Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze... czuje ze Marcelina rusza mi sie normalnie na wzgorku lonowym... nie w podbrzuszu tylko wrecz na tej kosci... to chyba nie jest normalne, ze az tak nisko...? Nie ukrywam ze sie martwie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 21:45
Nasza Marcysia jest już z nami
-
_cherryLady wrote:Kurcze... czuje ze Marcelina rusza mi sie normalnie na wzgorku lonowym... nie w podbrzuszu tylko wrecz na tej kosci... to chyba nie jest normalne, ze az tak nisko...? Nie ukrywam ze sie martwie
Odwróci sięmi też tak raz zrobił. Wtedy pobiegłam o tej 8 rano do swojego lekarza na oddział, że mi pessar na bank skopal i to tylko schiz był
możesz na 4 sobie stanąć i pokrecic biodrami. Powinno ją wytrzasc stamtąd
_cherryLady, Inska lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Odwróci się
mi też tak raz zrobił. Wtedy pobiegłam o tej 8 rano do swojego lekarza na oddział, że mi pessar na bank skopal i to tylko schiz był
możesz na 4 sobie stanąć i pokrecic biodrami. Powinno ją wytrzasc stamtąd
dobre
) moja na kazdym usg glowa w dol wiec zastanawiam sie czym tam mi tak grzebie, raczkami
? Bo to uczucie ze jest tak nisko mam kilka razy w tyg
ale dzieki za uspokojenie
Nasza Marcysia jest już z nami
-
nick nieaktualny
-
Sylwia ja też czasami czuję jakby strasznie nisko mi gmerala, a na każdej wizycie była główka w dół
Od dziś mam ciążę donoszonąKava, arlenka, Viki26, Anatolka, Moniaa, pragnaca dzidziusia, mia6, Konwalia, renieczka, Lilou1984, roletka, Inska, _cherryLady, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:Dziewczeta zycze wszystkim Wesolych Swiat
Poleccie prosze sprawdzony lezaczek- bujaczek
Ja mam tiny love 3w1. Aktualnie, przy moim 6-miesięczniaku, jest rozłożony na płasko i mały leży w nim głównie na brzuszkumycha28, agulas, margit lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:Viki rumianek sie sprawdzil
Wojtus puszcza baczki az milo sluchac i kupa idzie bez wysilku
mycha28 lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Mycha, Viki a to rumianek pijecie wy czy dajecie maluchom? mój Tomuś czasem się napina zanim zrobi a przez to że ma przepuklinę pępkowa wolałabym żeby w ogóle szło bez napinania