Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy wy uzywacie w ciazy kosmetykow bez parabenow? Na różowej stronie kiedys byla o tym rozmowa, ja wciaz je mam i staram sie takich uzywac. Co o tym sadzicie?2014 ISCI1
cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Ja od pewnego czasu zaczęłam stosować kosmetyki bez parabenów. Jakoś moja skóra przestała być mega sucha jak używam płynu do kąpieli bez sls a także szamponu.
Wiadomo nie dajmy się zwariowac. Ale skoro można uniknąć stosowania to czemu niee... Fakt szampon nie kosztuje 10 zł tylko drożej ale zanim mnie stać to nie odmawiam sobie.
Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViki26 wrote:Dziewczyny czy wy uzywacie w ciazy kosmetykow bez parabenow? Na różowej stronie kiedys byla o tym rozmowa, ja wciaz je mam i staram sie takich uzywac. Co o tym sadzicie?
Viki26 lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd72db1220c9.jpg
Pojazd córci juź doszedł i powiem że jestem mega zaskoczona bo facet nie kłamał całość jest jak nowastrasznie się cieszę bo sporo kasy mamy w kieszenie gdyż wózek nowy wyniósł by nas 500 zł więcej oczywiście taki jak nam się podobał
Czyli już mam praktycznie wszystko dla księżniczkidziś spotkanie z naszą córcia no i lekarz powie mi czy glukoza dobrze wyszła bo ja powiem szczerze że się nie znam na tych wynikach za bardzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 12:52
-
nick nieaktualny
-
No właśnie Aszka kurcze czyli to prawda z tymi upałami
u nas dziś może nie ma afrykańskiego upału ale jest gorąco :-o
Z jednej strony trochę cieszę że będzie ciepło bo za tydzień mamy wesele i obawialam się że będzie chłodno a ja niemam żadnej narzutki żeby jak coś zarzucić na siebie i powoem szczerze że szkoda mi kasy na jeden raz kupować żakiet -
nick nieaktualny
-
Kobietki kobietki z moimi dzidziusiami wszystko wporzadku
wzystkie parametry w normie . Dzieciaki ruchliwe
tylko się cieszyć. Prawdopodobnie jeden będzie chłopczyk ... a drugi nie chciała pokazać co tam między nóżkami gości i nie wiadomo. Ale dla mnie ważne był było zdrowe a płeć z córci czy chłopczyka będę przeszczesliwaa
ważne by oboje byli zdrowi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 17:30
Viki26, aszka, kmb, Moniaa, zai2014, Konwalia, agulas lubią tę wiadomość
Mała Mi -
Justa ładny wózeczek, słodziak:)
A co do wątku poprostu mało nas jest tutaj bez porównania z różową stroną, tam dziewczyny przecież co dzień mają rozsterki, full pytań, a my tu ...odliczamy tygodnie między jednym a kolejnym usg.
Trzeba nowym ciężarówkom po różowej stronie dać znać o fioletowej stronie:)justa1234 lubi tę wiadomość
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
justa1234 wrote:Mała Mi bardzo się cieszę że maleństwa zdrowiusie
A tak swoją drogą to wogóle już taki wątek jak ten to istniejdziś właśnie Siedziałam i z nudów przegrzebałam wszystko i właśnie na trafiłam na taki wątek
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Dzis bylismy na wizycie u mojej gin. Robaczki maja po 5 i 5,5 cm pieknie ruszaly raczkami i nozkami i tak fajnie podskakiwaly
jeden spal dopiero jak serduszko zaczelo bic to sie obudzil i fikal a ten drugi caly czas skakal cudny widok. Moje kochane
Dzis tez bylismy na usg prenatalnym. Oddalam tez krew na test pappa i betahcg. Dr powiedzial ze jesli chodzi o te wady typu zespol downa itd to jest ok.
U jednego tego ruchliwego wyszlo podwyzszone tetno 181. Niby ze moze byc cos z sercem ale narazie nie kazal sie martwic bo jeszcze w poniedzialek mamy pojechac z wynikami z krwi i wtedy zobaczymy. Narazie ryzyko trisomi 13 u maluszka wynosi 1: 1024.
Troche sie boje ale jestem dobrej mysli
A i wg usg wychodzi 12t 1 dWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 18:26
Viki26, kmb, agniesia2569, agulas lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mój maluch z 3 usg tylko na 1 fikał (w 11tc), a im starszy to ciągle śpi, serduszko zawsze ładnie pika. Ale troszkę się zmartwiłam, jak to u was na usg jest?2014 ISCI1
cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?