X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roletka wrote:
    Aszka to tamci mają choć trochę rozsądku żeby żon aż tak nie denerwować zdradą, bo pan poje..ny zdradził ciężarną żonę ze swoją przyjaciółką niby lesbijką, która spała u nich i wszyscy spali w jednym łóżku no to jak się żona obudziła to za plecami miała rodeo w wykonaniu swojego cudownego męża i jego przyjaciółki, to dopiero patologia co?
    tak patologia. Rece opadaja.

• roletka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie wszystkie ich wybryki, jakbym ich nie znała to pomyslalabym że to nie możliwe

aszka lubi tę wiadomość

Styczeń2015 IMSI ET 2x 4A :( > lutyKET 1x blastAA :( > marzecKET 2x blastAB :( > Czerwiec2015 IMSI II ET 2x 8AA > 9dpt beta 92,23 11dpt beta 279,3 > 4xŚnieżki > 05.02.16 34t5d Pszczółki są z Nami <3 961l2n0aael72r9g.png
  • Viki26 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roletka - patologia!
    Ja chciałam się spotkac z tą moja kolezanką, ale jak mam słuchać że.... to chyba podziękuję i poczekam aż jej mała podrośnie, a no właśnie takie to chyba do końca życia będą marudzić że dziecko to koszmar, zawsze coś się znajdzie, prawda? ;p

2014 ISCI1 :( cp 2015 crio :( 05.2015 ISCI2 :) 2017 ISCI3 :( 02.2018 ISCI4 :( 2018 ...?i co teraz?
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roletka no porażka ... Ale i ta żonka ma nie poukładane w głowie. Spać z jakąś inną babą w łóżku we trójkę. Nie mieli materaca dmuchanego hehe za 4 dyszki :P
    Ostatnio dyskutowałam z koleżanka na temat zaufania i wierności w tych czasach.
    Ja wiem że nie upilnujesz przy sobie faceta. Ale moim zdaniem są pewne ograniczenia i zasady. Ja nigdy bym nie pozwoliła swojemu mężowi na posiadanie baby przyjaciółki. Mam nie miłe wspomnienia z przeszłości. I choć wiem że nie można wrzucać wszystkich do jednego worka. To też obserwuję znajomych bliskich, dalszych i nic dobrego czasem z takich przyjaźni nie wynika.
    Takie czasy że kobiety są chytre, i wystarczy choć jedna chwila słabości faceta, kłótnia z babą w domu+ rozładowanie nerwów z przyjaciółka i drink. I po małżeństwie.

aszka, Viki26 lubią tę wiadomość

• roletka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ona jest spoko, ale w małżeństwie zachowuje się jak kobiety z zeszłego stulecia i co mąż powie to jest święte, syndrom Sztokholmski mi przechodzi na myśl jak na nich patrzę, a na fb pokazowa jaki to mąż kochany i dobry, a po zdradzie usprawiedliwia go jednym zdaniem które jak do teraz słyszymy to mamy z tego ubaw bo inaczej nie idzie już reagować "każdemu może się zdarzyć"

Styczeń2015 IMSI ET 2x 4A :( > lutyKET 1x blastAA :( > marzecKET 2x blastAB :( > Czerwiec2015 IMSI II ET 2x 8AA > 9dpt beta 92,23 11dpt beta 279,3 > 4xŚnieżki > 05.02.16 34t5d Pszczółki są z Nami <3 961l2n0aael72r9g.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki :-D zaraz mam wizyte u gina ;-) trzymajcie kciuki :-)

kmb, roletka, Moniaa, aszka, Viki26, Anko:-) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Witajcie kobietki :-D zaraz mam wizyte u gina ;-) trzymajcie kciuki :-)

Powodzenia i czekamy na wieści :*

justa1234 lubi tę wiadomość

• Madzia82 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa dobrze będzie. Kciuki trzymam.

