X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 10:52

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta pewnie korzystaja z pogody :)

Marta1986 lubi tę wiadomość

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam ten kwas. No i Cóż - nie wiem jakie były nr serii.
    Było minęło. Oby nic nie znaczyło.

dfe01f0225.png
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj pochwaliłam się koleżance, matce 3 miesiecznej córci, że jestem w ciąży, krótko pogratulowała poczym zaczeła mi opowiadać żebym sie przgotowała na koszmar, ze mała ryczy, kolki, kupki, że jesteśmy za stare na dzieci. Ze poród to masakra, ze to ze tamto, aaaaa jak tak można!;/ ona ma dziecko z wpadki, może jeszcze jest w szoku poporodowym nie wiem, ale mnie zatkało!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 19:42

AsiaPoli lubi tę wiadomość

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki a ta dziewczyna wiedziała że sporo czasu się staracie o malucha?

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięłam dwie nospy trochę poleżałam i niby było dobrze ale po jakiejś godzinie powtórka z rozrywki :-( czytałam że takie twardnienie to te skurcze braxtona czy coś tam ale jutro mam wizyte na nfz u swojego gina to mu powiem i zobaczymy czy mi w tym temacie coś pomoże :|

• Viki26 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia tak wiedziała i wie że stracilismy maluszki (chyba ze zapomniala) wtedy powiedziała też mało subtelnie, jak raz sie udalo to i drugi raz sie zaraz uda, udało się, ale co za podejscie...;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 20:53

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa o kurcze, odpoczywaj i daj znać po wizycie

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Wzięłam dwie nospy trochę poleżałam i niby było dobrze ale po jakiejś godzinie powtórka z rozrywki :-( czytałam że takie twardnienie to te skurcze braxtona czy coś tam ale jutro mam wizyte na nfz u swojego gina to mu powiem i zobaczymy czy mi w tym temacie coś pomoże :|
    Justa ja mam od poczatku jak zaszłam bole brzucha, u mnie lekarz mówi ze to nacisk macicy, jak byłam na IP to samo powiedzili. Tez wziełam dwie nopsy i nadal srednio, raz miałam taka noc, ze własnie pojechałam na IP bo tak bolało. Niestety bole brzucha/ skurcze sa czeste w ciazy i sa takie jak ja, co mają od poczatku a sa takie co maja od czasu do czasu a sa takie co wcale nie maja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki26 wrote:
    Dzisiaj pochwaliłam się koleżance, matce 3 miesiecznej córci, że jestem w ciąży, krótko pogratulowała poczym zaczeła mi opowiadać żebym sie przgotowała na koszmar, ze mała ryczy, kolki, kupki, że jesteśmy za stare na dzieci. Ze poród to masakra, ze to ze tamto, aaaaa jak tak można!;/ ona ma dziecko z wpadki, może jeszcze jest w szoku poporodowym nie wiem, ale mnie zatkało!
    wiesz ja wychowałam chrzesniaka jak miał m-c siostra musiała wrocic do pracy i faktycznie nie jest rozowo, wychowanie nie jest proste i ładne jak w reklamach, ale bez przesady, chyba jezeli ktos sie decyduje swiadomie na dziecko, tym bardziej my osoby ktore długo sie staralismy to wiemy na co sie piszemy. Inaczej jak ta kolezanka, ma dziecko z wpadki i takie podejscie.

Viki26 lubi tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki dzięki jutro dam znać ;-)

Aszka dzięki za odpisanie teraz jestem spokojniesza i nie polecę na ip,ja od początku ciąży nie miałam takiego twardnieni dopiero teraz mi się to zdarzyło, może dlatego że rano baraszkowaliśmy z najdroższym :-P <3 no ale wcześniej też uprawialismy bara bara i nic się działo... No nic zobaczymy co jitro doktorek wyczaruje :-P

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki26 wrote:
    Eh kochana nie warto słuchać takich jak ona ;-) przecież to normalne że decudujac się na maleństwo musimy wziąść na barki wszystkie bolączki macierzyństwa ;-) a co ona sobie myślała że noworodka to polozysz i będzie tylko leżał.... Ona też kiedyś była wrzeszczącym bobasem :-P

Viki26, aszka lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki ... napiszę jedno - brak jakiegokolwiek taktu. Ale uznamy ja za nieszczesliwą posiadaczką szoku poporodowego.

justa1234, Viki26, aszka lubią tę wiadomość

• agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kochane po małym "urlopie" w szpitalu. Skurcze mnie męczą od paru tyg.byłam na obserwacji, szyjka trzyma, biorę nospe, ale nie pomaga :( Mam taką anemie, że szok...organizm szaleje. BOBO ma już 560gram :) cudowny ciężar.
    Anko zapomniałam Ci odp.moja siostra dziś urodziła córeczkę, tydzień po terminie 3400 i 56cm, lekarz ją straszył, że dziecko ma ponad 4kg, niezła pomyłka.

