Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Dziewczyny mam pytanie, otoz jestem teraz w 8tc (7+5) biore caly czas estrofem. Lekarz prowadzacy karze skończyć opakowanie i wiecej nie brac. Gin z kliniki na urlopie..
Hmm odstawiac? I skończyc lek 3x1 tak jak do tej pory czy zmniejszyc sobie dawke 2x1 np ?endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Serducho wrote:Hej
Dziewczyny mam pytanie, otoz jestem teraz w 8tc (7+5) biore caly czas estrofem. Lekarz prowadzacy karze skończyć opakowanie i wiecej nie brac. Gin z kliniki na urlopie..
Hmm odstawiac? I skończyc lek 3x1 tak jak do tej pory czy zmniejszyc sobie dawke 2x1 np ?
Ja mam odstawiać od 12tc i zmniejszać dawkę, odstawiając 1 tabletkę co 3 dni. Chyba tak bym wolała robic niż od razu odstawić w ogole. -
Serducho wrote:Hej
Hmm odstawiac? I skończyc lek 3x1 tak jak do tej pory czy zmniejszyc sobie dawke 2x1 np ? -
godaweri wrote:Dziewczyny, czy któraś miała albo się spotkała z częściowym zasłanianiem ujścia wewnętrznego szyjki macicy przez kosmówkę? Okazało się, ze to mam, plamię co jakiś czas i się zastanawiam, czy komuś się to cofnęło? Jestem w 12t.
Ja!! Jeszcze masz dużo czasu żeby się podniosło do góry więc spokojnie -
józefka wrote:Tilka kciuki za Ciebie w poniedziałek, pewnie nie możesz się już doczekać swoich MaleństwObustronna niedrożność, endometrioza, PCOS, teratozoospermia
01.04.2015 - I IVF punkcja 03.04.2015 transfer 4A06.05.2015 transfer 4BB
18.09.2015 II IVF punkcja 10.11.2015 transfer 2x 4AA 7dpt 161,1 9dpt 610,80 13dpt 4442,00 mIU/ml -
Tilka wrote:Mam pytanie do tych co juz rodziły - jak duża była różnica w wadze dzieciaczka miedzy ostatnim usg a porodem?
-
Anatolka to super masz, że małż tyle czasu w domu może spędzić. Tutaj jest dziwny system, ja mogę być nawet 4 lata na wychowawczym płatnym, ale małż nie ma nawet tygodnia wolnego z tej okazji, w przyszłym roku może tydzień przegłosują. Teraz będzie różnie po trochu kilka dni w domu. Już nas wypuścili warunkowo, musimy tam na badania chodzić i jeśli będzie ok, to już nas wypiszą na dobre
renieczka, Anatolka, Viki26 lubią tę wiadomość