Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciasteczko77 wrote:Ten mi kazał od razu odstawić Boże ja mu nie ufam ...
co mam robić.. -
nick nieaktualnyJa estrofem też szybko odstawilam, chyba kilka dni po wizycie serduszkowej.
Przy każdym jednym odstawianym leku miałam wrażenie, że to za szybko i podchodziłam do tego nieufnie, ale stosowałam się do zaleceń.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 14:10
Ciasteczko77 lubi tę wiadomość
-
Ciasteczko spokojnie, ja tak jak już kiedyś pisałam, zmieniłam lekarza i wykrył u synka zespół downa bo nie widział nosa. Tydzień wcześniej u innego lekarza nos był widoczny. Wrociłam do doktor z kliniki bo tylko jej ufam, i nos jest! Piękny, lekko zadarty nie strsuj się.
-
nick nieaktualny
-
Ciasteczko77 wrote:Niezbyt mówił- nie ma nic pusto (tydz temu był zarodek u niego) i wizyta w pon .
Tyle.
Pytanko —> Dziewczyny do kiedy bralyscie estrofem ?? Mi kazał dziś odstawić - dzis mam 26 dpt
Luteiny i dupek do 12 tyg? -
Ok, dziewczyny. Trochę dałyście mi do myślenia. Kończą mi się leki ale pojadę po receptę i będę brała jeszcze do kolejnej wizyty. Po usg niech lekarz zadecyduje, dobrze go o to odstawianie wypytam.
-
Ciasteczko77 wrote:To teraz rozumiecie dlaczego zmieniam lekarza i nie chce tego z kliniki .. nie dociera do mnie - w ogóle zapomniał, że tydz temu był zarodek ?! Dziś mówi „pusto” Jak pusto !? Poszedł sobie czy co ??
Zobaczymy teraz tą wizytę .. -
nick nieaktualnyJest serduszko !!! Wali jak szalone !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 16:31
Buko, Jvm, Olciaaa, morganaa, asias, Luna131, akilegna♥, inka2707, Figa88, skórka33, Marzena1991, Marin, Paulaa25, MagNolia55, Bergmotka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiasteczko, super to teraz jeśli ten lekarz Ci odpowiada to się trzymaj Jego i odpuść sobie chodzenie do dwóch, bo to tylko ogromny stres dla Ciebie.
Ja też na początku planowałam prowadzić ciążę na NFZ i prywatnie, ale przemyslalam toni chodzę tylko dk jednej dr, to przynajmniej nie mam problemu, jakbym dostała różne zalecenia.Ciasteczko77 lubi tę wiadomość
-
Melduję się po wizycie kochane
Na 95% będzie dziewczynka ❤
Córcia przywitała się z mamusią machając rączką co za cudowny widok! ❤
Ogolnie wszystko okey malutka waży 300 g.
Za tydzień mamy połówkowe mam nadzieję i modlę się by wszystko było prawidłowo.
Mam nadzieję,że lekarz potwierdzi płeć już na 100 % bo chce już kupić coś dla córci!Ciasteczko77, morganaa, Buko, Luna131, akilegna♥, inka2707, Figa88, Marzena1991, MagNolia55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBuko wrote:Ciasteczko, super to teraz jeśli ten lekarz Ci odpowiada to się trzymaj Jego i odpuść sobie chodzenie do dwóch, bo to tylko ogromny stres dla Ciebie.
Ja też na początku planowałam prowadzić ciążę na NFZ i prywatnie, ale przemyslalam toni chodzę tylko dk jednej dr, to przynajmniej nie mam problemu, jakbym dostała różne zalecenia.
Ten ślepy to był lekarz z kliniki co mi robił IVF .. nie wrócę do niego - nie mam słów
-
nick nieaktualnyCiasteczko77 wrote:Jest serduszko !!! Wali jak szalone !!!!
-
Paulaa25 wrote:Melduję się po wizycie kochane
Mam nadzieję,że lekarz potwierdzi płeć już na 100 % bo chce już kupić coś dla córci!
Wspaniała wiadomość. Mamy na forum kolejną dziewczynkę
Gratuluję CóreczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 16:51
Paulaa25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulaa25 wrote:Melduję się po wizycie kochane
Mam nadzieję,że lekarz potwierdzi płeć już na 100 % bo chce już kupić coś dla córci!
Dzisiaj dzwonili od lekarza i przesunęli mi usg połówkowe z piątku na wtorek, a już nie mogę się doczekać
Paulaa25 lubi tę wiadomość
-
Ciasteczko77 wrote:Jest serduszko !!! Wali jak szalone !!!!
Ciasteczko bardzo się cieszę, że wszystko dobrze
Musisz wybrać jednego, godnego zaufania lekarza bo inaczej oszalejesz. Takie nerwy jak dzisiaj nie są dobre ani dla Ciebie, ani dla Malucha.
-
nick nieaktualny