Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:No... Pewnie czad tak nie wiedzieć i się dowiedzieć wreszcie. Ja ciągle mam przed oczami jak leżę na stole, nasluchuje krzyku, słyszę i po sekundzie widze jak nad parawanem zaglada do mnie mała płacząca w nieboglosy główka i lekarz mówi "dzień dobry, Mamusiu"
Poryczałam się przez Ciebieech te hormony....
-
Kati86 wrote:Ja się uspokoiłam, gorzej z mężem. Już oczywiście zaciągnął mnie po witaminy do apteki ale wybór i ceny... same wiecie. Wzięłam ostatecznie magnez i chciałam się od Was dowiedzieć czy coś polecacie.
Jutro zapytam jeszcze gin ale za Wasze opinie będę wdzięczna
Ja osobiście biorę od początku Femibion natal. Cena w aptece zabija to fakt dlatego zamawiam przez internet wychodzi zdecydowanie taniej. Jak już się na jakieś zdecydujesz to zamawiaj przez neta.
Kati86 lubi tę wiadomość
-
Anuszka jak Twój nastrój? Mi się coś popsuło w głowie, jestem strasznie drażliwa, płaczliwa i ogólnie jakaś smutna, nie umiem powiedzieć czemu... Szybciej się męczę teraz ale ogólnie ciążę znoszę bardzo dobrze, nie mam na co narzekać
Z dobrych nowości Mała rośnie ładnie mimo zwiększonego oporu w jednej z tetnic macicznych i obróciła się główką w dół :)waży juz 2 kg
Oczywiście idealnie być nie może, więc afi mi spadło ze średnie na dolną granicę. Mam pić więcej i kontrola za tydzień. Mam nadzieję że będzie ok, żeby się nie okazało że gdzieś mi uciekają...V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Anatolka wrote:No... Pewnie czad tak nie wiedzieć i się dowiedzieć wreszcie. Ja ciągle mam przed oczami jak leżę na stole, nasluchuje krzyku, słyszę i po sekundzie widze jak nad parawanem zaglada do mnie mała płacząca w nieboglosy główka i lekarz mówi "dzień dobry, Mamusiu"Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016
-
arlenka no to chyba hormony działają bo ja też ostatnimi dniami chodzę zła jak osa
trzeba przeczekać no to chyba rady nie ma niestety... No 2 kg to już niezła pannica
Ja mam wizytę dopiero 20 lipca do tego czasu to u mnie też będzie porządny kawaler z resztą czuję że rośnie bo coraz bardziej daje mi popalić to będzie nad wyraz żywiołowe dziecko nadrabia te pół roku w lodówce
&&&&& za AFI będzie dobrze tylko się nawadniaj
Vaina, arlenka lubią tę wiadomość
-
Kurde ciąża taka wyczekana, aż mam wyrzuty sumienia jak można marudzić na zły nastrój
mam nadzieję że to chwilowe i nie będzie tak do końca!
A wodę wlewam w siebie, ile się da, nie jest łatwo z taka ilością
Pytanie do dziewczyn z cukrzycą - miałyście zalecone ktg co tydzień po 30tc?muszynka lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
-
Evelle wrote:Anuszka patrze na twoj suwaczek i nie wierze ze juz 30 tydzien Ci minal! Jak ten czas leci na kiedy masz termin?
No od jakiegoś czasu mam trójkę z przoduTermin na początek września!!! Mój kawaler będzie panną
Ale patrząc na Twój suwaczek aż tak bardzo w tyle za mną nie zostajesz
Evelle lubi tę wiadomość
-
arlenka wrote:Kurde ciąża taka wyczekana, aż mam wyrzuty sumienia jak można marudzić na zły nastrój
Pytanie do dziewczyn z cukrzycą - miałyście zalecone ktg co tydzień po 30tc?
A żeby każda baba w ciąży marudziła tak jak Ty świat byłby piękniejszyTeraz możemy narzekać bo jak nie teraz to kiedy korzystaj
arlenka lubi tę wiadomość
-
Anuszka wrote:A żeby każda baba w ciąży marudziła tak jak Ty świat byłby piękniejszy
Teraz możemy narzekać bo jak nie teraz to kiedy korzystaj
Hehe dzieki :-*
Pracuję nad sobą, wczoraj spędziłam popołudnie z ciekawą książka, a Małej puszczałam wesołą muzykę klasycznąnie chcę żeby jej się mój nastrój udzielał, tym bardziej że jak jestem przygaszona to ona od razu tez się mniej energicznie rusza.
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
-
arlenka wrote:Kurde ciąża taka wyczekana, aż mam wyrzuty sumienia jak można marudzić na zły nastrój
Pytanie do dziewczyn z cukrzycą - miałyście zalecone ktg co tydzień po 30tc?
Niearlenka lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, kiedyś bardzo intensywnie udzielałam się tutaj, teraz niestety teraz nie mam czasu
Stałe bywalczynie potwierdzą
Niestety musiałam usunąć moje posty ze względów osobistych.
Zaglądam, ponieważ chcę nawiązać kontakt z przyszłą mamą bliźniąt-dziewczynek. Mam piękną wyprawkę, rzeczy jak nowe i nowe, większość kupiona w UK lub Austrii, albo w PL w firmowych sklepach. Kompletowanie wyprawki zabrało mi mnóstwo czasu i wysiłku, bo kupić dwie takie same rzeczy dla maluszków w tym samym rozmiarze, czasami graniczy z cudem
Mogłabym wystawiać np. na OLX, ale nie mam czasu na handel detalicznyMoje dziewczynki urodziły się w grudniu 2015 r. Więc początek to ciepłe kombinezony, spodnie, płaszczyki itp.
Pisałam do dziewczyn w temacie bliźnięta, ale w związku z tym, że mnie nie znają (bo udzielałam się tylko tutaj) zignorowały mnie
Dajcie znać jak będziecie zainteresowane.
P.S. Proszę o rekomendacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 22:03
-
Karolina1111 do mnie wtjrzaly też dwa łebki. Jeden, kudlaty tylko zerknął a drugi, mniej kudłaty "powiedział" mama daj buzi
poniekąd zazdroszczę że to przeżyjesz bo emocjonalna jazda bez trzymanki:)
Anatolka, Vaina, Anuszka, Karolina1111, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Anatolka zyjemy ciagle w szpitalu. Nie chce mi sie o tym pisac,bo raczej odskoczni szukam,zebysmy sie nie zamienily w swoje diagnozy.O porodzie juz zapomnialam,bo mala chora. Jest dzieckiem idealnym, spiacym, dobrze jedzacym, juz przekroczylysmy wage porodowa. Jestesmy idealnie zgranym zespolem nawet w tym dziwnym szpitalnym trybie. Nie da sie jej nie kochac
Uwielbia ja caly oddzial. Na szczescie wypisali juz matke histeryczke z dracym sie dzieckiem (w duzej mierze ona doprowadzala je do histerii) i mamy nowe spoko wspolokatorki.Mam tylko nadzieje, ze nie bede miala przez ten przedluzajacy sie pobyt problemow z laktacja. Trzymajcie za nas kciuki.
Anatolka, renieczka, arlenka, llallka, _cherryLady, Anuszka, Konwalia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To może i czas na mnie żeby się przywitać na fiolecie
8 transfer i dziś zobaczyłam serduszko ❤
chiara, arlenka, _cherryLady, Moniaa, józefka, Kati86, Vaina, Anatolka, asia-m-b, adrenalina, justa1234, muszynka, Anuszka, roletka, Konwalia, Iva79, renieczka, monia2015, llallka, Karolina1111, vella, Viki26 lubią tę wiadomość