Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCiasteczko77 wrote:Dziękuje Buko - że sprawdziłaś i mi przetoczyłaś;
czyli właśnie powinnam brać dłużej (bo byłam na sztucznym przed crio). Coś mi tu nie grało właśnie ... -
nick nieaktualnyOlciaaa wrote:Dziewczyny po in vitro, które niedługo zostaną mamusiami.
Zapraszamy do nas!!!
Nasza lista TP
PAŹDZIERNIK 2018
- Buko ---> 12.10
LISTOPAD 2018
- Marzena1991 ---> 1.11
GRUDZIEŃ 2018
- Skórka33 ---> 8.12
- agaaa90 ---> 12.12
STYCZEŃ 2019
- Rubi27 ---> 11.01
- Inka2707 ---> 17/18.01
- morganaa ---> 22.01
LUTY 2019
- Olciaaa ---> 1.02
- Paulaa25 ---> 1.02
- inka1985 ---> 2.02
- Necia124 ---> 4.02
KWIECIEŃ 2019
- Jvm ---> 3.04
MAJ 2019
- Ciasteczko77 ---> 5.05
- Lubię_czekoladę ---> 15.05
Dziewczyny czy jeszcze kogoś dopisać?
Klamka, Marin, Figa na kiedy macie termin wyznaczony?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 20:46
klamka, Ciasteczko77, Zajączek :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiasteczko znalazłam w archiwum jak to wyglądało u mnie - ja co prawda brałam progynova ale to chyba to samo co estrofem, w każdym razie ok 6-7 tyg miałam zmniejszyć z 3 tabl do 2 (przez 5 dni) potem do 1 tabletki (też 5 dni).
Ciasteczko77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuje raz jeszcze za wszelkie odpowiedzi i pomoc!!!
Na razie czekam na wizytę w pon - zobaczę co powie? Chce tylko od dr ustawienia leków i koniec ..
Olcia - super lista dziękuje !
Paula -Śliczne imię wybraliście oby więc była dziewczynka !!!
Paulaa25, Zajączek :) lubią tę wiadomość
-
Buko wrote:To musisz z lekarzem dokładnie ustalić. Każda klinika ma swoje standardy postępowania, w mojej jest akurat tak jak miałam w wypisie. A nie możesz pójść do innego lekarza z kliniki jeśli temu nie ufasz?
Ciasteczko, moja ciąża jest zdaje się o 3 dni młodsza niż Twoja i ja nadal biorę Estrofem - 3 razy dziennie po dwie tabletki i tak na pewno do wizyty we wtorek.... Zatem myślę, że można brać dłużej i że to decyzja lekarza -
Olciaaa wrote:Dziewczyny czy jeszcze kogoś dopisać?
A może i mnie?
Wstępnie kalkulator liczy 10.05 Ale pewnie we wtorek po wizycie w klinice będę wiedziała więcej - mam też wtedy usłyszeć serduszko! Aż nie mogę w to uwierzyć, zwłaszcza że dobrze się czuję, objawów mało - zupełnie nie jak w 1 trymestrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 23:34
-
Paula gratuluję córeczki teraz niech Malutka zdrowo rośnie i nie daje mamie powodów do niepokoju
Ciasteczko nawet nie chce myśleć jak bliska byłaś zawału wczoraj po 1 wizycie ;/ po prostu brak słów...ale całe szczęście, że jest serducho i teraz Kropek będzie tylko rósł i rósł
a ja się z Wami witam w rozpoczętym 3 trymestrze jakoś nadal trudno mi w to uwierzyć ...jeszcze przed chwilą był marzec i te wszystkie zastrzyki, punkcja, transfer a dzisiaj zaczynam 28 tydzień heh tak się cieszę, że aż Oliwka daje o sobie znać
W ogóle to jak Wasze samopoczucie kobietki?? Bo ja na moje za bardzo nie mogę narzekać aczkolwiek kiedy mam takie dni jak we wtorek to naprawdę sama ze sobą nie mogę wytrzymać ;/ to takie dni kiedy non stop się martwię o Małą... głównie, że przez łożysko na przedniej ścianie nie czuje ruchów tak często a jak jest spokój przez dłuższy czas to już w ogóle panika i zaczynam delikatnie pukać w brzuszek żeby ją trochę uaktywnić... raz to zadziała a za drugim już nie.... ogólnie to chyba raczej mam spokojne dziecko chyba, że tak wywija jak podczas usg a ja tego po prostu nie czuję xD Wczoraj wieczorem M jak już sie położyliśmy położył mi rękę na brzuch i chciał poczuć ruchy córci no, ale niestety nie było mu dane ;p no i biedak już się dopytywał czy na pewno ona się tam rusza bo on nigdy nie może trafić ...także musiałam mu tłumaczyć, że czasami sama musze się skupić żeby poczuć czy aby na pewno Mała figluje tak poza tym to miłego dnia dziewczyny :*Paulaa25, Ciasteczko77, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
morganaa wrote:My mamy problem -ja chcę Karol, ale mąż nie wie co chce,ale nie Karol pracuję nad mężem dobrze już wiedzieć kto nam w brzuchu harcuje,inaczej się człowiek zwraca do brzucha
hehe u nas z imieniem dla chłopca nie było problemu, ale dla dziewczynki już owszem ;p mimo, że mojemu podoba się Oliwia to próbował mnie przekonać na Lenę, ale mnie jakoś to imię nie do końca przekonuje więc w ramach kompromisu on wybierze drugię imię ja bym chętnie nie dawała drugiego, ale skoro on chce to prosze bardzo zaszkodzić nie zaszkodzi a każdy będzie zadowolony
-
morganaa wrote:My mamy problem -ja chcę Karol, ale mąż nie wie co chce,ale nie Karol pracuję nad mężem dobrze już wiedzieć kto nam w brzuchu harcuje,inaczej się człowiek zwraca do brzucha
Mamy jeszcze trochę czasu na wybranie imienia więc pracuj, pracuj nad mężem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 09:10
morganaa lubi tę wiadomość