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesia2569 wrote:
    witam kochane po małym "urlopie" w szpitalu. Skurcze mnie męczą od paru tyg.byłam na obserwacji, szyjka trzyma, biorę nospe, ale nie pomaga :( Mam taką anemie, że szok...organizm szaleje. BOBO ma już 560gram :) cudowny ciężar.
    Anko zapomniałam Ci odp.moja siostra dziś urodziła córeczkę, tydzień po terminie 3400 i 56cm, lekarz ją straszył, że dziecko ma ponad 4kg, niezła pomyłka.
    Agniesia trzymaj się :-) a te moje twardnienie brzucha to to samo co twoje skurcze?

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy twardnieniu bolą mnie jeszcze strasznie plecy :-( wyczytałam że to zły znak, oznaką wczesnego porodu :-( ja pierdzielę niewiem jak dotrwam do jutrzejszej wizyty!!! :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia dobrze ze ok, widzisz takie "atrakcje" w ciazy.

Justa jak sie denerwujesz to jedz na IP i daj znac co tam lekarz powiedział, ale pewnie wszystko bedzie dobrze po usg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 22:40

• roletka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa, Agniesia trzymam kciuki żeby wasze maluchy posiedziały w brzuchu do terminu &&&&& <3

Vika no to ładnie cie koleżanka uświadomiła, z takich to tylko się śmiać i im współczuć, no bo kto by pomyślał że dzieci płaczą i to w dodatku czasem bez powodu, normalnie koszmar, a kolki przecież to miały być tylko legendy ;)

a tak serio mam znajomych którzy po 3 dniach znajomości się zaręczyli i trzy m-ce później ona już w ciąży była bo się starali, no to jak urodziła to pan po..bany (inaczej go nazwać nie idzie) miał pretensje że dziecko w nocy płacze a on ma przecież rano do pracy wstać, teraz jak maluch ma ponad rok to on się wścieka że tak mało śpi w dzień i że się chce bawić, tak mi szkoda tych dzieci (tak w między czasie wpadka i mają 2-3 miesięczną córkę) no ja tylko czekam aż któreś faktycznie ucierpi to ich zgłoszę, bo jak na razie jakby nie patrzeć dzieci czyste, najedzone tylko nie do końca szczęśliwe

Viki26 lubi tę wiadomość

Styczeń2015 IMSI ET 2x 4A :( > lutyKET 1x blastAA :( > marzecKET 2x blastAB :( > Czerwiec2015 IMSI II ET 2x 8AA > 9dpt beta 92,23 11dpt beta 279,3 > 4xŚnieżki > 05.02.16 34t5d Pszczółki są z Nami <3 961l2n0aael72r9g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracuje z rodzinami i faktycznie w wielu rodzinach nie jest wesoło, zazwyczaj facet zdradza na bokach, babka sie dowiaduje ostatnia, a dzieci cierpia bo juz od dawna widza co sie dzieje itd. Jednak to sa przewaznie osoby z jakims stazem małzenskim, a z kolei odkad zagladam na fora o tematyce ciazowej non stop sa posty ze dziecko z wpadki, albo po prostu im sie zachchciało a facet nie pomaga, wrzeszczy, rozkazuje itd. Dziwie sie tylko tym kobietom, ja majac lat 18 tez moglam wyjsc za maz (facet mi sie oswiadczyl) tyle, ze po prostu wiedzialam ze on w malzenstwie sie nie sprawdzi, kolejni tak samo, dlatego dziwia mnie takie kobiety ze biora sobie byle kogo za meza a pozniej żalei pretensje, widziały gały co brały.

• roletka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka to tamci mają choć trochę rozsądku żeby żon aż tak nie denerwować zdradą, bo pan poje..ny zdradził ciężarną żonę ze swoją przyjaciółką niby lesbijką, która spała u nich i wszyscy spali w jednym łóżku no to jak się żona obudziła to za plecami miała rodeo w wykonaniu swojego cudownego męża i jego przyjaciółki, to dopiero patologia co?

Styczeń2015 IMSI ET 2x 4A :( > lutyKET 1x blastAA :( > marzecKET 2x blastAB :( > Czerwiec2015 IMSI II ET 2x 8AA > 9dpt beta 92,23 11dpt beta 279,3 > 4xŚnieżki > 05.02.16 34t5d Pszczółki są z Nami <3 961l2n0aael72r9g.png
‹‹ 75 76 77 78 79 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