Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewela u mnie bylo to tak....7rano doszedl czop bole lekkie miesiaczkowe,ok 15pojechalismy do szpitala,i tam juz zostalam syn urodzil sie o 21:54 od 16tej mialam bole krzyzowe do praktycznie samego porodu,porod mialam w wodzie to mi lagodzilo te bole...teraz tez chce rodzic w wodzie jak wszystko pojdzie ok.,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
-
MalaHD, ja na pierwszym USG bylam 24dpt i wuidac bylo c.zoltkowe a serduszko bylo tydzien pozniej, wiec sie nie martw. Wszystko bedzie dobrze. Jeszcze pare dni i zobaczysz ten sliczny migajacy punkcik
MalaHD lubi tę wiadomość
-
My dziś samego Rota wzięliśmy i żółtaczkę bo
Ma byc szczepiony tymi 5w1 a tu zonk dopiero po fakcie mi powiedziały ze nie
Maja póki co tych szczepień (a lekarka myslala ze sa) i co ja zrobie jak nie dostanę tej 5w1?
Jak wezmę 6w1 to bedzie miał mega dużo na żółtaczkę bo juz dostał w szpitalu i dziś .
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mimi
Ja tez szczepilam coreczke tymi 5w1 i standardowo byla chwila, ze szczepionek nie bylo. Polatalam troszke po okolicznych aptekach i znalazlam! Wykupilam je sama i biegiem zanioslam do przychodni. Tam opisali imieniem, nazwiskiem i peselem corki i juz nie musze sie martwic.
Sprobuj poszukac w swoich aptekach i porozmawiaj z przychodnia czy ze wzgledu na braki u nich mozesz kupic swoja w aptece. -
No wlasnie nie chciałam refundowanymi szczepić
Wykupiłam Rota i ta żółtaczkę płatna engerix No i zapisani jesteśmy ze 5w1 tak uzgodniłam z lekarka a babki co szczepią mi mówią ze nie maja 5w1 wrrr
Bede szukac po aptekach ale co bedzie jak nie znajdę i w punkcie szczepien tez nie bedzie ? Chyba bede musiała przejść na refundowane wtedymaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
-
A mam takie pytanie
Czy wasze dzieci tez tak robią ze np zaczynaja sie prężyć, cisnąć i nagle trochę pokasłują?
Mój jak nad ranem cuduje to czasem ulewa mu sie a czasem pokasłuje ale wyglada mi to na zakrztuszenie
Chyba ze sie mylęmaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
-
Evaa fajnie, ze wszystko dobrze.
Ja mialam 3 prenatalne w piatek, waga 1569. Zdjec jak zwykle brak, mala nigdy nie ustawi sie jak trzebaulozenie posladkowe, ciekawe kiedy uzna ze pora fiknac glowa w dol.
Szyjka skrocila sie o 2 mm, ale nadal ma 28mm, wiec jest ok.Evaa, Mimi86, Vaina lubią tę wiadomość
I ICSI - 06.10.2016 - transfer; beta HCG - 12dpt 40,61; 14 dpt - 51,10; 18 dpt - 222,80; 9.11./
2 mrozaczki
04.06.2017 r. Zuzia
-
Vaina wrote:Dziewczyny znacie jakieś ćwiczenia na kręgosłup po porodzie. Do tej pory nie przeszło mi lekkie drętwienie rąk i podobno to od kręgosłupa i jak nie przejdzie do miesiąca to mam iść do lekarza i na rehabilitację - same wiecie jak dużo ma się czasu na chodzenie po jakiś rehabilitacjach przy małym dziecku więc chciałabym spróbować sama jakieś ćwiczenia, jak któraś miała podobny problem to będę wdzięczna za rady
I gratuluję udanych wizyt
Popatrz sobie na ćwiczenia jogi np na yt. Tylko uważaj na skręty ciała po cc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 15:48
Vaina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny