Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Je po trochu Ale w sumie zje cały słoik 190g, tubke musu z owocami, kaszke z 60ml wody plus mm Ale to nie zawsze czasem 2 łyżeczki i już nie chce. Na noc dostaję mm z kleikiem, wypije ok 170ml. No i cyca 3-4 razy dziennie. Z tym że ja latam na nią z ta łyżka cały dzień bo na raz zje 5 łyżeczek i ma dosyć
No i żre po nocach 3-5 razyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 10:51
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
Ja dokladnie jak Mala, kupuje.
To Twoja cora trochę zjada. Ale to tak na cały dzień rozkładasz ten słoiczek? Za każdym razem sadzasz corke w foteliku? U nas z jedzeniem klęska dlatego pytam. Mogłoby nie istnieć poza mlekiemWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 21:08
-
Obiad je na 3x przeważnie. Powiedzmy 80g i 2x po 50-60 Sadzam w krzesełku albo we wózku jak gdzieś jesteśmy.
Musy lubi. Ale ona wszystko raczej lubi po prostu je takie mikro ilości. Mleka też nie bardzo chce. Wypije na spika więc czaję się jak czajnik ż tym cycem wywalonym aż tylko się przebudzi z drzemki wtedy na pół spiaco ładnie pije. Normalnie nie ma szans żebym ja nakarmila bez wyrywania się. -
My zaczęliśmy w 5 miesiącu. Na początku jafla ładnie wszystkie warzywa po pół słoiczka. Potem był regres i chyba 3 tyg nie jadła NIC. Nawet buzi nie otworzyła a sadzana do leżaczka płakała. No i teraz w miarę je. Mało bo mało Ale się cieszę że w ogóle je
-
Kabelka, WHO rekomenduje karmić wyłącznie piersią przez 6 miesięcy. Nie wiem jak z mm, ale jeśli nam się uda utrzymać kp to zamierzam posłuchać ekspertów
-
Mala a jak dajesz w wózku to masz tam czysto? Bo u nas podczas jedzenia jest delikatnie mówiąc balagan...
Moj to zje 2-3 łyżeczki i juz.
Zaczęliśmy dawac po 5 mcu. Najpierw chetnie próbował potem sie zacial. Tak pediatra radziła, jak zacznie 6ty miesiąc. Mogę teraz gdybac ze za wcześnie czy za późno..jeść nie chce i juz. Ale co ciekawe jak dostał do rączki wafelka od loda to ciumkal. No tyle ze y sloiczkowi i papkowi a nie blw.. -
Asia_88 wrote:Kabelka, WHO rekomenduje karmić wyłącznie piersią przez 6 miesięcy. Nie wiem jak z mm, ale jeśli nam się uda utrzymać kp to zamierzam posłuchać ekspertów
-
Slazaczka mam pytanie jeszcze co do Snuzy...
Zawsze wpinasz na pieluszke czy zapinasz czasem np w dzien na spodenki tez? Bo wiem, ze czasem zapinaja na spodenki i zastanawia mnie czy to zawsze musi byc na pieluszke czy tak jesli dziecko np idzie na drzemke tez sie sprawdza...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
ana167 wrote:Lunka moja pediatra mówi,ze to roznie bywa,czasem okazuje sie ze jak jest prawie samo kp,to czasem dziecko ma niedobór żelaza.. A drugie tak samo karmione nie ma.. Z jakiejos powodu who zaleca rozszerzenie diety..
I co to oznacza podstawa,bo tez była dyskusja na innym forum,az sie pokusilam na przeliczenie, bo dla jednych danie 100ml zupy to za duzo,bo mleka za malo,wiec wmi wyszlo, ze mlkeo stanowi 85%..
Po 2 stoponiowo zwieksza sie ilość innego pozywienia..
Wyliczylas ze 85% to mleko?
Oczywiście że diete trzeba rozszerzac, ale co poradzić, jak nie chce jeść. Można cudowac puszczać bajki zagadywac i wpychac na siłę ale czy to ma sens.. -
Anatolka wrote:Pysia, co u Tyszanki? Wiesz może? I u Brtii?
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Ostatnio pisałam że mi włosy nie wypadają ... także ogłaszam iż właśnie zaczęły i lecą na potęgę
widzę je wszędzie... tyle dobrego ze mam ich dużo.
Ostatnio się szczepilismy i mały zniósł dzielniegorzej ja się stresowałam niż on płakał
-
Lunka ja karmie ja w samym pampie wiec sobie wyobraz jak rozwala
We wozku daje lyzeczke i od razu przecieram buzke. I staram sie zeby nie wywalila mi z tej lyzki no ale jest wojna sa ofiary, wozek po kazdym jedzeniu do czyszczenia. Staram sie zeby raczej jadla w domu.
U nas tez generalnie slabo bo ona te pol sloika je pol godziny jak wyliczylam to spedzam 3 godziny dziennie na am am am am piciu piciu am am. ja pierdzieleAsia_88 lubi tę wiadomość
-
..::Butterfly::.. wrote:Ostatnio się szczepilismy i mały zniósł dzielnie
gorzej ja się stresowałam niż on płakał