Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:Rubi, kawal chlopa Gratulacje Anemia wychodzi z morfologii?
Olcia, super, że wszystko ok. Czyli temat porodu sam się rozwiązał Duża masz wadę?
u mnie anemia została stwierdzona po morfologii. nie pomogły tabletki, dostałam żelazo do picia. Teraz mam obok morfologii zbadać też samo żelazo - czy czasem problem nie leży we wchłanianiu. Dla mnie anemia jest problemem w zasadzie tylko jak chodze po schodach -
morganaa wrote:u mnie anemia została stwierdzona po morfologii. nie pomogły tabletki, dostałam żelazo do picia. Teraz mam obok morfologii zbadać też samo żelazo - czy czasem problem nie leży we wchłanianiu. Dla mnie anemia jest problemem w zasadzie tylko jak chodze po schodach
Po schodach Ci się słabo robi? -
Lubię_czekoladę wrote:Dziękuję czyli jak coś jest nietak to mi wyjdzie w badaniach teraz W ciąży o wiele łatwiej o anemie a każdy mi ja wróży ze względu na wegetarianizm..
Po schodach Ci się słabo robi?
dostaje zadyszki po prostu. Słabo ani razu w ciąży mi się nie zrobiło. -
Witajcie Kochane. Jak miło w tych fioletowych kolorach:-) czy mogę do Was dołączyć
Jestem po udanym ivf, w poniedziałek ujrzeliśmy z mężem 2 bijące serduszkaZizu87, akilegna♥, morganaa, Necia124, 83xxx, klamka, Mała8, inka2707, MagNolia55, Cccierpliwa, asias, Magkb, Paulaa25, Marin, Jvm lubią tę wiadomość
-
morganaa wrote:dostaje zadyszki po prostu. Słabo ani razu w ciąży mi się nie zrobiło.
-
Farelka wrote:Witajcie Kochane. Jak miło w tych fioletowych kolorach:-) czy mogę do Was dołączyć
Jestem po udanym ivf, w poniedziałek ujrzeliśmy z mężem 2 bijące serduszka
Farelka witaj na filetowej stronie
Ale pięknie dwa serduszka GratulacjeFarelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:Dziękuję czyli jak coś jest nietak to mi wyjdzie w badaniach teraz W ciąży o wiele łatwiej o anemie a każdy mi ja wróży ze względu na wegetarianizm..
Po schodach Ci się słabo robi?
Żelazo łykam od początku ciąży.
Lubię - u Ciebie to chyba koniecznie suplemtowanie B12 (tak zakładam, bo nie jesz mięsa).
Bierzesz witaminy? -
nick nieaktualnyFarelka wrote:Witajcie Kochane. Jak miło w tych fioletowych kolorach:-) czy mogę do Was dołączyć
Jak się czujesz ???Farelka lubi tę wiadomość
-
Farelka wrote:Witajcie Kochane. Jak miło w tych fioletowych kolorach:-) czy mogę do Was dołączyć
Witaj Kochana widziała już na różowej - gratuluję ciekawa byłam kiedy wpadnieszFarelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlciaaa wrote:Ja po wizycie u ginekologa, wszystko wygląda ok, mam się szykować na CC, dr stwierdził, że przy mojej wadzie wzroku nie ma co ryzykować ale oczywiście mam jeszcze ustalić wszystko z okulistą.
-
Najlepsze że od kilku dni próbowałam tu wejść Ale nie umialam- wyświetlał mi się abonament płatny ! Dopiero dziś Gosia mnie olśniła żebym od razu na wątek weszła
Dziękuję Wam za ciepłe przyjęcie! Czuje się bardzo dobrze. Zero mdłości i nie wymiotowalam ani razu... nie wiem od czego zależy. Generalnie jestem bardzo zmęczona senna i taka bez mocy... Mam nadzieję że to przejdzie, chociaż takie objawy przy waszych niektórych to naprawdę żadne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 21:08
Ciasteczko77, Zizu87, Mała8 lubią tę wiadomość
-
morganaa wrote:Dzięki dziewczyny ja i tak o dziwo spokojnie zareagowałam jak na siebie
w poniedziałek mam wizytę to zobaczę Małego w 15 listopada III badania prenatalne
Kochana wiem, że łatwo mi mówić, ale nie przejmuj się nimi. Pewnie mają sami jakiś problem ze sobą i gadają głupoty.
Najważniejsze jest Twoje Dziecko a to co inni gadają nie jest istotne.
Chociaż mogę się tylko domyślać co czułaś jak coś takiego usłyszałaś.
Ja się ostatnio dowiedziałam się co na mój temat mówiła jeszcze kilka miesięcy temu moja bratowa. Powiedziała, że jesteśmy z mężem typową rodziną XXI wieku- czyli wygodni i skupieni na karierze ludzie, którzy z wygody zamiast dziecka mają psa. I mimo, że usłyszałam to już bedąc w ciąży to bardzo mocno zabolało. -
nick nieaktualnyFarelka wrote:Najlepsze że od kilku dni próbowałam tu wejść Ale nie umialam- wyświetlał mi się abonament płatny ! Dopiero dziś Gosia mnie olśniła żebym od razu na wątek weszła
Dziękuję Wam za ciepłe przyjęcie! Czuje się bardzo dobrze. Zero mdłości i nie wymiotowalam ani razu... nie wiem od czego zależy. Generalnie jestem bardzo zmęczona senna i taka bez mocy... Mam nadzieję że to przejdzie, chociaż takie objawy przy waszych niektórych to naprawdę żadne.
Dobrze, że nie masz uciążliwych objawów i obyś nie miała ! Po co komu takie atrakcje odpoczywaj dużo, śpij ile potrzebujesz!!!
A na kiedy masz termin? -
nick nieaktualnyFarelka wrote:12 czerwiec jednakże Pani doktor wspomniała że przy blizniakach moze być nawet miesiąc wcześniej . Śpię i odpoczywam )))
Farelka lubi tę wiadomość
-
Olcia dobrze że wszystko ok i wiesz już że bedzie CC masz czas sie nastawić psychicznie
Anemia wyszła mi z morfologi, i faktycznie bardzo męczę sie na schodach niewiem czy wegetarianizm może byc powodem anemii, lekarz zalecił mi jeść głównie buraki, morele i makrele na poprawe żelaza+leki.
Farelka gratuluje bliźniaków
A ja jeszcze pokłuciłam sie z mężem. Nie lubie takich sytuacji, ale pewnie jak zawsze to mi pierwszej przyjdzie wyciągnąć rękę na zgode -
Morgana nie przejmuj się takimi ludźmi, nie warto zniżać się do ich poziomu. Ja uważam tak jak Czekolada, są zwyczajnie zazdrośni że będziecie mieć dziecko, bo póki go nie mieliście to czuli się lepsi.
Ja też mam w otoczeniu takie osoby, które dopóki nie byłam w ciąży to mnie odwiedzały, opowiadały o swoich dzieciach, chwaliły się nimi, czasem miałam tego dość ale cierpliwie wszystko znosiłam. A od kiedy jestem w ciąży to cisza, a jak mnie spotykają przypadkiem, to nie bardzo wiedzą jak się wobec mnie zachować. Choć muszę przyznać że takich słów jak Ty nigdy od nikogo nie usłyszałam.
A czy masz z nimi konieczność częstego spotykania, mieszkacie blisko? -
Jestem po udanym ivf, w poniedziałek ujrzeliśmy z mężem 2 bijące serduszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 22:23
-
nick nieaktualny