Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuszka wrote:Ja wizyty średnio co 3-4 tygodnie plus moje incydenty ze szpitalami na początku.
Zadam to samo pytanie tylko z drugiej strony a jak wygląda częstotliwość wizyt pod koniec ciąży ? Mam teraz spodziewać się częstszych wizyt czy będzie tak jak było ?
Częściej. Co dwa tyg przynajmniej. Pod sam koniec co tydzień nawet - w okolicach terminu jak nic się nie dzieje, nie widać oznak, że poród się zbliża.Anuszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki poradzcie mi prosze, lykam 3 razy dziennie duphaston i estrofem do tej pory bralam o 8 rano, 14 i 20. Niestety od paru dni ta poranna dawke poprostu zwracam
Myslicie ze moge brac np 12-17-22? czy zbyt dlugi odstep? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viki sam ból to pikuś, dawno zapomniany, ale poczucia zagrożenia najpierw mojego życia potem jej chyba nigdy nie zapomnę. Nie wiem, co z naszymi pozostałymi zarodkami, bo nie wyobrażam sobie, że mogłabym znowu podjąć takie ryzyko, ale nie chcę o tym jeszcze myśleć. Mała jest kochana, ciągle nie możemy wdrożyć jakiegoś regularnego trybu, bo wizyty u lekarzy nam dzień rozwalają, ale i tak jest bosko. Ja daję radę, mąż trochę w pracy, trochę w domu, zależy czy mamy wizytę u lekarza jakąś, bo ja wózka jeszcze sama nie mogę ciągać. Jak tam u Ciebie Viki?
Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny