Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia ja w diagnostyce na wyniki czekałam ok tygodnia i później jeszcze kilka dni na interpretację
Anuszka ja też puchnę, ostatnio na 1 dzień założyłam obrączkę i myślałam że już jej nie zdejmę! Juz nie będę ryzykowała do koncaasia-m-b lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Mnie jakoś od 30tc albo i trochę wcześniej potwornie bolały biodra... Spanie na boku było koszmarem a na plecach (o brzuchu nie wspominając) w grę nie wchodziło... Wczoraj po razi pierwszy od bardzo bardzo dawna spalam chwilę na brzuchu
przed ciążą tak lubiłam najbardziej
Viki26 lubi tę wiadomość
-
Hej. Ja też podczytuje, ale ostatnio jakoś nie mam czasu pisać. Fajnie że ogarniacie dzieciaczki, ja nie jestem ani teraz ani tym bardziej później z maluszkiem idealna pania domu, ale się tym nie przejmuje
Czas mi jakoś szybko leci i już drugi trymestr, ale do teraz nie mogę uwierzyć, że to się udało i to tak szybko
Gratuluje nowym mamusiom i kciuki za każdą kolejną wizytę :* -
nick nieaktualnyOgłaszam, że 14,07,2016 r. o godz. 19,55 przez CC przyszła na świat moja najukochansza córeczka Marysia. 3200g szczęścia i 54 cm czystej słodyczy
10 pkt.
adrenalina, Tosia 1981, arlenka, MatyldaG, Evelle, Anuszka, józefka, asia-m-b, Asienka1184, Anatolka, wombi, kuciak, Vaina, Karolina1111, ComeToMeBaby, vioris, muszynka, _cherryLady, Iva79, roletka, justa1234, Konwalia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
hej, witam się nieśmiało :)część z Was pewnie kojarzy mnie z wątku ivf:) miałam się odezwać wcześniej ale krwawienia/plamienia spędzały mi sen z powiek i tym samym bałam się że stało się najgorsze. Ale wczoraj byłam na usg i widziałam zarodek 5 mm i bijące serduszko
także Wita i mam nadzieje że zostanę tu aż do porodu a nawet i dłużej
arlenka, _cherryLady, Vaina, Tosia 1981, józefka, Karolina1111, asia-m-b, Anatolka, adrenalina, muszynka, Anuszka, Iva79, kuciak, ComeToMeBaby, renieczka, justa1234, Konwalia, Viki26, vioris lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
No Vaina piękna dzidzia
Mimi ♥ masz tatuaże w realu czy tylko na avatarku?Vaina lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Reniaczka gratulacje
Anatolka - moj m wie , ze jego siostra przytyla w ciazy 26kg , jego m z nim 32kg, wiec jak mu powiedzialam , ze na forum dziewczyna przytyla 9 to on zazartowal , ze tam pewnie powinna byc jeszcze 1 z przodublad we wpisywaniu
Jestes jedna z tych szczesciar co zaraz po porodzie wracaja szybko do poprzedniej figury - super