Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:No... Pewnie czad tak nie wiedzieć i się dowiedzieć wreszcie. Ja ciągle mam przed oczami jak leżę na stole, nasluchuje krzyku, słyszę i po sekundzie widze jak nad parawanem zaglada do mnie mała płacząca w nieboglosy główka i lekarz mówi "dzień dobry, Mamusiu"

Poryczałam się przez Ciebie
ech te hormony....
-
Kati86 wrote:Ja się uspokoiłam, gorzej z mężem. Już oczywiście zaciągnął mnie po witaminy do apteki ale wybór i ceny... same wiecie. Wzięłam ostatecznie magnez i chciałam się od Was dowiedzieć czy coś polecacie.
Jutro zapytam jeszcze gin ale za Wasze opinie będę wdzięczna
Ja osobiście biorę od początku Femibion natal. Cena w aptece zabija to fakt dlatego zamawiam przez internet wychodzi zdecydowanie taniej. Jak już się na jakieś zdecydujesz to zamawiaj przez neta.
Kati86 lubi tę wiadomość
-
Anuszka jak Twój nastrój? Mi się coś popsuło w głowie, jestem strasznie drażliwa, płaczliwa i ogólnie jakaś smutna, nie umiem powiedzieć czemu... Szybciej się męczę teraz ale ogólnie ciążę znoszę bardzo dobrze, nie mam na co narzekać

Z dobrych nowości Mała rośnie ładnie mimo zwiększonego oporu w jednej z tetnic macicznych i obróciła się główką w dół :)waży juz 2 kg
Oczywiście idealnie być nie może, więc afi mi spadło ze średnie na dolną granicę. Mam pić więcej i kontrola za tydzień. Mam nadzieję że będzie ok, żeby się nie okazało że gdzieś mi uciekają...V.2014 I ICSI
X.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI 
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.

-
Jezu popłakałam się. Planowo cc mam 27.07, ale że leżę teraz kilka dni na oddziale to właśnie próbowałam wyobrazić sobie ten moment. Ale nie umiem no, zaraz zalewam się łzamiAnatolka wrote:No... Pewnie czad tak nie wiedzieć i się dowiedzieć wreszcie. Ja ciągle mam przed oczami jak leżę na stole, nasluchuje krzyku, słyszę i po sekundzie widze jak nad parawanem zaglada do mnie mała płacząca w nieboglosy główka i lekarz mówi "dzień dobry, Mamusiu"

Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
arlenka no to chyba hormony działają bo ja też ostatnimi dniami chodzę zła jak osa
trzeba przeczekać no to chyba rady nie ma niestety... No 2 kg to już niezła pannica
Ja mam wizytę dopiero 20 lipca do tego czasu to u mnie też będzie porządny kawaler z resztą czuję że rośnie bo coraz bardziej daje mi popalić to będzie nad wyraz żywiołowe dziecko nadrabia te pół roku w lodówce
&&&&& za AFI będzie dobrze tylko się nawadniaj
Vaina, arlenka lubią tę wiadomość
-
Kurde ciąża taka wyczekana, aż mam wyrzuty sumienia jak można marudzić na zły nastrój
mam nadzieję że to chwilowe i nie będzie tak do końca!
A wodę wlewam w siebie, ile się da, nie jest łatwo z taka ilością
Pytanie do dziewczyn z cukrzycą - miałyście zalecone ktg co tydzień po 30tc?
muszynka lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSI
X.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI 

-
Evelle wrote:Anuszka patrze na twoj suwaczek i nie wierze ze juz 30 tydzien Ci minal! Jak ten czas leci na kiedy masz termin?
No od jakiegoś czasu mam trójkę z przodu
Termin na początek września!!! Mój kawaler będzie panną
Ale patrząc na Twój suwaczek aż tak bardzo w tyle za mną nie zostajesz
Evelle lubi tę wiadomość
-
arlenka wrote:Kurde ciąża taka wyczekana, aż mam wyrzuty sumienia jak można marudzić na zły nastrój
A żeby każda baba w ciąży marudziła tak jak Ty świat byłby piękniejszy
Teraz możemy narzekać bo jak nie teraz to kiedy korzystaj
arlenka lubi tę wiadomość
-
Anuszka wrote:A żeby każda baba w ciąży marudziła tak jak Ty świat byłby piękniejszy
Teraz możemy narzekać bo jak nie teraz to kiedy korzystaj 
Hehe dzieki :-*
Pracuję nad sobą, wczoraj spędziłam popołudnie z ciekawą książka, a Małej puszczałam wesołą muzykę klasyczną
nie chcę żeby jej się mój nastrój udzielał, tym bardziej że jak jestem przygaszona to ona od razu tez się mniej energicznie rusza.
V.2014 I ICSI
X.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI 

-
arlenka wrote:Kurde ciąża taka wyczekana, aż mam wyrzuty sumienia jak można marudzić na zły nastrój
Nie
arlenka lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, kiedyś bardzo intensywnie udzielałam się tutaj, teraz niestety teraz nie mam czasu
Stałe bywalczynie potwierdzą
Niestety musiałam usunąć moje posty ze względów osobistych.
Zaglądam, ponieważ chcę nawiązać kontakt z przyszłą mamą bliźniąt-dziewczynek. Mam piękną wyprawkę, rzeczy jak nowe i nowe, większość kupiona w UK lub Austrii, albo w PL w firmowych sklepach. Kompletowanie wyprawki zabrało mi mnóstwo czasu i wysiłku, bo kupić dwie takie same rzeczy dla maluszków w tym samym rozmiarze, czasami graniczy z cudem
Mogłabym wystawiać np. na OLX, ale nie mam czasu na handel detaliczny
Moje dziewczynki urodziły się w grudniu 2015 r. Więc początek to ciepłe kombinezony, spodnie, płaszczyki itp.
Pisałam do dziewczyn w temacie bliźnięta, ale w związku z tym, że mnie nie znają (bo udzielałam się tylko tutaj) zignorowały mnie
Dajcie znać jak będziecie zainteresowane.
P.S. Proszę o rekomendacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 22:03
-
Karolina1111 do mnie wtjrzaly też dwa łebki. Jeden, kudlaty tylko zerknął a drugi, mniej kudłaty "powiedział" mama daj buzi
poniekąd zazdroszczę że to przeżyjesz bo emocjonalna jazda bez trzymanki:)
Anatolka, Vaina, Anuszka, Karolina1111, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Anatolka zyjemy ciagle w szpitalu. Nie chce mi sie o tym pisac,bo raczej odskoczni szukam,zebysmy sie nie zamienily w swoje diagnozy.O porodzie juz zapomnialam,bo mala chora. Jest dzieckiem idealnym, spiacym, dobrze jedzacym, juz przekroczylysmy wage porodowa. Jestesmy idealnie zgranym zespolem nawet w tym dziwnym szpitalnym trybie. Nie da sie jej nie kochac
Uwielbia ja caly oddzial. Na szczescie wypisali juz matke histeryczke z dracym sie dzieckiem (w duzej mierze ona doprowadzala je do histerii) i mamy nowe spoko wspolokatorki.Mam tylko nadzieje, ze nie bede miala przez ten przedluzajacy sie pobyt problemow z laktacja. Trzymajcie za nas kciuki.
Anatolka, renieczka, arlenka, llallka, _cherryLady, Anuszka, Konwalia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To może i czas na mnie żeby się przywitać na fiolecie
8 transfer i dziś zobaczyłam serduszko ❤
chiara, arlenka, _cherryLady, Moniaa, józefka, Kati86, Vaina, Anatolka, asia-m-b, adrenalina, justa1234, muszynka, Anuszka, roletka, Konwalia, Iva79, renieczka, monia2015, llallka, Karolina1111, vella, Viki26 lubią tę wiadomość