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 13:28

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• Konwalia Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki może koleżanka ma jeszcze baby blues'a. Trzeba jej jeszcze to wybaczyć ;) Trzy miesiące to dla niektórych osób krótko żeby oswoić się z sytuacją.
    Dziecko to duża odpowiedzialność, wiele wyrzeczeń i maksymalny test dla związku. Ja się cieszę że teraz mam dzidziusia a nie wcześniej. Chyba nie byłabym wcześniej gotowa... Tak miało być. Podziwiam nastolatki które w ten sposób "zorganizowały" sobie życie. Ciężko będąc dzieckiem wychować inne dziecko.

Agniesia i Justa kciukam za Wasze ciążę. Niech skurcze ustępują a Wy grzecznie się nie przemeczajcie.

aszka, justa1234, Viki26 lubią tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarownica tea mam nadzieję że dzieciatko samo zdecyduje się przyjść na świat i nie będziesz musiała przeżywać indukcji. Daj znać jak urodzisz czy wszystko ok.

aszka lubi tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • Madzia82 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro jadę na konsultacje do szpitala, co można ze mną zrobić. Chyba drugi raz nie będę miała aż takiego pecha by pół roku spędzić w szpitalu.
    Trzymajcie za mnie jutro kciuki.

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam dziewczyny za Was kciuki.
    Natomiast ja od jakiś 2 dni odczuwam takie pukanie w środku, w pochwie. Niby nie bolące ale takie jakieś drażniące jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki26 wrote:
    Roletka - patologia!
    Ja chciałam się spotkac z tą moja kolezanką, ale jak mam słuchać że.... to chyba podziękuję i poczekam aż jej mała podrośnie, a no właśnie takie to chyba do końca życia będą marudzić że dziecko to koszmar, zawsze coś się znajdzie, prawda? ;p
    lepiej sie nie spotykaj, teraz jak w ciazy co sie masz denerwowac.

Viki26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    Roletka no porażka ... Ale i ta żonka ma nie poukładane w głowie. Spać z jakąś inną babą w łóżku we trójkę. Nie mieli materaca dmuchanego hehe za 4 dyszki :P
    Ostatnio dyskutowałam z koleżanka na temat zaufania i wierności w tych czasach.
    Ja wiem że nie upilnujesz przy sobie faceta. Ale moim zdaniem są pewne ograniczenia i zasady. Ja nigdy bym nie pozwoliła swojemu mężowi na posiadanie baby przyjaciółki. Mam nie miłe wspomnienia z przeszłości. I choć wiem że nie można wrzucać wszystkich do jednego worka. To też obserwuję znajomych bliskich, dalszych i nic dobrego czasem z takich przyjaźni nie wynika.
    Takie czasy że kobiety są chytre, i wystarczy choć jedna chwila słabości faceta, kłótnia z babą w domu+ rozładowanie nerwów z przyjaciółka i drink. I po małżeństwie.
    i masz racje, jak ja patrze wokoł to mi sie wydaje czasami ze babki sa gorsze niz faceci. Same szybciej poleca na zonatego i jeszcze specjalnie ich krecą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia i Justa kciuki za wizytki i szpitalowe i ginowe. :)

Moniaaa ja miałam kłucia w pochwie od 13 tyg. teraz na szczescie nie.

Madzia82, justa1234 lubią tę wiadomość

• Marta1986 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 14:23

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• Konwalia Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia trzymam kciuki za jutrzejszą konsultację.

Madzia82 lubi tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za kciuczki <3
    A więc gin powiedział że te twardnienie było prawdopodobnie od rannego sexu :-( :-( (choć wcześniej nie mieliśmy takich kłopotów żeby brzuch twardnial od sexu) i kazał brać nospe,co prawda nie zakazał bara bara ale ja już nie będę próbowała :-( powiedział że jeśli by te skurcze były codzinnie co 10min to wtedy trzeba by było się martwić a tak to brać nospe i odpoczywać ;-)
    Ale najadłam się wczoraj strachu co nie miarą :-( :-(

Viki26, aszka lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia kciukam za jutrzejszą konsultacje :-)

‹‹ 76 77 78 79 80 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