Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
serducho zadzwoń do koordynatora ze swojej kliniki, lub napisz do nich meila, lub wyznacz się do innego lekarza z kliniki Twojej co prowadzi IVF. Będziesz spokojniej spała. spokojnie nie panikuj, to nie wskazane w Twoim staniehttps://www.maluchy.pl/li-72827.png
-
Dziewczyny od wczoraj pobolewa mnie jajnik po prawej stronie. Boli cos troche jak na okres. Czy to normalne ? Wiem, ze macica teraz rosnie najbardziej ale mimo wszystko ten bol wprowadza mnie w lekki stres. Dodam, ze to moj 13 tydzien.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 10:20
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
Hej dziewczyny
mam pytanie od którego tc schodzilyscie z leków? Biorę 3x2 duphaston i crinone, zastanawiam się od kiedy zmniejsza się dawki
-
Ja ostatnią dawkę crinone przyjęłam 17 czerwca to był 13t0d.
Duphaston od 28 czerwca ( 14t4d) zmniejszyłam z 3x1 do 2x1.
Lekarz powiedział że mam zazywać tak do 16 tygodnia.
Nie dopytałam czy do końca tego tygodnia więc będę tak zażywać do końca a potem 1x1 do wizyty którą mam 25go lipca19ilonka87 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Vaina wrote:Dziewczyny jak często miałyście na początku wizyty. Ja mam mieć teraz w piatek i trochę się boje że powie że kolejna wizyta za miesiąc, a mam 5 sierpnia wesele i chciałabym wiedzzzieć że wszystko jest ok jeszcze przed.
Chyba za dużo nasłuchałąm sie opowieści dziewczyn z forum które poroniły w pierwszym trymestrze stąd wolę częste wizyty.
Jak to było u was?
Ja właśnie ze względu na 2 poronienia latałam w I trymestrze na wizyty co tydzień mac co 1,5 tyg.
Inaczej bym sfiksowała ze strachu. -
Vaina ja w pierwszym trymestrze miałam ogólnie 3 wizyty, najpierw jakoś co 2 tygodnie wizyta serduszkowa i 2 tyg później powtórka i kolejne było USG genetyczne po miesiącu już, teraz jesteśmy na etapie spotykania raz w miesiącu przy czym mam podkreślone, ze jak się źle poczuje czy cos mnie zaniepokoi mam udać się na IP lub do niej na wizyte się zapisać cito.
Vaina lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png