Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
madlenka wrote:Dziewczyny chciałam dzisiaj sobie kupic stanik hm mama ale maja rozmiarówkę od 75. Ja przed ciąża miałam 65 b/c ale teraz nie zapinają mi sie staniki. Gdzie wy kupujecie? Chciałam taki z odpinana miseczka do karmienia, wiem ze cyce potem urosną i bede potrzebować innych ale potem zmaleją i ten byłby tez dobry. Czy sie mylę? I kupic teraz normalny?
Madalenka skąd jesteś?
W Warszawie jest w factory na annopolu sklep z bielizną, nazywa się chyba Bagatelle. Tam mają szeroką rozmiarówkę.
Ja bardzo lubię staniki Dalii, przed ciążą nosiłam 65F, teraz kupiłam 65H.
Ostatnio kupiłam też staniki z firmy Nessa i Ava 65I. Kupiłam normalne, miękkie, bez odpinanych ramiączek, bo w tym rozmiarze ciężko takie znaleźć. Ale widziałam w mniejszych rozmiarach fajne z usztywnianą miseczką i odpinanymi ramiączkami.
Jak dojdzie do karmienia, to będę kombinować, na pewno są sklepy np. LiParie, które przerabiają staniki zwykłe na "karmniki". Poza tym wydaje mi się, że przy karmieniu, to piersi jeszcze mogą się trochę powiększyć, więc ja na zapas raczej nie kupuję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 23:36
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Ja dzis zobaczylam 2mm mojego zarodka z serduszkiem migajacym. Nie wiem ile ma pecherzyk i ile serduszko bije. Musze sie do mojego gina zapisac.
Anatolka, emka29, Karo-Linka, mięsko, Evaa, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
Corka - 2018
Syn - 2021 -
Madlenka, stanik do karmienia to jeszcze hohoho do zakupu. Na sam sam koniec sie kupije i na probe o rozmiar wiekszy niz wtedy sie nosi. Ja dlugo karmiłam w staniku z pepco za 8 zl. Taki sportowy jakby. Bez fiszbin mialam po domu. Tzn kilka mialam, bo wiecznie mokre od cieknacego mleka, mimo wkladek. Tych do karmienia uzywalam jak wychodziłam gdzies poza dom. Teraz karmie w zwyklych ava-ch z odpinanymi ramiaczkami.
Na ten moment jak miseczke masz dobra a obwod za cisny to kup przedluzke do obwodu. Starczy. Serio -
nick nieaktualnyMadlenka śpisz na poduszce, którą zamówiłaś? Domyślam się, że kupiłyśmy w tym samym miejscu skoro dostałaś gratisowo łapki niedrapki. Moja niestety leży, bo mi niewygodnie. Może przy większym brzuszku będzie lepiej.
Ja chodzę tylko w sportowych stanikach teraz, kupiłam sobie zapas jak wrzucili ostatnio w lidlu
Alrauna1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moly, ja mam poduszkę z tej samej firmy co Wy. Pierwsze kilka nocy było mi niewygodnie, rano wstawałam z dodatkowym jakimś bólem. Ale była to kwestia znalezienia prawidłowej pozycji dla siebie. Teraz ciężko bez niej, odczułam to po 2 nocach spędzonych na szpitalnym łóżku.
-
nick nieaktualny
-
A wy śpicie z tą poduszką ze względu na ból pleców?
Bo ja śpię z niczym... Miałam trochę problemy z bólem pleców w odcinku piersiowym (pewnie od ciężaru biustu), ale zaczęłam ćwiczyć, m.in. zdrowy kręgosłup, i mi przeszło.
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Ja zamówiłam bo bolały mnie plecy. Teraz mnie nie bolą wiec nie wiem czy przeszło czy to przez poduszkę. Ja od poniedziałku mam plan zapisać sie na fitness dla mam. Podobno dla kobiet w ciazy i mam z małymi dziećmi. Torbę nawet zamówiłam bo nic nie miałam. Mialam iść dzisiaj pierwszy raz ale po wczorajszych zakupach nie miałam siły
-
To miłej zabawy na fitness:-)
Ja na razie ćwiczę zestawy z Youtube dla kobiet w ciąży, na przemian zdrowy kręgosłup+25min rowerku z takim zestawem bardziej aktywnym, nastawionym głownie na nogi i ręce.
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38%