Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Buko wrote:Tak, w formie globulek i macmiror jest bezpieczny w ciąży (praktycznie każdy Lek będzie miał w opisie, że w ciąży należy skonsultować stosowanie z lekarzem). Dostawałam go od poprzedniej gin zawsze w czasie starań o dziecko jak miałam infekcje i wtedy nigdy nie miałam pewności czy jestem w ciąży czy nie. Teraz chodzę do bardzo doświadczonej dr w szpitalu klinicznym, więc myślę, że spokojnie mogę jej ufać.
Dziękuję Buko za informację .Skóntaktowałam się z polożna w środę ide na wizytę do lekarza wiec może mi przepisze coś...no chyba że coś się bd działo to sama sobie coś kupię wcześniej. -
nick nieaktualnyFiga88 wrote:Po paru tygodniach spania, dopadla mnie bezsenność... juz drugą noc budze sie o 2 w nocy i nie moge zasnąć do rana.. a potem caly dzień jestem mega zmęczona. Macie jakis sposób na to?
-
Figa88 wrote:Po paru tygodniach spania, dopadla mnie bezsenność... juz drugą noc budze sie o 2 w nocy i nie moge zasnąć do rana.. a potem caly dzień jestem mega zmęczona. Macie jakis sposób na to?
Ja tak miałam, ale na początku w 6-7 tygodniu. Pół nocy potrafiłam nie spać, potem odsypiałam w ciągu dnia. Takie błędne koło. I nawet sama nie wiem kiedy, ale wszystko wróciło do normy i teraz nie mam problemów ze snem. No może poza tym, ze muszę wstawać w nocy do toalety, ale to już takie uroki ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFiga88 wrote:Po paru tygodniach spania, dopadla mnie bezsenność... juz drugą noc budze sie o 2 w nocy i nie moge zasnąć do rana.. a potem caly dzień jestem mega zmęczona. Macie jakis sposób na to?
-
Figa88 wrote:Po paru tygodniach spania, dopadla mnie bezsenność... juz drugą noc budze sie o 2 w nocy i nie moge zasnąć do rana.. a potem caly dzień jestem mega zmęczona. Macie jakis sposób na to?
Nie pomogę Ci, bo ja mam tak na zmianę, jedna noc bezsenna, a kolejna przespana cała. Dziś spałam ponad 12 godzin z jednym wstaniem w nocy do toalety
Akilegna, mały jest boski Gratulacjeakilegna♥ lubi tę wiadomość
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
Cały dzień nie mogłam zasnąć co się położę to serce mi wali - denerwuję się jeszcze bardziej i takie zamknięte koło... Wróciłam właśnie że spaceru, zaparzylam meliske i liczę na mocny sen... Z przerwą na siku oczywiście , bo to już też co nocny rytuał
-
-
nick nieaktualnyFiga88 wrote:Cały dzień nie mogłam zasnąć co się położę to serce mi wali - denerwuję się jeszcze bardziej i takie zamknięte koło... Wróciłam właśnie że spaceru, zaparzylam meliske i liczę na mocny sen... Z przerwą na siku oczywiście , bo to już też co nocny rytuał
Dziewczyny - jak liczyć wiek ciąży po IVF ? Nie od pierwszego dnia cyklu crio? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiasteczko77 wrote:Mam to samo - serce mi wali, żołądek ściska - nerwy i spać nie mogę ..
Dziewczyny - jak liczyć wiek ciąży po IVF ? Nie od pierwszego dnia cyklu crio? -
nick nieaktualnyOlciaaa wrote:No właśnie nie wiem jak dobrze liczyć, ja zaczęłam liczyć wiwk ciąży po pierwszym USG.
-
nick nieaktualnyZizu87 wrote:Dziewczyny przed chwilą dzwoniła dr genetyk, mam wyniki nifty: zdrowa dziewczynka!
Kochana - przepraszam, że pytam-czemu robiłaś nifty ?
Dziewczyny Wy też robicie te badania typu nifty /panorama ?Zizu87 lubi tę wiadomość