Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Viki26 wrote:kmb o ty! chcesz moje 3 cie miejsce w kolejce zająć? ;p hihi
A ja nie wiem ile mój maluszek waży, może za 2 tyg się dowiem:)
Ja idę jutro wieczorem na wizytę więc zobaczymy. Ale mój brzuch już nisko mi się wydaje i małego czuje niżej, koleżanka zgaga odpuscila więc chyba się szykujemy pomału. Jeszcze przynajmniej dwa tygodnie bym chciała a mój się śmieje, że na 14 lutego może się uda.Viki26 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Chyba w takim razie kawusia poleci, pierwsza od września! Siedzę w pracy i nie ogarniam. Na nic siły nie mam. Czuje w ogóle jakby mnie przezięnienie brało. Ech,niech się ta zima w końcu skończy...wiosno przybywaj!
Moniaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy serdecznie drużynę A
zawsze się cieszę, jak widzę tu nowe osoby, bo zastanawiałam się smętnie ostatnio dlaczego tu jest dopiero 400 stron a na wątku staraczek 2800...
Najlepiej dla wszystkich by było gdyby tu był taki tłok....
zwalam to na fakt, że tam jest więcej spraw do omówienia i skonsultowania a tu tylko spokojne i nudne ciąże;)i tego się będę trzymać!
mój mąż dzisiaj rano mi opowiadał że w środku nocy się do mnie przytulił, położył mi rękę na brzuchu...a tam dyskoteka;D Iga podobno tarabaniła się jak szalona, brzuszek cały chodził. Mąż się zastanawiał jak ja mogę spać w takich "warunkach"arlenka, agulas, sylwiaśta159, Asienka1184, Takanijaka, Viki26, Moniaa, pragnaca dzidziusia, Inska, Anuszka, Konwalia, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mysle, ze teraz co rusz beda dolaczac nowe dziewczyny, na watku staraczkowym jest mrowisko, same stymulacje punkcje i transfery wiec na pewno przelozy sie to na ilosc mamus na fioletowej w najblizszym czasie:))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 12:11
Lilou1984, Kava, pragnaca dzidziusia, Inska, Anuszka, agulas, mia6 lubią tę wiadomość
-
Ale tu fajnie
dzięki za miłe przyjęcie
Dziś mam wizytę, martwię się, że coś nie tak!
Przywróćcie mnie do porządku dziewczyny! I powiedzcie, że to normalne, że można aż tak dobrze się czuć.aszka, Moniaa, pragnaca dzidziusia, Inska, agulas, Lilou1984 lubią tę wiadomość
17.09 Icsi
22.12.2015 transfer 4AA
-
nick nieaktualnyAsienka1184 wrote:Ale tu fajnie
dzięki za miłe przyjęcie
Przywróćcie mnie do porządku dziewczyny! I powiedzcie, że to normalne, że można aż tak dobrze się czuć.Inska lubi tę wiadomość
-
Asienka1184 wszystko będzie dobrze! MUSI!
ja się bardzo dobrze czułam od początku ciąży i Tobie też tego życzę
Ja też mam dzisiaj wizytę. boję się wejść na tą ich wredną, podstępną wagęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 12:48
pragnaca dzidziusia, Inska, Anuszka, agulas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asienka1184 wrote:Ale tu fajnie
dzięki za miłe przyjęcie
Przywróćcie mnie do porządku dziewczyny! I powiedzcie, że to normalne, że można aż tak dobrze się czuć.
Nic się nie martw. Już taki urok naszych ciąż że martwimy się jak czujemy się dobrze i jak czujemy się źle
Osobiście zazdroszczę Wam dziewczyny tych 30-paru tygodni ciazy. Ja mam wrażenie jakby doba trwała 48h a miesiąc 60 dni. Wciąż myślę jakby tu przyspieszyć trochę czas...pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Ja dziś zaczęłam 5 miesiąc
ale to brzmi...
Kurdeeeeeeeeeeeeee, byłam dziś w ośrodku zdrowia poznać położną i... nie spodobała mi się za bardzo... A jest tylko jedna na tej wsi pod miastemechhh...
W ogóle dziewczyny, które chodziły do szkoły rodzenia... Od którego tygodnia chodzilyscie? I te, które planują też od którego chcecie? Mi dziś ta baba powiedziała, że do szkoły się chodzi od 30tc. Coś mi się to nie wydaje... Jakoś późno, przecież wtedy już jest ciężko chyba się ruszać i wysiedziec dłużej w jednym miejscu, czy nie? U mnie lutowa grupa zacznie jak będę w 21 tc i położna że szkoły powiedziała, że będzie ok i że mogę dołączyć w lutym jak chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 13:34
Viki26, Moniaa, wiecznie, Anko:-), pragnaca dzidziusia, Inska, agulas, mia6 lubią tę wiadomość
-
Asienka ja już zaczełam 9 mc i też się martwiłam na początku że nie mam zgagi, wymiotów, bóli:) więc pozostaje ci nic tylko się cieszyć takim zdrowiem:)
Anatolka gratuluję 5 miesiąca)
Ja od 25tc chodziłam bo tak i zalecali się zapisywać, na szczęście były tam takie wielkie sako więc miło się w nich zapadało na te 3 godzinkiInska lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?