Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Aszka nie tylko w wawie tak jest, takie rzeczy dzieją się wszędzie niestety.
Viki mój lekarz nie będzie przy mnie bo nie pracuje w żadnym szpitalu
Ja uważam że co mam być to będzie i wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. -
aszka wrote:moja kolezanka rodziła rok temu na Zelaznej w Wawie to 20 godzin i nie chcieli zrobic cc, ja sobie tego nie wyobrazam.
Ja miałam operacje że dwa lata temu na woreczek żółciowy i nie doż że mnie olewł personel to jeszcze musiałam się opiekować kobitką 80 letnią która miała z głową nie tak i jak dzwoniłam dzwonkiem do pielęgniarek to mnie opieprzaly że dzwonie i je wzywam!!! -
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Robią co chcą normalnie!!! Do naszego szpitala boją się ludzie polożyć bo nie wiedzą czy żywi wyjdą!!
Ja miałam operacje że dwa lata temu na woreczek żółciowy i nie doż że mnie olewł personel to jeszcze musiałam się opiekować kobitką 80 letnią która miała z głową nie tak i jak dzwoniłam dzwonkiem do pielęgniarek to mnie opieprzaly że dzwonie i je wzywam!!! -
aszka wrote:ech własnie dlatego ja sie wole jakos zabezpieczyc. Po prostu pełna znieczulica, a poza tym sama sie leczyłam dwa lata i jakos tym lekarzom nie wierze. Niby wszystko ładnie do czasu a jak sa problemy albo cos to taki dwa kroki w tył i sobie radz. Moze juz jestem uprzedzona ale tak samo jak byłam na sorze kiedys to ludzie gorzej jak zwierzaki traktowani.
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Masz rację znieczulica totalna!!! Lekarze robią totalna olewkę na pacjenta i powiem Ci że znam przypadki gdzie kobiety chodziły prywatnie do gina,a on co do czego jak poród się zaczął to dupe na nie wypinał!! Strach komukolwiek zaufać że środowiska lekarskiego
-
nick nieaktualnyMoniaa wrote:http://www.wykop.pl/artykul/2712387/wazne-lek-dla-ciezarnych-zanieczyszczony-inspektorat-wycofuje-z-obrotu/
Dziewczyny jeśli któraś bierze ten kwas foliowy to sprawdźcie serię leku bo zostały wycofane ze sprzedaży -
Dziewczyny z tego co mi się wydaje mające mutację mthfr czy jakoś tak właśnie biorą takie większe dawki.
Viki a jaki termin Ci wychodzi z usg? tak jak suwaczek pokazuje?
Bo ja nie mogłam się zdecydować jaki suwak zostawić i mam dwa heheWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 09:07
justa1234 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam rozrzut 12 dni między OM a USG i mam ustawiony z USG. U mnie cykl z pick up i transferem był krótki, więc OM byłoby niemiarodajne.
Chcieliśmy iść z mężem dzisiaj na jakiś obiad czy coś, ale mały tak strasznie się rozpychał w nocy i taki mi ból sprawił, że wszystko tam na dole mnie nadal boli o ledwo jestem w stanie chodzićTakże usiłuję leżeć i odpoczywać, chociaż ciągle mnie boli. Dopadła mnie taka bezsilność, że nic tylko usiąść i płakać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny