Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny proszę o pomoc w szpitalu białko z DZM wynosilo 585,2 mg/24h przy normie <140 mg/24h - oczywiście zdiagnozowany białkomocz. dziś mam nowe wyniki z dzisiejszego pomiaru i wynik 0,28g/24h przy normie < 0,15 nadal wysoko ale spadło dobrze to odczytuje? jutro mam wizytę, ale chyba mam mały powód do świętowania co????https://www.maluchy.pl/li-72827.png
-
Nadira wrote:Dziewczyny ja miałam zrobiony posiew moczu i wyszły mi 2 drobnoustroje w ilości " nieznamiennej" (cokolwiek to znaczy)łącznie 10^3 CFU/ml. Antybiogramu nie podano. Czyli rozumiem że tego się nie leczy?
Nie. Jakby było ich dużo to byłby antybiogramurosept możesz łykać dla spokoju ducha
Nadira lubi tę wiadomość
-
Jozefka super, wynik dużo lepszy
Ja wczoraj bylam na prenatalnych 2 trymestru. Wszystko super, ponad 288g,takze kupe ludziaa jak brykal hihi, ostatnio współpracować nie chcial, to wczoraj baton dal tyle Mu energii ze fikolki robil , tyle ze wstydliwy i zdjecia ładnego nie chcial sobie dac zrobić, rekami sie zaslanial, tak chyba żeby Matka widziala ze ma palce wszystkie u rak
Pani potwierdzila ze juz na 100% chlopczyk
. Równowaga w przyrodzie musi byc, siostrze dzis beda wywoływać poród i bedzie dziewczynka to u mnie chłopczyk co by dziadki były zadowolone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 04:08
Nadira, lilou, Vaina, arlenka, MatyldaG, Mimi86, nika03, ComeToMeBaby, Iva79 lubią tę wiadomość
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Meldujemy sie od wczoraj w domu. Powalczylismy trosze w inkubatorze, trosze pod lampami z zotaczka, ale ogolnie jest dobrze.
P.S. Wyparzacie laktator i butelki i smoczki po każdym użyciu?Anatolka, Vaina, Nadira, arlenka, lilou, Mimi86, nika03, ComeToMeBaby, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj byłam w klinice. Lekarz powiedział ze wody ok. Szyjka długa, wszystko pozamykane. Synek nie szykuje się do wyjścia.
Już wiem kto wykona cc, nawet znam tego lekarza
I na wizytę do tego lekarza jadę 11.10 i w tedy dopiero ustalę z nim kiedy cc. Wiec cesarka będzie bliżej terminu, a nie wcześniej.
Jak zacznie się coś dziać wcześniej (w co wątpi) to powoli mam się zbierać i zasuwać do nich.Nadira, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kuciak wrote:Meldujemy sie od wczoraj w domu. Powalczylismy trosze w inkubatorze, trosze pod lampami z zotaczka, ale ogolnie jest dobrze.
P.S. Wyparzacie laktator i butelki i smoczki po każdym użyciu?
Ja kp, ale jak zdarza mi się używać to nie. Myje pod bieżącą gorącą wodą. Raz na jakiś czas wyparzam. -
po wizycie Kropek ma 1680 g. zostajemy w domu
dostaliśmy profilaktycznie zastrzyki ze sterydów na płucka dla Małego. Wyniki Pani doktor bardzo się podobały
Vaina, Anatolka, lilou, Joanna85, Nadira, chiara, MatyldaG, Neo84, Konwalia, Suomi, nika03, ComeToMeBaby, Iva79 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Super Jozefka. Pamietam cie jeszcze z wątku ivf, a ty juz niedługo będziesz tulić swoje dzieciątko.
W niedziele po raz pierwszy widziałam serduszko mojego maluszkatrafiłam do szpitala na obserwacje, bo zaczęłam plamić. Na szczęście juz jest wszystko dobrze, dziś wyszłam ze szpitala i jutro mam wizytę w klinice
Mam nadzieje, ze zagoszczą tu u was na dluuugie 8 miesięcy albo i dłużej. Jestem przeszczęśliwa, cudownie jest byc w ciąży!!!Vaina, Anatolka, józefka, Joanna85, arlenka, Nadira, adrenalina, MatyldaG, Neo84, Mimi86, Konwalia, Suomi, nika03, ComeToMeBaby, Iva79 lubią tę wiadomość
Peonia88
-
Dobre wieści Józefka
ja jutro mam wizytę i dowiemy się czy też będziemy leżakować w domu czy niestety musimy iść do szpitala. A jak po tych sterydach się czujesz? Mnie też on czeka, ale nie wiem czy jeszcze trochę poczekamy czy dajemy jutro. Jeśli mogę zapytać ile płaciłaś za niego?
Lilou gratuluję i życzę spokojnej ciąży. Zgadzam się z Tobą bycie w ciąży to cudowne uczucie choć ja już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę moją Agatkę jednak nie szybciej niż za 9 tygodni bym chciała;)lilou, Iva79 lubią tę wiadomość
-
chiara dopiero je zamówiliśmy i dziś pierwszy zastrzyk po 17, jutro powtórka z rozrywki. Zapisała mi 6 amp łącznie (koszt około 90-100zł) nie mam refundacji (nie wiem od czego to zależy). podobno boli ten zastrzyk ale co zrobić, jadę z mężem żeby potem dmuchał i chuchałhttps://www.maluchy.pl/li-72827.png