Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
kuciak wrote:jestem za namowa dziewczyn z ovu:-)
chcialam sie przywitac po raz drugi
moja ciaza nie jest ani z ivf ani z iui. chociaż iui byly 4, a ivf 2 stymulacje i 3transfery. przygotowujac sie do 4 transferu jakims cudem udalo sie naturalnie.
jestem w 13t2d ciazy
To teraz przyznaj się jak po prenatalnych -
kuciak wrote:jestem za namowa dziewczyn z ovu:-)
chcialam sie przywitac po raz drugi
moja ciaza nie jest ani z ivf ani z iui. chociaż iui byly 4, a ivf 2 stymulacje i 3transfery. przygotowujac sie do 4 transferu jakims cudem udalo sie naturalnie.
jestem w 13t2d ciazy
Ach, Wy jesteście naturalnym cudem. Już pamiętam -
Kobietki spieszę z Wiadomościa że dziś pierwszy raz w życiu Zosia nie płakała podczas kąpieli
wlałam jej chłodniejsza wodę i była wogóle inna reakcja niż jak miała taką ciepła, zaczęłam machać nóżkami i nawet się śmiała
czyli ona lubi zimniejsza wodę
a wczoraj została ochrzszczona
Konwalia, Lilou1984, agulas, pragnaca dzidziusia, Kava, Moniaa, aneczka2015, Viki26, mia6, aszka lubią tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Kobietki spieszę z Wiadomościa że dziś pierwszy raz w życiu Zosia nie płakała podczas kąpieli
wlałam jej chłodniejsza wodę i była wogóle inna reakcja niż jak miała taką ciepła, zaczęłam machać nóżkami i nawet się śmiała
Diabeł z niej wyleciałKava, Moniaa, justa1234, arlenka, mia6, aszka lubią tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Diabeł z niej wyleciał
hahahhahahha (prawie spadłam z krzesła)
justa1234 wrote:Kobietki spieszę z Wiadomościa że dziś pierwszy raz w życiu Zosia nie płakała podczas kąpieliwlałam jej chłodniejsza wodę i była wogóle inna reakcja niż jak miała taką ciepła, zaczęłam machać nóżkami i nawet się śmiała
u Nas było to samo. 1 kąpiel - 38,5 (bo mamusia lubi we wrzątku się kąpać) i awantura na całego, ledwo dziecię z trzęsącą główką uspokoiliśmy po kąpieli
przy drugim podejściu (po 2 dniach bo rodzice potrzebowali czasu żeby ochłonąć)już wpadliśmy na pomysł zmiany temperatury na 37 i tylko lekki płacz po 3 minutach kąpieli przy myciu głowy
a teraz już jest błogi relakstatuś kąpie codziennie, to jest taki ICH rytuał teraz wieczorny.
Konwalia, agulas, pragnaca dzidziusia, Kava, justa1234, Viki26, mia6, aszka lubią tę wiadomość