Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Evaa, no to dzieciaczek postraszył ☺
A my dzisiaj wyszliśmy do domu. Dziwnie tak jakoś z tym dzieckiemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 18:55
Natka-matka wariatka :), Anatolka, Evaa, sisi lubią tę wiadomość
I ICSI - 06.10.2016 - transfer; beta HCG - 12dpt 40,61; 14 dpt - 51,10; 18 dpt - 222,80; 9.11./
2 mrozaczki
04.06.2017 r. Zuzia
-
Anatolka wrote:Jak Szurusiowa?
Co się zbieralam do napisania to zawsze coś a raczej Ktoś hihi.
30go maja urodziłam małego uparciucha Wiktorię,3600g i 55cm. Poród indukowany i faktycznie dosc ciężki. Trochę inaczej to sobie wyobrażałam i o innej formie marzyłam ale najważniejsze że Wiktoria to zniosła dzielnie. Ma już prawie 3 tygodnie, a ja czuję jakby ktoś czas przesunął i nie wiem kiedy to minęło heh. Malutka jest zdrowa, baaaardzo silna i bije i drapie jak ją przystawiam do piersi no ale walczymy dalej...i się uczymy siebie nawzajem. Od poniedziałku mąż wraca do pracy i się dopiero okaże jaka ze mnie mamaewe_a85, Vaina, Natka-matka wariatka :), Fruzia85, Evaa, sisi, Nefe, Karo-Linka lubią tę wiadomość
-
Szurusiowa, gratki
Z nami mąż był przez miesiąc. W pierwszym dniu jak poszedł do pracy to pierwszy posiłek (poza szybkim śniadaniem) zjadłam o 19 przy koncercie... ryk zaczął się jak tylko przed 11 zamknęły się za tatusiem drzwi... brrr i trwał cały dzień... mam nadzieję, że pójdzie Wam lepiej hehe
U nas zaraz święto - pierwsze urodzinykiedy to minęło?!
-
Anatolka wrote:Szurusiowa, gratki
Z nami mąż był przez miesiąc. W pierwszym dniu jak poszedł do pracy to pierwszy posiłek (poza szybkim śniadaniem) zjadłam o 19 przy koncercie... ryk zaczął się jak tylko przed 11 zamknęły się za tatusiem drzwi... brrr i trwał cały dzień... mam nadzieję, że pójdzie Wam lepiej hehe
U nas zaraz święto - pierwsze urodzinykiedy to minęło?!
Pamiętam jak z rok temu pisałaś coś o tym, że jak sie ma chwilę czasu to warto umyć zęby czy coś takiego haha tru story
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 22:23
Anatolka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2020, 14:54
Junioer, Vaina, lipa, natty85, sisi, szurusiowa, Anatolka, Nefe, ewe_a85, Natka-matka wariatka :), Fruzia85, renieczka, triss, Tosia 1981, shooa, Ania:gdzie ta ciaza! lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Dziewczyny czy któraś z Was karmila swojego malucha w większości mm? I ma ktoś wiedzę jak jest z dopajaniem w takim przypadku gdy sa upały? Z tego co czytałam to jeśli jest przewaga mm nad KP to jak się uważa. Pediatra mówi nie, polozna mówi tak, cdl mówi tak, mama i jej koleżanki mówią tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 14:52
-
Szurusiowa
Mi doradca laktacyjny mówiła, że przy kp nie trzeba dopajac bo dziecko samo "poprosi" o porcje wody dopominając się piersi, w czasie upałów może częściej chcieć piersi i to właśnie na krótko pijąc mleko I fazy. W przypadku karmienia mieszanego kp i mm a także tylko mm trzeba dopajac. Tak mi tłumaczyła mija położna zarówno na szkołę rodzenia jak i doradca laktacyjny.szurusiowa, Anatolka lubią tę wiadomość