Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Szałwia najważniejsze że wszystko ok już, ogromne gratulacje :*
szałwia lubi tę wiadomość
-
Wlasnie siedzę i popijam sobie glukozę. W smaku okej pierwsze pol kubka pozniej coraz gorzej ale wypije. Lubię słodkie. Bardziej odstrasza mnie zapach. Jak woda z sola. A smak woda z cukrem zaprawiona wata cukrowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 08:15
-
nick nieaktualny
-
Vaina wrote:Dziewczyny, mam nadzieję że mnie uspokoicie.
Od piatku zaczeło mnie coś gardło pobolewać i trochę się rozkręciło, gardło już mało co boli, ale mam chrypę i kaszel - czy to nie zaszkodzi dziecku? bardzo się boję o fasolkę i żeby dała radę i żeby choroba nie spowodowała jakiś chorób u niej.
Lekarz w piątek powiedział żebym ratowała się domowymi sposobami, a jak będzie gorzej to jakis lek mi podał zebym kupiła, ale jak mu o tym mówiłam to tylko gardło lekko pobolewała, kaszlu nie miałam.
Vaina spokojniewiększość z nas byla choć raz chora, mnie rozłożyło 2x w pierwszym trymestrze, raz z gorączką, trafiłam akurat na ten czas co praktycznie wszyscychorowali. Dzidzia ma się dobrze
w obu przypadkach leczyłam się domowymi sposobami ( miód, czosnek, syrop z cebuli, cukierki szałwiowe, naturalny sok z malin czy czarnego bzu). Temperature jak była to zbijalam paracetamolem. Głowa do góry
Vaina lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Szałwia gratulacje! I wspolczuje porodu.
Dziewczyny dziś znow miałam wizytę na IP bo zaczęło się od krwawienia a w szpitalu już plamienie - 40min później. Oczywiście maluch jest, ma wielką głowę i krzywe nogiale serducho bije
Ja się uspokoiłam, gorzej z mężem. Już oczywiście zaciągnął mnie po witaminy do apteki ale wybór i ceny... same wiecie. Wzięłam ostatecznie magnez i chciałam się od Was dowiedzieć czy coś polecacie.
Jutro zapytam jeszcze gin ale za Wasze opinie będę wdzięcznaszałwia lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
adrenalina wrote:Dziewczyny, miałyście kiedyś tak ze robiliście badania (ja miałam 4dzisiaj) i w necie jest tylko 1
badanie moczu. To co najmniej mnie interesuje. Chciałam wiedziec jak wyniki krzywej i morfologii a nie ma ich
ehhhh
ja ostatnio mam tak notorycznie i bardzo długo czekam w diagnostyce na komplet ehhh nawet jak miałam 2 tylko to po kilku godzinach wyskoczyło jedno i drugie po następbych kilku godzinach ehhhh coś się popsuło u nichhttps://www.maluchy.pl/li-72827.png -
adrenalina wrote:Mam juz chyba złe wyniki. Bo zawyżone po 2h. Lekarz dopiero za tydzień.
-73
-Po 1g -166
-po 2g - 163
;( ;(
Ryczeć mi sie chce
Nie chciałam polubić tylko zacytować.
Nie ma co raczej. Szałwia miała cukrzycę ciążową. Ja też. Mam pięknego, zdrowego syna. Mi nawet dieta mię pomagała i musiałam brać insulinę. Nie taki diabeł straszny. Trzymam kciuki. -
Kava wrote:Szałwia, ogromne gratulacje.
Szybkiego powrotu do "normalności"
No i macie córeczkę
Najlepsza niespodzianka ever
No... Pewnie czad tak nie wiedzieć i się dowiedzieć wreszcie. Ja ciągle mam przed oczami jak leżę na stole, nasluchuje krzyku, słyszę i po sekundzie widze jak nad parawanem zaglada do mnie mała płacząca w nieboglosy główka i lekarz mówi "dzień dobry, Mamusiu"józefka, vioris, Iva79, renieczka, Kava, szałwia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Kati ja biorę pragnę plus, ale cena jest zbójecka, zamawiam w aptece internetowej bo jest duuuzo taniej. Każdy pewnie w tej kwestii będzie miał inne zdanie, moja położna uważa na przykład że jak ciężarna ma zdrową, urozmaiconą dietę to w ogóle witamin nie potrzebuje. I bądź tu mądra
Kati86 lubi tę wiadomość
V.2015 III ICSI
-
adrenalina wrote:Mam juz chyba złe wyniki. Bo zawyżone po 2h. Lekarz dopiero za tydzień.
-73
-Po 1g -166
-po 2g - 163
;( ;(
Ryczeć mi sie chce
Proszę nie beczeć!ja miałam prawie identyczne wyniki, stosuję dietkę, nawet nie jakos bardzo restrykcyjną i u mnie akurat nie ma problemów z trzymaniem cukrów w normie. Glukometr mi nie przeszkadza, szybko się przyzwyczaiłam, a dzieki diecie jem zdrowiej i regularniej niż normalnie, a i waga mi nie idzie za bardzo do góry
Nie ma co panikować
Kava lubi tę wiadomość
V.2015 III ICSI
-
Owoce częściowo zwykle można tylko nie duże porcje. Każdy reaguje inaczej. Poczekaj na wizytę u lekarza, zobacz co ci zaleci, pewnie dostaniesz glukometr i wtedy sama zobaczysz po czym masz dobry cukier a po czym nie.
adrenalina lubi tę wiadomość
V.2015 III ICSI