Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Kava wrote:Justyna, to może Zosi jest za zimno w kąpieli. Nasz też ryczał jak mu było zimno. Teraz nagrzewamy łazienkę suszarką do włosów (pewnie do 27 stopni) i jest git.
Chociaż pisałaś, że próbowaliście wszystkiego więc pewnie już wypróbowane -
justa1234 wrote:Ja kąpie ja w łazience a tam jest jak w parniku aż policzki ma czerwone
Aaa bo myslalam ze tam gdzie kapiecie to 22 stopnie
U nas tez parowa w lazience. Az mokra wychodzejusta1234 lubi tę wiadomość
-
my oboje ciepłolubni więc mam nadzieję , że i moja jaskółeczka taka będzie
Anuszka- już Ci gratulowałam, ale pogratuluję raz jeszcze, bo to cudowna wiadomość
Elciu- u mnie drugi transfer, ale jest ogrom dziewczyn, którym zadomowił się dopiero i 7-8 groszek... frustrujące, ale i Ty się docekaszpopatrz na Piggy
Anuszka, Inska, agulas, pragnaca dzidziusia, szałwia lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
pewnie tak będzie, cały czas w to wierzę, ale kolejne porażki wcale mnie nie uodparniają jakby się mogło wydawać. no nie smęcę wam już. Miłego dnia dziewczyny :*
I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
Elcia, nie trać wiary! Walcz! Polecam blog: krotki.blog.pl Nie wiem ile razy Iza podchodziła do stymulacji i transferów, juz straciłam rachubę, ale uczy pięknie wiary, nadziei i cierpliwości. Wierzę, że tak jak jej, tak Tobie się uda Skarbie
agulas, Viki26, elcia_aa, pragnaca dzidziusia, szałwia lubią tę wiadomość
-
Hej. Chciałabym sie przywitać nieśmiało. Dzisiaj zaczelam 10tydzien i chociaż caly czas żyje w stresie czy bedzie ok to chetnie do Was dolacze. Mam nadzieje ze do pazdziernika:) pozdrawiam wszystkie mamusie
Anatolka, Inska, agulas, Viki26, Kava, Anuszka, Pola7, pabelka88, Moniaa, renieczka, Konwalia, arlenka, justa1234, pragnaca dzidziusia, Karolina1111, mia6, Lilou1984, szałwia lubią tę wiadomość
2xIVF (Salve Łódź) i jest córcia!!!
Nowe starania (Bocian Wawa) 30.12'15 start długi protokół,14.02 ET 8b 8dpt-37,10dpt-150
-
Inska czuje sie zaskakująco dobrze, nie krwawię ani nie plamie jak w pierwszej ciazy,jedynie co to mam mocno powiększone jajniki po stymulacji i mam czestrze usg aby to kontrolować.
Inska lubi tę wiadomość
2xIVF (Salve Łódź) i jest córcia!!!
Nowe starania (Bocian Wawa) 30.12'15 start długi protokół,14.02 ET 8b 8dpt-37,10dpt-150
-
U nas w domu na piecu z 23, ale odczuwalna z 21/22. Potówek synek nie ma, za to wyskoczyła mu jakaś alergia cała buźka, brzuszek i plecki w krostkach:( i tak już od 2 tyg. Z mleka i jogurtów naturalanych zrezygnowałam, czekam czy wysypka przejdzie:(
Dziewczyny czy wy codziennie przy kąpieli przemywacie dzieciakom oczka solą f. ?
Mój dziś ma całe oczko w ropce i obie powieki czerwone:(
Co do nagrzewania łazienki polecam zamiast suszarką, kupić w castoramie dmuchawę za 30 zł
Kava, Inska lubią tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
My mamy taka dmuchawe wlasnie i nagrzewamy lazienke do kapania.
Ja przemywam codziennie rano. Na gazik leje kilka kropel soli fiz. Ropek nie maja.
Sprobuj zakraplc sol do oczek nie tylko przemywac
Viki a moze to alegia na rumianek?
