Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyInska wrote:Kochane mamusie bliźniaków bądź trojaczków, coś dla Was! Przepiękne video bliźniaków podczas kąpieli. W artykule do tego video piszą, że pokazuje ono cudownie jaka jest więź między dziciaczkami, jak są ze sobą blisko w łonie mamuni...Boże jak im jest dobrze w tej wodzie, rozmarzyłam się
https://www.youtube.com/watch?v=qY-d46-gPMI
Widzialam gotez sie wzruszylam jak ogladalam
Inska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKava wrote:Inska, jak popatrzyłam na te bobaski urocze to taka mnie fala miłości zalała do mojego synka znowu :*
To najwspanialszy cud, że jest z nami.
Jesteśmy wszystkie szcęściarami, że nam się udało... prawda?Inska lubi tę wiadomość
-
Pragnaca ale dla mnie nawet przy ciąży bezproblemowej i pojedynczej codzienne sprzątanie to przesada, ja nie mówię nic nie robić bo sama jak tylko dostałam zielone światło do spacerów to zaczęłam chodzić więcej ale albo ja jestem brudas albo co ale codzienne wycieranie kurzy sprzątanie podłogi itd to nawet bym powiedziała.ze źle jak dziecko się wychowuje w takich warunkach bo później co chwile infekcje, alergie itd żeby mięśnie się nie rozleniwily to wolałabym sobie Chodzić na spacery albo na basen
Sprzątanie bym ograniczyła tym bardziej że masz twardnienia brzucha i to z tego ci piszesz dość dokuczliwe, moim zdaniem jakbyś się dobrze czuła to lekarze mają race nie ma co wpadać w paranoje ale jednak się dobrze nie czujesz wieczorami a.dalej robisz co robiłaś zamiast więcej odpoczywać bo twardnienia to też znak że organizm jest zmęczony
Asienka witamy po fioletowej stronie mocyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 16:08
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRoletko to nie ty jestes brudas, tylko ja mam natrectwo - taka choroba, moja mama I maz od dawna mi to powtarzali. Jak przychodze z psem ze spacerku to wycieram mu lapki najpierw chusteczkami nawilzajacymi a dopiero potem suchym recznikiem. To jest choroba. Nie wiem czy kojarzysz ten serial " detektyw Monk " to ja wlasnie cos takiego podobnego jestem
Koniec ze sprzatanie codziennie obiecuje to sobie. Wiadomo co jest najwazniejsze I nie slucham juz porad swojego lekarza tylko Was.
Moj lekarz na te twardnienia wieczorem odparl: " przeciez MA pani trojke, wierca sie, przemieszczaja, rosna to uciskaja macice a ta powoduje twardnienia brzucha". Tak czy siak lezakujemy sobie z bablamiaszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kava wrote:Inska, jak popatrzyłam na te bobaski urocze to taka mnie fala miłości zalała do mojego synka znowu :*
To najwspanialszy cud, że jest z nami.
Jesteśmy wszystkie szcęściarami, że nam się udało... prawda?
Oj tak Kava, wielkie szczęściary z nas!
Asienka, witamy witamy
aszka, Kava lubią tę wiadomość
-
Kochana wiem co to natrectwa ja też mam moje choć zupełnie z innej dziedziny że tak powiem
ty słuchaj swojego lekarza tylko jak organizm podpowiada ci ze go nadwyrezasz to lepiej cierpieć na leniwe mięśnie niż zbyt wczesny poród poza tym lekarz ma rację że jak nic się nie dzieje to żyć normalnie ale pewnie nie mówiłaś mu ze cały dzień na mopie jeździsz?
poza tym to ty jesteś matka i w sumie nie wiem jak ty, ale ja mam tak jakby przeczucia instynkt i jak np coś mnie boli brzuch to potrafię stwierdzić czy taki ból jest normalny czy niepokojący, ciężko to wytłumaczyć, to że masz trójkę też robi swoje mi brzuch twardnieje i to często od 18tc a co dopiero jakbym 3 miała
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane po dzisiejszej wizycie ustalony termin cc. 8 lutego będę oficjalnie 100% mamą; )
ale się ciesze
Lecz do szpitala idę juz 5tego gdyż będę mieć awaryjnie podane sterydy na rozwinięcie płucek. Lekarz chce by było wszystko wporzadkua ze Synusie będą malutkie to lepiej dmuchać na zimne
Mialyscie podane te sterydy ? Bolą bardzo ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:43
agulas, Kava, mycha28, pragnaca dzidziusia, Sanna, justa1234, Anko:-), wiecznie, Viki26, Lilou1984, Anuszka, Takanijaka, Inska, mia6 lubią tę wiadomość
Mała Mi -
nick nieaktualnyMała Mi 1 wrote:Kochane po dzisiejszej wizycie ustalony termin cc. 8 lutego będę oficjalnie 100% mamą; )
ale się ciesze
Lecz do szpitala idę juz 5tego gdyż będę mieć awaryjnie podane sterydy na rozwinięcie płucek. Lekarz chce by było wszystko wporzadkua ze Synusie będą malutkie to lepiej dmuchać na zimne
Mialyscie podane te sterydy ? Bolą bardzo ?.
-
Mała Mi 1 wrote:Kochane po dzisiejszej wizycie ustalony termin cc. 8 lutego będę oficjalnie 100% mamą; )
ale się ciesze
Mialyscie podane te sterydy ? Bolą bardzo ?
Ojej juz 8 lutegociekawe czy ja dotrzymam dluzej.
Bola baaardzo!! Wlasnie dzis poczulam pierwszy jutro mnie czeka to samoszczypie strasznie.
Ale dla chlopaczkow wytrzymampragnaca dzidziusia, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mała Mi 1 wrote:Mycha28 wytrzyma się wiem ... ale nie wiem czemu ale boję się ich. Mimo że tyle się przeszło to boje się cholernie tych zastrzyków ...
Ja od dziecistwa mam traume przed zastrzykami. Jak dostawalam to zawsze napinalam posladki z pielegniaki mialy problem z wkluciem. Dzis jak polozna mi robila to ucieklam jej z posladkiem do przodua jak juz sie bila to az jeczalam. Az sie boje jutra no ale co poradze