie, wyprzedza tp z in vitro o 2-2,5 tygodnia
więc też coraz częściej się zastanawiam czy się CC nie skończy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:42
Moniaa, pragnaca dzidziusia, roletka, mycha28, Konwalia, wiecznie, agulas, Takanijaka, Inska, aszka, justa1234, Pola7 lubią tę wiadomość
-
Ja spać nie mogę
leżę i myślę, nie lubię takiego zawieszenia, nie wiem czy położy mnie do szpitala i będziemy czekać z dupa w górze aż samo sie zacznie, czy wyznaczymy date cc pośle mnie na sterydy na płucka i leżenie w domu, albo oleje sprawę i będę jak bomba zegarowa
jeszcze parę scenariuszy przychodzi mi na myśl a niewiedza jest straszna, do 13 jeszcze tyyyyle czasu
Lilou ale super furaja bym jeszcze dodała że czasem nawet relaksacyjny tryb życia nie pomoże na.szyjke a co dopiero normalny
jestem tego najlepszym przykładem nic nie robię poza odpoczynkiem aaaaa ok powiesilam 4 pralki ubranek ale ona ciężkie nie są
aszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Kava zapraszała więc jestem
Trochę dziwnie wy wszystkie już prawie na wylocie a u mnie nieśmiały początek.
Asia dobrze że jesteśAsienka1184, Anatolka, Sanna, pragnaca dzidziusia, agulas, Moniaa, Danae, Takanijaka, Inska, Lilou1984, aszka, mycha28, Kava, justa1234, La-mia, mia6 lubią tę wiadomość
-
Anuszka wrote:Hej dziewczyny
Kava zapraszała więc jestem
Trochę dziwnie wy wszystkie już prawie na wylocie a u mnie nieśmiały początek.
Asia dobrze że jesteś
Dziewczyny, ale super, że już za chwilę będziecie miały maluszki przy sobie. Konkretny wysyp dzieciaczków się szykujeAnuszka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuszka dziewczyny Nas nie opuszczaja, nawet po porodzie, tylko daja cenne rady, a my notujemy
Jak Milo CIE tu widziec
Ja mam dzisiaj spotkanie z polozna.
A rano obudzila mnie zmora zgagaMoim sposobem na nia sa migdaly I mleko, mam nadzieje, ze mnie nie zawioda
Anuszka, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLilou1984 wrote:Ja się wieczorowo witam w 31 tygodniu:) mam wrażenie że tygodnie lecą coraz szybciej!
dziewczyny UK/Irlandia - współczuję opieki medycznej, a mówią że to w PL służba zdrowia jest chora...
ale ja jakbym chodziła tylko do lux-medu (niby prywatna opieka) to też chyba nie byłabym do końca dopieszczona. mój lekarz od początku ciąży nie zbadał mnie na fotelu... zawsze tylko usg i do domu. dobrze, że chodzę jeszcze prywatnie do drugiegoten na wszystko zwraca uwagę.
Mycha dzieciaczki już na prawdę spore!gratuluję
dziewczyny w 3-y i 4-o pakachpowinnyście się oszczędzać 2 i 3 razy bardziej, bo każdy kolejny dzidziuś to dodatowy nacisk na szyjkę, obciążenie dla kręgosłupa itp. Wasze organizmy wykonują poważną pracę, pamiętajcie że tak naprawdę kobieta stworzona jest do ciąży pojedynczej więc leniuchujcie jak najwięcej! trzeba dmuchać na zimne.
Pola7 Gratuluje Córci! dziewczynki są suuuper! ♥♥♥
Asienka1184 Witaj kochana i rozgość się na kilka pięknych miesięcy
kmb no moja też podobno duża rośnie, wyprzedza tp z in vitro o 2-2,5 tygodnia
więc też coraz częściej się zastanawiam czy się CC nie skończy...
aaaa i chwale się furą. dzisiaj odebraliśmy Nasz Lupo Comfort:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/532fd655685d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d533b6528743.jpg
Miłego korzystania z wózka! Na razie mogę potwierdzić, że w śniegu spokojnie daje sobie radę
Moja ciąża też wyprzedzała i jakieś dwa tygodnie termin z IVF. Przystopowała chyba w 38 tygodniu. I udało się naturalnie
Moje dziecko wróciło do trybu nie spania w dzień, więc znowu chodzę jak zombie. Do tego je co dwie godziny po 20-30 minut, więc zero czasu na cokolwiek. Mąż wyjeżdża w weekend w delegację na tydzień, ale przyjedzie moja mama do pomocy, więc będę mogła w ciągu dnia w końcu coś zrobić. I odgruzować mieszkanieagulas, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Może Arlenke zwabisz
No dobra, jest Asienka, jest Anuszka...no to chyba muszę uzupełnić tą naszą drużynę A
Nieśmiało witam się z Wami
Kibicuje Wam i czytam juz od jakiegoś czasu, tylko po cichuInska, agulas, Anuszka, Moniaa, pragnaca dzidziusia, Lilou1984, Asienka1184, aszka, Kava, Marta1986, Anatolka, Anko:-), justa1234, La-mia, mia6 lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Arlenka, Anuszka, Asienka...witajcie Kochane! Ogromne gratulacje!
Sanna, Sylwia...jak ten czas leci, że już nie jesteśmy najmłodsze ciążami
Dziewczyny, mam pytanie. Okrutnie mnie wczoraj wieczorem bolała głowa. Poszłam spać już o 22. O 2:30 obudziłam się z jeszcze większym bólem i wzięłam jedną tabletkę Apapu, zwykłego, nie max.
Niestety ból mi nie przeszedł, ćmi mnie nadal. Czy ja mogę w ostateczności wziąć jeszcze jedną tabletkę około południa?
edit: mierzyłam rano ciśnienie i mam 107/47, coś nisko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 11:07
arlenka, sylwiaśta159, aszka lubią tę wiadomość
-
Kava ja mam szumisia i jestem z niego zadowolona zawsze jest pod ręką i tak jak Konwalia napisała jak gdzieś idziemy to go zabieramy
Od początku dźwięk suszarki go uspokojał dlatego się zdecydowaliśmy
Konwalia, pragnaca dzidziusia, aszka, Kava, wiecznie lubią tę wiadomość