Wiesz ja musialam jednak Wojtkowi odstawic choc pomagal mu na baczki ale mial cala buzke zsypana i zacza robic bardzo ciemne zielone kupy. Polozna powiedziala ze to raczej od rumianku ze bardzo duzo dzieci uczulaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 17:13
Inska, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Nie powinno sie stosować rumianku do oczu maluszkow... Ja tam kapalam mala w pokoju i nigdy dodatkowo nie nagrzewalam pokoju. Temp w domu byla 23stopnie.2xIVF (Salve Łódź) i jest córcia!!!
-
Mycha a polozna doradzila cos na problemy z brzuszkiem? To odstawiam rumianek, wroce moze do kopru.
Monison, rumianek to tylko do picia stosujemy:) Gratuluje drugiej ciazy z ivf po roku! Moje marzenie! A rodzilas SN czy CC?2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Gdzies wyczytalam ze przemywacie oczka rumiankiem. Ale juz takie różne absurdy słyszałam ze mnie nic nie zdziwi. A najlepsze są pomysły babć i ciotek, poprostu uwielbiam2xIVF (Salve Łódź) i jest córcia!!!
-
Hej. Mało sie odzywam ale podczytuje na bierząco i tu i na fejsie.
Tez macie takiego stracha czy wszystko jest dobrze? Wizytę mam w poniedziałek a juz nachodzą mnie złe mysli.
( co jeśli przeszło bić serduszko, albo cos innego sie stało? ) dręczą mnie takie mysli bo od początku ciazy nic nie czyje żadnego bólu, nie mam wymiotów, piersi bezbolesne i nie rosną.
I dlatego Że nie mam objawow nie mogę doczekać sie kolejnej wizytywiem ze moje mysli nie pomagają dzidziusiowi ale strasznie sie boje i nie mogę odpędzić złych mysli.
-
adrenalina, ja też się tak stresowałam na początku. Teraz czasami też. To chyba normalne po takiej drodze do ciąży.
Wizyta już za kilka dni.
Ja też nie wymiotowałam. Objawy raz są raz ich nie ma.
Głowa do góry.adrenalina, Moniaa, Viki26, mia6 lubią tę wiadomość
-
adrenalina wrote:Hej. Mało sie odzywam ale podczytuje na bierząco i tu i na fejsie.
Tez macie takiego stracha czy wszystko jest dobrze? Wizytę mam w poniedziałek a juz nachodzą mnie złe mysli.
( co jeśli przeszło bić serduszko, albo cos innego sie stało? ) dręczą mnie takie mysli bo od początku ciazy nic nie czyje żadnego bólu, nie mam wymiotów, piersi bezbolesne i nie rosną.
I dlatego Że nie mam objawow nie mogę doczekać sie kolejnej wizytywiem ze moje mysli nie pomagają dzidziusiowi ale strasznie sie boje i nie mogę odpędzić złych mysli.
normalnie jak bym nie była w ciąży. Co do obaw to mi doszło choróbsko z którego się wyleczyć nie mogłam, brałam antybiotyk... Niby już przeszło ale strach został... Czy nic dzidziusiowi nie zaszkodziło, czy się rozwija, czy będzie odpowiednio duży na następnej wizycie itd itp
ja mam wizytę jutro. Życzę Ci dożo cierpliwości od wizyty do wizyty oraz optymizmu :-*
adrenalina lubi tę wiadomość
-
adrenalina wrote:Hej. Mało sie odzywam ale podczytuje na bierząco i tu i na fejsie.
To normalne, myślę, że każda z nas przez to przeszła, ba! do dziś przechodzimy. Ja już niby 24 tydzień a cały czas drżę czy będzie wszystko ok. Staraj się jednak nie denerwować, bo tak jak dziewczyny piszą, brak objawów nie wróży wcale czegoś złego. Wiele z nas, w tym ja, ich nie miała a dzieciaczki zdroweadrenalina lubi tę wiadomość