Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoja kolezanka rodziła rok temu na Zelaznej w Wawie to 20 godzin i nie chcieli zrobic cc, ja sobie tego nie wyobrazam.justa1234 wrote:Aszka nie tylko w wawie tak jest, takie rzeczy dzieją się wszędzie niestety.
Viki mój lekarz nie będzie przy mnie bo nie pracuje w żadnym szpitalu
Ja uważam że co mam być to będzie i wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. -
Robią co chcą normalnie!!! Do naszego szpitala boją się ludzie polożyć bo nie wiedzą czy żywi wyjdą!!aszka wrote:moja kolezanka rodziła rok temu na Zelaznej w Wawie to 20 godzin i nie chcieli zrobic cc, ja sobie tego nie wyobrazam.
Ja miałam operacje że dwa lata temu na woreczek żółciowy i nie doż że mnie olewł personel to jeszcze musiałam się opiekować kobitką 80 letnią która miała z głową nie tak i jak dzwoniłam dzwonkiem do pielęgniarek to mnie opieprzaly że dzwonie i je wzywam!!! -
nick nieaktualnyech własnie dlatego ja sie wole jakos zabezpieczyc. Po prostu pełna znieczulica, a poza tym sama sie leczyłam dwa lata i jakos tym lekarzom nie wierze. Niby wszystko ładnie do czasu a jak sa problemy albo cos to taki dwa kroki w tył i sobie radz. Moze juz jestem uprzedzona ale tak samo jak byłam na sorze kiedys to ludzie gorzej jak zwierzaki traktowani.justa1234 wrote:Robią co chcą normalnie!!! Do naszego szpitala boją się ludzie polożyć bo nie wiedzą czy żywi wyjdą!!
Ja miałam operacje że dwa lata temu na woreczek żółciowy i nie doż że mnie olewł personel to jeszcze musiałam się opiekować kobitką 80 letnią która miała z głową nie tak i jak dzwoniłam dzwonkiem do pielęgniarek to mnie opieprzaly że dzwonie i je wzywam!!! -
Masz rację znieczulica totalna!!! Lekarze robią totalna olewkę na pacjenta i powiem Ci że znam przypadki gdzie kobiety chodziły prywatnie do gina,a on co do czego jak poród się zaczął to dupe na nie wypinał!! Strach komukolwiek zaufać że środowiska lekarskiegoaszka wrote:ech własnie dlatego ja sie wole jakos zabezpieczyc. Po prostu pełna znieczulica, a poza tym sama sie leczyłam dwa lata i jakos tym lekarzom nie wierze. Niby wszystko ładnie do czasu a jak sa problemy albo cos to taki dwa kroki w tył i sobie radz. Moze juz jestem uprzedzona ale tak samo jak byłam na sorze kiedys to ludzie gorzej jak zwierzaki traktowani.
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno własnie dlatego jednak taka umowa ze szpitalem pisemna jak w Medicoverze to ok. Masz umowe.Tyle ze mnie to nie stac, bo wydalismy kupe kasy na leczenie, takze Medicover odpada, ale moj lekarz podobno tam sie sprawdza w tych rozmowach wiec sie zobaczy, na razie i tak za wczesnie dla mnie na rozmowe z nim na ten temat, nawet nie poruszam ale nie wyobrazam sobie rodzic iles godzin. Ja jestem chuda, mała, problemy z sercem idt i jeszcze mam stres przezywac -nie pisze sie na to, w razie czego mam jeszcze innego lekarza poleconego przez dobra kolezanke, ktory na 100% robi na zyczenie, wiec w razie czego do niego sie udam.justa1234 wrote:Masz rację znieczulica totalna!!! Lekarze robią totalna olewkę na pacjenta i powiem Ci że znam przypadki gdzie kobiety chodziły prywatnie do gina,a on co do czego jak poród się zaczął to dupe na nie wypinał!! Strach komukolwiek zaufać że środowiska lekarskiego

-
nick nieaktualnyuf nie biore tego.Moniaa wrote:http://www.wykop.pl/artykul/2712387/wazne-lek-dla-ciezarnych-zanieczyszczony-inspektorat-wycofuje-z-obrotu/
Dziewczyny jeśli któraś bierze ten kwas foliowy to sprawdźcie serię leku bo zostały wycofane ze sprzedaży -
Dziewczyny z tego co mi się wydaje mające mutację mthfr czy jakoś tak właśnie biorą takie większe dawki.
Viki a jaki termin Ci wychodzi z usg? tak jak suwaczek pokazuje?
Bo ja nie mogłam się zdecydować jaki suwak zostawić i mam dwa heheWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 09:07
justa1234 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam rozrzut 12 dni między OM a USG i mam ustawiony z USG. U mnie cykl z pick up i transferem był krótki, więc OM byłoby niemiarodajne.
Chcieliśmy iść z mężem dzisiaj na jakiś obiad czy coś, ale mały tak strasznie się rozpychał w nocy i taki mi ból sprawił, że wszystko tam na dole mnie nadal boli o ledwo jestem w stanie chodzić
Także usiłuję leżeć i odpoczywać, chociaż ciągle mnie boli. Dopadła mnie taka bezsilność, że nic tylko usiąść i płakać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

najpierw był 28listopada,później 24 a teraz 30 listopad