Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Pysia dawno nie wchodzilam na forum. Patrze i widze ze synek juz z Tobą. Wtedy co pisalas o tę galaretkę, może to był kawałek czopa
. I pisałaś tez o przeziębieniu, może dopadła Cię infekcja. Lekarze mówili czemu wody odeszły? Tak czy inaczej życzę dużo sił i zdrowia dla synka. Jest spory jak na ten tydzień. Długi i wagowo sporyodzywaj się jak u Was.
-
Dziewczyny jak rozkręcić laktację? Mam przebadac mleko czy moge malutkiemu podawać ale jak to zrobic zeby poleciało? Jakies sposoby na laktacje bez dzieciaczka? Bo on tylko z sondy będzie mogl sie napić
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Pysia , gratuluje synka . Dużo zdrówka dla Was.
Co do laktacji to pobudzaj laktatorem. Co 3h metodą 7min.5min.3min - naprzemiennie. Nie zrażaj się jak nic nie będzie lecieć - na to potrzeba czasu.
Warto tez mieć zdjęcie maluszka i patrzeć się na nie podczas pobudzania.
Lunka , tez myśle ze u Pysi to był czop. Wiem ze pisałam wtedy żeby ocenił to lekarz bo ja już byłam przewrażliwiona na punkcie slowa „galareta”. Miałam tak samo najpierw galareta , a za kilka dni odejście wód i CC .Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 14:23
pysia lubi tę wiadomość
-
O rany pysia!! przede wszystkim gratulacje dla Was
z Szymonka kawał faceta jak na 30tc
Chyba że suwaczek Ci spóźnia? Co się w ogóle stało? Gdzie rodziłaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 14:57
4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
To mogl byc ten czop... No a na wizycie u lekarza potem jeszcze bylam, minelo kilka tygodni i nic nie zauwazyl... Ehh
Rodzilam w Jastrzębiu-Zdroju, tu tez maja dobra opieke oiom neonatologia dla wczesniaczka. Nie zdążyłam do Bytomia, wody odeszły musiałam szybko do szpitala gdzieś jechac.
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Pysia gratuluje
Niech teraz mały Szymonek nabiera kilogramów:)
Mnie od dziś meczy hemoroid wyszedł jeden i boli jak szlag. Lekarza mam dopiero za tydzień. Normalnie zabiera mi chęć robienia czegokolwiek. Macie jakiś sposób na dziada????
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
Pysia, dokładnie tak - odciągaj, odciągaj i jeszcze raz odciągaj, nawet jeśli nic nie leci, to nie przestawaj. Ja w szpitalu wyciągałam dosłownie po 3-5ml, w domu po 10, ale sukcesywnie ilość rosła. Ostatnio pobiłam swój rekord i uciułałam 70ml na raz
Także upór skutkuje osiągnięciem celu, tylko trzeba trochę czasu...
-
Ja tez odciagalam co 2.5godz w ogóle nie spałam te pierwsze dni. Do teraz się zastanawiam jak funkcjonowalam. Pij femaltiker i herbatki laktacyjne. Laktacja jest w dużej mierze w głowie. Takie rozkręcenie zajmie kilka dni. A jak dzis synek?
Jeśli lekarz Cie potem badał na pewno zauważyłby gdyby to był czop..choc może to była jego część np Górna warstwa poluzował się i wysunął. Gdybac można. Wazne żebyscie byli zdrowi. -
Pysia graty, zdrówka dla małego mężczyzny!
Jeśli masz tylko kilka kropelek mleka to lepiej ściągać ręcznie do takich specjalnych strzykawek. Inaczej wszystko zostanie na ściankach laktatora.
Quczi na hemoroidy stosowałam proctoglyvenol krem i złagodził mi objawy. Na szczęście już w trakcie porodu homol się schował.Quczi lubi tę wiadomość
-
Milkowiec dziękuję jutro skoczę po to do apteki bo dali mi jakiś ziołowy i nie działa
Pysia gratulacje!
Dziekuje dziewczyny za pamiec i kciuki:*
Ja juz po wszystkim... dzis o godzinie 13:27 przywitalismy na swiecie nasza coreczke Mie3200g i 51cm do kochania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 23:39
Mum2b, Asia_88, Tosia 1981, Milkowiec, *SmoczycA*, Meli92, Flowwer, czar-nula, *MiKi23*, Cala, Anatolka, madlenka, lena7, Yoselyn82, mięsko lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Ccierpliwa jakie piękne imię
dużo zdrówka dla Was i wielkie gratulacje
Cccierpliwa wrote:Pysia gratulacje!
Dziekuje dziewczyny za pamiec i kciuki:*
Ja juz po wszystkim... dzis o godzinie 13:27 przywitalismy na swiecie nasza coreczke Mie3200g i 51cm do kochania
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Gratulacje i zdrówka dla was.
Zeszłoroczna jesień przyniosła dużo pozytywów to i lato obrodziło. Zaraz nam się wątek bardziej dzieciowy zrobi niż ciążowyAsia_88 lubi tę wiadomość