Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka jesteśmy przykładami że wysokie hcg nie oznacza ani ciąży mnogiej ani potomka płci żeńskiej
Oznajmiam wszem i wobec że mam w brzuchu 12 centymetrowego chłopczykaAnatolka, pragnaca dzidziusia, pabelka88, Asienka1184, margit, Moniaa, aszka, aszka, justa1234, Konwalia, roletka, Karolina1111, arlenka, aneczka2015, Jola1985, mia6, Inska, agulas, _cherryLady, Viki26, renieczka, Lilou1984, szałwia, Takanijaka lubią tę wiadomość
-
Justyna, to może Zosi jest za zimno w kąpieli. Nasz też ryczał jak mu było zimno. Teraz nagrzewamy łazienkę suszarką do włosów (pewnie do 27 stopni) i jest git.
Chociaż pisałaś, że próbowaliście wszystkiego więc pewnie już wypróbowaneAnatolka lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Mam nadzieję, że moje dziecko będzie albo cieplolubne po mnie albo chociaż pół po mnie i pół po mężu, bo jak będzie jak mąż to będę chodziła ze smarkami do pasa z zimna...
Moje dziecko przesiedziało pół roku w lodówce pewnie będzie wolało niższe temperaturyKonwalia, pragnaca dzidziusia, _cherryLady, mia6, Viki26, renieczka, szałwia lubią tę wiadomość
-
Anuszka, gratuluję synka! Tym bardziej, jeśli to wymarzony
Anatolka wrote:Bo chłopiec nie zachoruje na endoAnuszka wrote:Moje dziecko przesiedziało pół roku w lodówce pewnie będzie wolało niższe temperatury
Oj uśmiałam się, uwielbiam Was! Tylko tutaj takie poczucie humoru może być
Anuszka, mia6, Viki26, szałwia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny tak juz zazdroszcze wam ze znacie plec dzieciatka ja juz nie moge sie doczekac tej wiesci i ruszyc z zakupami dla malenstwa
.
Anuszka gratuluje synka tez mi sie chlopczyk marzy a mezowi coreczka. Za dwa tygodnie mam usg genetyczne ciekawe czy cos bedzie widac w tym temacieInska, mia6, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Evelle wrote:Hej dziewczyny tak juz zazdroszcze wam ze znacie plec dzieciatka ja juz nie moge sie doczekac tej wiesci i ruszyc z zakupami dla malenstwa
.
Anuszka gratuluje synka tez mi sie chlopczyk marzy a mezowi coreczka. Za dwa tygodnie mam usg genetyczne ciekawe czy cos bedzie widac w tym temacie
Już genetyczne ? Ale czas leci!!!! Ty od Gizlera może on samych synów robi zobaczymy
Ja też już na prenatalnych widziałam siusiaka chociaż lekarz był ostrożny i kazał się nie nastawiać ale ja swoje wiedziałamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 10:45
Evelle lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, ja zaglądam tu do Was z różowej strony, mam pytanie za którym transferem Wam się udało? Ja jestem po czwartym, nieudanym (w tym jeden pozytywny ale nie doczekałam serca) i trochę mi z tym źleI i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy