Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
inka2707 wrote:Też się nad tym zastanawiam, wczoraj miała chyba powtarzać betę? Na różowej też jej nie ma od wtorku... Mam nadzieję, że wszystko ok.
Kawę piję jakieś 2 razy w tygodniu, ale z ekspressu albo rozpuszczalną, od sypanej mnie od początku ciąży odrzuca. Ale codziennie rano piję Mama Coffee waniliową
Ostatnio w Rossmanie kupiłam sobie w promocji 2+2 krem do biustu i krem do brzucha z Palmersa i dwa balsamy antycellulitowe z Tołpy i Perfecty - wyszło tylko 63 zł
Jutro wybywam na weekend do Torunia (300 km od mojej miejscowości), krótki wypad z okazji rocznicy ślubu (28.08)
to bawcie się dobrze i wszystkiego dobrego - prezent już dostaliścieinka2707 lubi tę wiadomość
-
Paulaa25 wrote:Ja też się zastanawiam co z ciasteczkiem...
Udanego weekendu Inka i najlepszego z okazji rocznicy!
cały czas sprawdzam różową stronę czy dała znać i zaczynam się martwić, musi być u niej wszystko dobrze, bo nie wiem czy ona w razie czego znajdzie siłę do dalszej walki, trzymam za nią kciuki. Zresztą za wszystkie na różowejWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 12:45
-
nick nieaktualnyInka udanej rocznicy Bawcie się dobrze
Też zastanawiam się nad Ciasteczkiem, mam nadzieję, że u niej ok, martwię się o nią bo wiem ile ją to wszystko kosztuje, ale może da znać.
Ja od czasu do czasu piję kawę z mlekiem, nie za często bo nie czuję takiej potrzeby ale jak mam ochotę to sobie nie odmawiam. Natomiast po moich ostatnich lękach staram się jeść i pić "bezpieczne" pokarmy Np dzisiaj spędziłam sporo czasu z koleżanką i jej córeczką w parku, gdzie poszłyśmy na pyszną kawusię i ciacho i chociaż były pięknie wyglądające ciasta z kremami i bitą śmietaną wybrałam marchewkowe z powidłami śliwkowymi, bo stwierdziłam, że to najbezpieczniejsza opcja Też mi się wydaję, że jest cała masa ciężarnych która świruje bardziej niż my (chociaż ja świruję przed mężem ale jak gadam z lekarzem to staram się zadawać pytania tak, żeby wydawały się jak najmniej idiotyczne )Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 17:38
inka2707 lubi tę wiadomość
-
Kurcze, ja aż tak się nie nakręcam z tym jedzeniem. Nie jadam tylko surowego mięsa, ryb ( nie lubię )i surowych jaj. Reszta normalnie. Przestrzegam jeszcze mycia warzyw i owoców, a mleko piję tylko uht.
Chyba musze przeczytać o tych przeciwskazaniach żywieniowych bo chyba miałam za lajtowe podejście. -
nick nieaktualnyPrzepraszam Was Dziewczyny, ja nie chciałam Was straszyć tym jedzeniem, pewnie przesadzam. Ale po tym tatarze z łososia mam jakieś takie wyrzuty sumienia. Naczytałam się takich rzeczy, że aż głowa boli i siadło mi na psychę Brat mi powiedział, że ja teraz powinnam mieć założoną "kontrolę rodzicielską" na neta albo mąż powinien zmienić hasło do Wi fi, ale wtedy nie miałabym dostępu do forum
-
nick nieaktualnyMagNolia55 wrote:Kurcze, ja aż tak się nie nakręcam z tym jedzeniem. Nie jadam tylko surowego mięsa, ryb ( nie lubię )i surowych jaj. Reszta normalnie. Przestrzegam jeszcze mycia warzyw i owoców, a mleko piję tylko uht.
Chyba musze przeczytać o tych przeciwskazaniach żywieniowych bo chyba miałam za lajtowe podejście. -
Olciaaa wrote:Przepraszam Was Dziewczyny, ja nie chciałam Was straszyć tym jedzeniem, pewnie przesadzam. Ale po tym tatarze z łososia mam jakieś takie wyrzuty sumienia. Naczytałam się takich rzeczy, że aż głowa boli i siadło mi na psychę Brat mi powiedział, że ja teraz powinnam mieć założoną "kontrolę rodzicielską" na neta albo mąż powinien zmienić hasło do Wi fi, ale wtedy nie miałabym dostępu do forum
To prawda. Wszystko teraz dr google i naprawdę zwariowac idzie.Paulcia28, morganaa lubią tę wiadomość
-
MagNolia55 wrote:Kurcze, ja aż tak się nie nakręcam z tym jedzeniem. Nie jadam tylko surowego mięsa, ryb ( nie lubię )i surowych jaj. Reszta normalnie. Przestrzegam jeszcze mycia warzyw i owoców, a mleko piję tylko uht.
Chyba musze przeczytać o tych przeciwskazaniach żywieniowych bo chyba miałam za lajtowe podejście.
Magnolio, a czemu tylko uht?Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
nick nieaktualnyJakby tak dokładniej poczytać, to by się okazało, że nawet zła wodę pijemy i powinna być inna ja dziś też popełniłam grzech zywieniowy, bo zjadłam drozdzowke z malinami, cukier niestety przekroczył mi normę, ale to była moja pierwsza drozdzowka odkąd wiem o cukrzycy i pewnie ostatnia do porodu. Wyrzuty sumienia mam lekkie, ale jak to w ciąży bez zachcianek
akilegna♥ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBuko wrote:Jakby tak dokładniej poczytać, to by się okazało, że nawet zła wodę pijemy i powinna być inna ja dziś też popełniłam grzech zywieniowy, bo zjadłam drozdzowke z malinami, cukier niestety przekroczył mi normę, ale to była moja pierwsza drozdzowka odkąd wiem o cukrzycy i pewnie ostatnia do porodu. Wyrzuty sumienia mam lekkie, ale jak to w ciąży bez zachcianek
-
inka2707 wrote:Też się nad tym zastanawiam, wczoraj miała chyba powtarzać betę? Na różowej też jej nie ma od wtorku... Mam nadzieję, że wszystko ok.
Kawę piję jakieś 2 razy w tygodniu, ale z ekspressu albo rozpuszczalną, od sypanej mnie od początku ciąży odrzuca. Ale codziennie rano piję Mama Coffee waniliową
Ostatnio w Rossmanie kupiłam sobie w promocji 2+2 krem do biustu i krem do brzucha z Palmersa i dwa balsamy antycellulitowe z Tołpy i Perfecty - wyszło tylko 63 zł
Jutro wybywam na weekend do Torunia (300 km od mojej miejscowości), krótki wypad z okazji rocznicy ślubu (28.08)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 22:51
inka2707 lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
inka2707 wrote:Magnolio, a czemu tylko uht?
Tylko takie mi smakuje Pozatym mniejsze ryzyko drobnoustrojów i dłuższy termin spożycia. Zawsze takie kupowałam i już się poprostu przyzwyczaiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 06:45
-
akilegna♥ wrote:Hejo!
Pozdrawiamy ze szpitalnego łóżka Dziś postaramy się żeby Beni bezpiecznie przyszedł na świat
To w takim razie życzę Wam dużo sił i zdrówka Bedzie dobrze. Pamiętaj, że jesteście w dobrych rękach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 06:54
akilegna♥ lubi tę wiadomość