Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeloł
Serducho super! I po co były te nerwy
MatyldaG gratulacje i kciuki za spokojną ciążę!
Anatolka, fajnie się czyta o tej Twojej Maliźnie
Czy ktoś wie co z naszą Szałwią? Dwa dni już chyba się nie pojawia na forum.
No i mamy lipiecMój miesiąc, już bym chciała na porodówkę...
MatyldaG, pabelka88, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
arlenka wrote:Nie pisz tak bo się rozczulam hehe
Arlenka, dziś mieliśmy dzień diablaryczał i ryczał całe popołudnie, aż Go zapakowalismy do chusty i poszedł spać
naczynia umyłam, poodkurzalam, jak cudownie mieć dwie ręce wolne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 19:35
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Anatolka widzę że ta cesarka w niczym Cię nie ograniczyła
podobają mi się możliwości jakie daje chusta, mam nadzieję że się uda. Poza tym marzy mi sie taka zielona...
A tak w ogóle to trochę mnie zaczyna walić od hormonów, jestem humorzasta i zdecydowanie za łatwo się rozklejamostatnio rozczuliłam sie w warzywniaku jak mała dziewczynka zapytała " mamo a kupimy maliinkii?" Normalnie oczy mi się mokre zrobily, masakra!
Iva79 lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
MatyldaG wrote:Witam się dziewczyny
po cichutku się do Was podpinam
Dziś mój 12 dpt, wczoraj 11dpt beta 1870
więcej nie powtarzam bo się nie chce stresować, w poniedziałek mam pierwszą wizytę i bardzo bym chciała, żeby wszystko było dobrze
Pozdrawiam cieplutko wszystkie przyszłe i obecne mamusie
Matylda Kochana kciuki zaciśnięte zdrowej i spokojnej ciazy sciskam i wariuje z radosciMatyldaG lubi tę wiadomość
-
Vaina cudownie ! ❤ ja wczoraj słuchałam serduszka
Dzis rano dzien zaczelam od wymiotow i tradycyjnie juz mdlosci..jedzenie mi nie wchodzi za nic.. Ale lepiej sie czulam i nawet cos w domu porobilam. O 17 brudzenie/ plamienie brazbez krwi.. Kazali w klinice lezec i sie nie denerwować a jak sie rozkreci w krew to jechać do szpitala.. Cholera
Tak mnie dzis pieklo ze kosmos tak jakby mi coś siedziało zaraz w pochwie. Cos mi chyba ta dopochwowa nie leży:/
Slyszalam o krwiakach w ciazy?
Nie wiem wymyslam rozne opcje zeby nie zeswirowac ze to poronienie
A tak ladnie wczoraj bilo ❤endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
arlenka wrote:Anatolka widzę że ta cesarka w niczym Cię nie ograniczyła
podobają mi się możliwości jakie daje chusta, mam nadzieję że się uda. Poza tym marzy mi sie taka zielona...
A tak w ogóle to trochę mnie zaczyna walić od hormonów, jestem humorzasta i zdecydowanie za łatwo się rozklejamostatnio rozczuliłam sie w warzywniaku jak mała dziewczynka zapytała " mamo a kupimy maliinkii?" Normalnie oczy mi się mokre zrobily, masakra!
http://littlefrog.pl/product-pol-2980-Chusta-tkana-Little-Frog-Boulder-Opal-L-4-6-m-II-Gatunek.html -
Serducho wrote:Vaina cudownie ! ❤ ja wczoraj słuchałam serduszka
Dzis rano dzien zaczelam od wymiotow i tradycyjnie juz mdlosci..jedzenie mi nie wchodzi za nic.. Ale lepiej sie czulam i nawet cos w domu porobilam. O 17 brudzenie/ plamienie brazbez krwi.. Kazali w klinice lezec i sie nie denerwować a jak sie rozkreci w krew to jechać do szpitala.. Cholera
Tak mnie dzis pieklo ze kosmos tak jakby mi coś siedziało zaraz w pochwie. Cos mi chyba ta dopochwowa nie leży:/
Slyszalam o krwiakach w ciazy?
Nie wiem wymyslam rozne opcje zeby nie zeswirowac ze to poronienie
A tak ladnie wczoraj bilo ❤
Ogarnij sięjakby było poronienie to by krew po nogach ciekla jak brzydko pisząc z zarzynanej świnki
-
Pozdrawiam cieplutko invitrowe mamusie!
gratuluję nowym ciężarówką,za bliskie rozwiazania trzymam kciuki!
Buziaki mamusie!
renieczka, arlenka, Asienka1184, adrenalina, Iva79, llallka lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie do tych co juz rodziły - jak duża była różnica w wadze dzieciaczka miedzy ostatnim usg a porodem?Obustronna niedrożność, endometrioza, PCOS, teratozoospermia
01.04.2015 - I IVF punkcja 03.04.2015 transfer 4A06.05.2015 transfer 4BB
18.09.2015 II IVF punkcja 10.11.2015 transfer 2x 4AA 7dpt 161,1 9dpt 610,80 13dpt 4442,00 mIU/ml -
Serducho wrote:Od czego to moze byc ? Jestem po 2 operacjach ostatnia w lutym 2016, to nie od endomendy?
Serducho musisz myśleć pozytywnie.
Ja w dwóch ciążach krwawilam/plamilam/brudzilam i tak widocznie musiało być. U mnie we wczesnej ciąży widać było odklejajaca się kosmowke. Później było łożysko przodujace.
Ale wiele dziewczyn plami/krwawi na początku a później jest wszystko super. Moim zdaniem pozytywne myślenie to jest to czym możesz sobie pomóc.
Dużo leż, wypoczywaj, nic nie dźwigaj a będzie dobrze.Serducho, Kava lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przepraszam za milczenie,porod masakra zakonczona cesarka w narkozie,ktora zle znioslam,ale obie juz jestesmy ok i sobie radzimy.Corka prawie 4 kg,52 cm.Odezwe sie jak wrocimy do domu.Buziaki przesylamy.
Anatolka, Neo84, Anuszka, llallka, roletka, Iva79, renieczka, monia2015, Serducho, Konwalia, Kava, justa1234, Karolina1111, Madzia82, Lilou1984, Viki26 lubią tę wiadomość
-
szałwia wrote:Dziewczyny przepraszam za milczenie,porod masakra zakonczona cesarka w narkozie,ktora zle znioslam,ale obie juz jestesmy ok i sobie radzimy.Corka prawie 4 kg,52 cm.Odezwe sie jak wrocimy do domu.Buziaki przesylamy.
W narkozie... To musiało być niewesolo, że nie czekali aż zadziała podpajeczynowkowe. Odpoczywajcie.
Gratuluję Mamusiu :-*szałwia lubi tę wiadomość