Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas Gwiazda szacunek z dzisiaj ma 2,2 kg, a ja mam szyjke 4,5 cm, wiec mam nadzieje, ze jeszcze poczeka tam, gdzie jest, bo w chacie duzo rzeczy do ogarniecia, ale mebelki juz ma, jutro przyjdzie materacyk, wiec zaczelo sie pranie miliona malych rzeczy
Laski jakie macie patenty na grype w ciazy? Czosnek lubie, ale moge w ograniczonych ilosciach ze wzgledu na cukrzyce, podobnie z cytryna.Anatolka, Asienka1184, basiurka, aszka, _cherryLady, Inska lubią tę wiadomość
-
Eliz moje Pszczoły z 34+5 zdrowiutkie, trzymam za was kciuki
szałwia, basiurka, Iva79, aszka, _cherryLady, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Eliz jak to szybko zlecialo. Pewnie już jesteś mamusią. Kochana jesteś twarda babka. Teraz masz to co najcenniejsze w życiu - swój skarb. Dbaj o córeczkę i bądź dla niej silna. Tatuś jak się nie ogarnie, to córeczka jak będzie starsza dopiero pokaże mu co jest wart.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 22:23
basiurka, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Szałwia no maluchy już 3 miesiące
ja jakos ogarniam wszystko czasem jest ciężko, raz pożałowałam bliźniaków ale nie ze względu na to że dużo jest pzy nich do zrobienia tylko akurat jak mój mąż poszedł do pracy to oboje się załączyli i jak nosiłam Tomka a Zuzia płakała w łóżeczku to serce mi pękało że gdyby był jeden maluch to mogłabym się mu poświęcić w 100% a tak czasem jedno będzie poszkodowane niestety, no ale warto oni tego nie pamiętają a miłości naszej starczy dla nich
24.04 w moje urodziny chrzciliśmy Pszczółki które były bardzo grzeczne i na sali tak samo, oboje mają przepukline pępkową ale jesteśmy pod kontrolą chirurga i maja zaklejone pępusie które przy ostatnim zmianie plastra już ładnie wyglądały i zabieg nie będzie chyba konieczny, ja jak zawsze na drugim planie i jak najdalej od lekarzy czyli nie byłam jeszcze na kontroli po porodzie chyba w przyszłym tygodniu pójdę niech mi od razy jakieś anty przepisze bo w garniaku jakoś mi nie pasuje
no i w sumie tyle Tomuś to klocek 6 kg Zuzia jak na panienkę przystało drobniejsza 4,5 kg
buziaczki dla wszystkich i kciuki za najbliższe rozwiązaniabasiurka, aszka, _cherryLady, Inska, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja ciężko znioslam cesarke. No ale ja to najmniej ważna, ogólnie niunia dostała 10 pkt. Jest zdrowa ☺ a ja dochodzę do siebie. Pozdrawiam was i ściskam mocno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 15:57
meksi, roletka, Tilka, Neo84, aszka, _cherryLady, monia2015, arlenka, Inska, gaja13, Kava, Konwalia, aneczka2015, Karolina1111, agulas, Takanijaka, renieczka, Madzia82, ada03, mia6, Viki26 lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualny