Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
szałwia wrote:Kava, a jak często robili Ci badanie moczu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 17:12
szałwia lubi tę wiadomość
-
agulas wrote:Anatolka jesteś na jakiejś diecie z powodu endozdziry?
Ja chcę wejść na dietę po porodzie, ale chcę kp i nie wiem jak jedno będzie miało się z drugim...
Nie, raczej nie. Ja się na diety nie nadaje, ale od zawsze intuicyjnie praktycznie nie jem czerwonego mięsa, nie pije kawy ani alkoholu. Na żadne diety bezglutenowe czy inne takie to nie mam samozaparcia. -
agulas wrote:A masz już plan na walkę po porodzie??
U nas po porodzie, priorytetem jest 2 dzidzia... W Invicta usłyszałam, że na pewno przejdę 2 laparoskopie a w pewnym wieku najlepiej usunąć narzady rodne
Pewnie dostanę antykoncepcje. Ja mrożaków nie mam, więc jeśli będę chciała to będę musiała przejść znowu stymulację. A poza tym nie będę sobie raczej mogła pozwolić bardzo szybko na drugie dziecko, bo nie wyobrażam sobie leżeć tak jak teraz mając roczne czy dwuletnie dziecko w domu. To jest rzecz nierealna w czasie gdy mąż będzie w pracy... A narażenie drugiego dziecka na przedwczesny poród to słaba opcja. Szyjka lepsza nie będzie przy drugiej ciąży. Tak mi się wydaje. Mnie nikt o ponowieniu laparoskopii nie mówił - miałam tylko torbiel, która po laparoskopii pojawiła się od nowa po 3 cyklach. Nie miałam żadnych zrostow i ognisk. Torbiel w ciąży zniknęła -
Rozumiem. W takiej sytuacji nie dziwie się, że chcesz się wstrzymać.
U mnie nie dało się wszystkiego wyciąć, bo lekarz bal się, że uszkodzi jelita. U mnie IV stopień. Mrozakow też brak. Miałam słabe komórki jajowe. Niektórzy twierdzą, że ciąża leczy endometrioze ale z licznej literatury, która już przeczytałam wynika że wycisza, więc... Walka trwa -
justa1234 wrote:Z tego co wiem to epunisan to to samo co sab simplex tylko poprostu espunisanu trzeba dać więcej kropelek niż pisze na opakowaniu
ja cały czas daje espunisan
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Jest espumisan 100 i to sie bardziej opłaca bo cena i mniejsze ilości. Ja dawalam 3xdziennie a jak juz bylo ok to podawalam jak widziałam ze cos się dzieję.
Ja po porodzie miałam jeden cykl po KP, jeden z antkami i stulacje, wiec szybko poszlo. Musiałam mala odstawić szybciej od piersi bo @ nie chciała przyjść. 8mc karmilam normalnie a potem 1,5tylko w nocy a i tak nie chciała przyjść, musiałam odstawić ja calkowicie.Viki26, _cherryLady lubią tę wiadomość
2xIVF (Salve Łódź) i jest córcia!!!
Nowe starania (Bocian Wawa) 30.12'15 start długi protokół,14.02 ET 8b 8dpt-37,10dpt-150
-
Viki26 wrote:Justa a cały czas to tzn jak czesto? przed każdym posiłkiem, czy jak córcia zapłacze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 15:31
Viki26 lubi tę wiadomość
-
Margit każda kobieta reaguje inaczej. Ale mogą pojawić się i bóle okresowe. I lekkie plamienie ale ja absolutnie tego Co nie życzę.
Jeśli takie coś się pojawia to łyknij no spe zwykłą albo max albo forte i pole trochę. Powinno ustąpić. Ale nie zamartwiam się absolutnie. Mnie w 8 tc wszelakie objawy ciążowe ustąpiły i tez schizowałam ...
A teraz moja młoda jutro kończy miesiąc i daje czasami w kość.mia6, agulas, pragnaca dzidziusia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
jestem za namowa dziewczyn z ovu:-)
chcialam sie przywitac po raz drugi
moja ciaza nie jest ani z ivf ani z iui. chociaż iui byly 4, a ivf 2 stymulacje i 3transfery. przygotowujac sie do 4 transferu jakims cudem udalo sie naturalnie.
jestem w 13t2d ciazypragnaca dzidziusia, Pola7, vella, Asienka1184, adrenalina, Moniaa, Anatolka, Konwalia, Kava, Anuszka, renieczka, pabelka88, justa1234, Lilou1984, Inska, agulas, Karolina1111, szałwia, Monison, Viki26, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykuciak wrote:jestem za namowa dziewczyn z ovu:-)
chcialam sie przywitac po raz drugi
moja ciaza nie jest ani z ivf ani z iui. chociaż iui byly 4, a ivf 2 stymulacje i 3transfery. przygotowujac sie do 4 transferu jakims cudem udalo sie naturalnie.
jestem w 13t2d ciazy
Hej kuciak
Pamietam CIE z rozowej strony jak podchodzilas do ivf.
Gratuluje naturalnego cuduWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 14:51
kuciak lubi tę wiadomość