Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
dzieki za wasze opinie odnosnie szczepien . Szczerze dla mnie to czarna magia poki co, ale kolezanka tak sie boi mmr (juz ostatnio szukala zamiennika zeby hexą nie szczepic i dostala jakas inna niby mniej zanieczyszczona) ze sama sie zaczelam nad tym zastanawiac. Musze poczytac o tym zeby se przygotowac a nie panikowac potem
Iva79 lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Właśnie skończyłam oglądać transmisję z sejmu na temat poselskiego projektu ustawy nt in vitro, moimi spostrzezeniami na biezaco dzielilam sie z dziewczynami na ovufriend na watku ivf, ogolnie masakra!!!!!Starania od II 2014
5x IUI(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
Nas to raczej juz 'ominie' ale jesli te herezje przejda to strasznie szkoda mi tych, przed ktorymi procedury ivf.Starania od II 2014
IVF
Magdalena 06.03.2017 -
Joanna85 czytałam Twoja relacje na ovu i podziwiam ze miałaś nerwy żeby to oglądać ja się przymierzalam ale tylko czułam jak mi ciśnienie skacze. Jak tak dalej pójdzie to w naszym kraju znowu będa czarownice na stosie palić
-
ja mialam serduszka w 6+2
zarodki 5 dniowe
lilou lubi tę wiadomość
-
A moim zdaniem to jest prawdopodobne - rozdmuchują temat i debatę o aborcji a o invitro jest cicho, może z jedną wzmiankę o tym usłyszałam gdzies w tv a specjalnie śledzę temat. Poza tym sama pora w jakiej debata się odbyła-oni lubią prace wieczorową porą! Po kryjomu po cichutku, za plecami ustawy o aborcji przepchną tą głupotę!!!
Starania od II 2014
IVF
Magdalena 06.03.2017 -
Joanna85 wrote:A moim zdaniem to jest prawdopodobne - rozdmuchują temat i debatę o aborcji a o invitro jest cicho, może z jedną wzmiankę o tym usłyszałam gdzies w tv a specjalnie śledzę temat. Poza tym sama pora w jakiej debata się odbyła-oni lubią prace wieczorową porą! Po kryjomu po cichutku, za plecami ustawy o aborcji przepchną tą głupotę!!!
-
Ja wczoraj wyłączyłam telewizor bo słuchać się tego nie dało a ciężarówka denerwować się niepowinna. Na tvn wypowiadał się jakiś ekspert specjalista od ivf że żal go było słuchać. 1 komórka...Na moje 8 tylko 2 się zapłodniły ot taka wielka szansa będzie. Przykro mi, nie dość że zabrali finansowanie to teraz chcą zabrać całkowicie szansę ludziom na dziecko ( w PL). Witaj średniowieczna Polsko...
-
dziewczyny ja proponuje przywdziać czarne lub szare suknie z dzianiny, z golfem i długim rękawem żeby broń boże nie było odkrytych ramion i szyi, koniecznie jakaś halka pod spód, reformy, czepek na głowę i do kościoła, myślę że idealnie pasowałby taki strój do stroju jaki właśnie powoli przybiera nasze państwo
co do szczepionek my szczepimy 5w1 dlatego że mamy refundowane tak szczepilibyśmy tymi na nfz, do tego pneumo też mamy ref ale i tak bym szczepiła jeszcze zastanawiam się nad meningo, na rota nie widzę potrzeby, jest tyle odmian że znając nasze szczęście gdyby łapneli to akurat nie te na które były szczepione, nie chce faszerować wszystkim co tylko jest dostępne, jeśli przy rota dojdzie do najgorszego to naprawde myślę że tutaj bardziej zaniedbanie rodziców chyba którzy czekają za długo aż samo przejdzie bo w szpitalu myślę że i odwodnienie i biegunkę i wymioty są do opanowania, no ale ile ludzi tyle opinii na temat szczepień, co do mmr pewnie bedę szczepić tylko bo dokładnym zbadaniu przez lekarza, moczu, morfologii i crp o ile jeszcze czegoś dr nie zleciNadira, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny po dłuuuuuuugim dla mnie tygodniu. od poniedziałku do dziś byłam w szpitalu, obecnie jestem w domu ale na jak dlugo... nie wiem. walczymy o każdy tydzień niestety do nadciśnienia doszło mi białkomocz co do prowadziło Nas do stanu przedrzucawkowego
Kropek jest mega silny i obecnie nic nam nie zagraża, ale... musimy bardzo uważać obecnie na siebie. proszę o kciuki za Nas !!!
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Jozefka kciukasy!!!
Dziewczyny czekamy w Czechach z otwartymi ramionami tu mozna wszystko z dofinansowaniem i na legalu:)Ciesze sie,ze moja corka bedzie mogla sama o sobie decydowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 17:54
Nadira lubi tę wiadomość
-
Józefka, trzymam kciuki. Sama niedawno przerabiałam szpital... Dbaj o siebie
Co do tego co się dziś działo... No cóż, przygnębia mnie to bardzo. Słów brakuje. Niestety, spodziewałam się takiego obrotu sprawy. Czarne scenariusze PiS nam pisze...