Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka Mamuśki pytanko zaczęła mi prawa dłoń rano drętwieć, niby od kiedy używam poduchy jest mi łatwiej i mniej drętwieje, myślicie, ze to od kręgosłupa, czy siada mi krążenie. cały czas łykam acard i fraxiparine więc z krążeniem powinno być okhttps://www.maluchy.pl/li-72827.png
-
arlenka wrote:No tak by wychodzilo, że ja pierwsza
U mnie ok:) w poniedziałek będę podglądać Małą, zobaczymy czy się obróciła czy nadal siedzi główką do góry. Czuję się ok, choć coraz ciężejna wadze +9kg. Jak Mała wariuje w brzuchu to już tak strasznie bym chciała ja zobaczyć, przytulić! Ale niech jeszcze posiedzi, przynajmniej miesiąc
No to widzę że mamy tak samoJak mój uprawia gimnastykę to mam go ochotę wyciągnąć sama z tego brzucha i wyściskać
U nas siedzi od samego początku głową w dół mam nadzieję że nie zrobi psikusa i że już tak zostanie
a na wadzę plus 10 kg nie ma tragedii uffff Ty idziesz na pierwszy ogień za Tobą Asia ja na szarym końcu dobrze będziecie przecierać mi szlak
arlenka lubi tę wiadomość
-
Anuszka wrote:uffff Ty idziesz na pierwszy ogień za Tobą Asia ja na szarym końcu dobrze będziecie przecierać mi szlak
No nie wiem czy mi się to uśmiecha, ale już starajmy trzymać się tej kolejności
U nas Mała była ułożona główkowo na pewno na połówkowych, jakoś później fiknęła. Teraz już dzieciaczki mają coraz mniej miejsca więc już pewnie u Ciebie zostanie tak jak jestproszę trzymać kciuki za moją Buntowniczkę
Anuszka, monia2015, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
szaraa wrote:Dziewczyny, dzis byłam na wizycie serduszkowej i mamy jedno bijące serduszko;)
Ale ja konkretnie z pytaniem, czy miała któraś z Was zamieniany Lutinus na Luteinę?
I jak z encortonem jesli przyjmowałyście, kiedy miałyście odstawiany?szaraa lubi tę wiadomość
-
Serducho wrote:Jest ❤ !!!
No i pięknie
Teraz już wyluzuj i dbaj o WasSerducho lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Dziewczyny kiedy gin pozwolił Wam na współżycie? Co prawda wytrzymam bez jeśli będę musiała ale chyba mnie bardziej ciągnie niż męża
też Wam wzrósł popęd? Mi się już nawet śni, budzę się i muszę odczekać zanim znów zasne żeby nie śniło się znowu.
Masakra jakaś bo przy staraniach tak nie miałam;P
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Witam się dziewczyny
po cichutku się do Was podpinam
Dziś mój 12 dpt, wczoraj 11dpt beta 1870
więcej nie powtarzam bo się nie chce stresować, w poniedziałek mam pierwszą wizytę i bardzo bym chciała, żeby wszystko było dobrze
Pozdrawiam cieplutko wszystkie przyszłe i obecne mamusie
arlenka, józefka, llallka, Anuszka, Konwalia, Kati86, Kava, monia2015, Sanna lubią tę wiadomość
-
U nas na wizycie po prenatalnych dostaliśmy zgodę, ale trochę na zasadzie "nie mogę znaleźć powodów żeby powiedzieć nie"
. Strach jest u nas, niby się chce ale odpuszczamy, co się odwlecze...
Matylda witamy, beta jakby na bliźniakiKati86 lubi tę wiadomość
V.2015 III ICSI
-
Anatolka jak Synek zareagował na chustowanie? Od razu polubił takie ciasne przytulenie? Masz chustę elastyczną czy tkaną? Zamierza też próbować zaprzyjaźnić się z chustą, ale z tego co czytałam dzieci różnie reagują. Na razie zakupilam za grosze używaną elastyczną (przy maluszkach ponoć wygodniej), jak się sprawdzi to chcę zainwestować w tkanąV.2014 I ICSI
X.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
-
Arlenka, mam tkana LittleFrog. Synek nie protestuje. Przytula się i śpi w niej. Ja mam koleżankę instrktorke chustonoszenia i dla maleństwa zdecydowanie poleciła mi tkana. Powiedziała, że elastyczne wystarczają na bardzo krótko, bo później jak dziecko jest cięższe to nie trzymają tak jak powinny, bo materiał się naciąga. LF ma w każdy pierwszy weekend miesiąca obniżkę cen. Wystarczy śledzić ich fb
chusty w II gatunku mają bardzo bardzo niewielkie skazy. Sama mam taką i ma jeden supełek tylko. Trzeba się bardzo porządnie przyjrzeć, żeby zobaczyć
arlenka lubi tę wiadomość
-
Też czytałam że elastyczne starczają na krótko, ale tą swoją kupiłam za 20 zł używaną na osiedlu obok
stwierdziłam że do testowania będzie ok. Tylko się zastanawiam czy w razie buntu warto próbować przekonać dziecko czy jednak sobie ten temat odpuścić.
V.2015 III ICSI