Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekoladka-zycze Ci szybkiego powrotu sił i dobrego samopoczucia i pomyślnych dzisiejszych badań
Zizu-super, że czujesz już pożadne kopniaczkiA ta sytuacja w autobusie sie nie przejmuj, sa ludzie i ludziska...niestety.
Jesli chodzi o wyprawki lidlowe-gratulacje zakupownaprawde można bylo sie obkupic za nieduze pieniazki. Ja skusilam sie na leginsy crivit, jedne bidy i skarpetusie
Wiecej nie kupowałam, gdyż mam zamówiona wyprawke dla Synka od jednej mamy z marketplace. Mnostwo body, pajacyków, czapeczek, spodni. Ostateczna cena mała nie wyszła, ale zapewne gdybym miała kupić nowe to conajmniej jeszcze raz tyle bym wydała. A babeczka naprawde istne perełki miała w ofercie, same firmóweczki
Takze mam nadzieje być zadowolona z zakupu. Na 56 i 62 wiec nic nie dokupuje, a z wiekszymi rozmiarami wstrzymuje sie do narodzin. Wtedy tez napewno jeszcze coś wpadnie od gości
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Farelka wrote:Magnolia super że synuś się rozwija
mam nadzieję że szyjka jednak nie odbiega znacznie od normy tak jak mówisz. A że ketonal można wziąć to jestem w szoku.
Dziekuje
Też jestem zdziwiona ketonalem...choć jak próbuje sobie przypomnieć...to po cc jest podawany dożylnie, a przecież karmi się piersią...
A Ty kochana jak się czujesz? Ból głowy troche ustapił? -
Dziewczyny, dziękuję za słowa wsparcia! My już po
Wszystkie parametry są w normie. Kość nosowa widoczna, NT=1,5mm. Serduszko, czaszka, pęcherz, żołądek- wszystko dobrze. Czekamy na wynik Pappa. Ale już jestem spokojna:) Rośnie nam zdrowy chłopak
Jvm, Paulaa25, akilegna♥, Olciaaa, morganaa, Zizu87, MagNolia55, Ciasteczko777, Rubi27, Marin, Cccierpliwa, Farelka, 83xxx, inka2707, Paulcia28, Figa88, klamka, Veri lubią tę wiadomość
-
Cieszę się dziewczyny z wszystkich dobrych wiadomości od Was i Waszych maluszków.
Do mnie w końcu dziś dotarło łóżeczko z pościelą i innymi akcesoriami. Wychodzę zapłacić a tu kurier mi mówi że nie wniesie mi paczki do domu bo jest ciężka a jego boli kręgosłup i najlepiej jakby mu ktoś pomógł. Poprosiłam żeby ją przynajmniej koło drzwi przeciągnął pod daszek w razie deszczu ale niestety została na podjeździe. Mam nadzieję że pogoda się nie popsuje.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, dziękuję za słowa wsparcia! My już po
Wszystkie parametry są w normie. Kość nosowa widoczna, NT=1,5mm. Serduszko, czaszka, pęcherz, żołądek- wszystko dobrze. Czekamy na wynik Pappa. Ale już jestem spokojna:) Rośnie nam zdrowy chłopak
No i kolejny chłopaki
mam wrażenie, że ostatnio więcej facetów w naszych brzuchach rośnie
Magnolia mam nadzieję,że z szyjka będzie wszystko okuważaj na siebie i nie przemęczaj się!!!
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, dziękuję za słowa wsparcia! My już po
FantastycznieCzyli też chłopak
-
Olciaaa wrote:Cudownie! Wiedzialam, że wszystko będzie dobrze! Teraz Kochana musisz się zrelaksować
No i kolejny chłopaki
mam wrażenie, że ostatnio więcej facetów w naszych brzuchach rośnie
Magnolia mam nadzieję,że z szyjka będzie wszystko okuważaj na siebie i nie przemęczaj się!!!
No ja też mam taką nadzieję, że jakoś wytrwamy. Teraz to już wogóle ograniczam się do minimum ze sprzataniem. Jedynie czego mi szkoda, to jesiennych spacerów... -
nick nieaktualnyJvm wrote:Dziewczyny, miała któraś z was bakterie w moczu? Ja byłam dziś na badaniach i mi wyszły, a nie mam objawów infekcji i nie wiem co o tym myślec
tylko użyłam otwartego pojemnika ... a teraz muszę zrobić posiew .. ech.
Magnolia - gratuluje udanej wizyty i dobrych info!
Lubię - super !!! Zdrowy chłopak - idealnie!!! Kamień z serca, nie?
Bardzo się cieszę!!!
My byliśmy na usg u gin. Młody ziewałaaa - i kość nosowa jest widoczna, więc ulżyło mi (dziwne, że lekarz jej nie szukał na pren- mówiąc że to teraz nie ma znaczenia - a przecież każda z Was miała info o tej kości ...). Ja jeszcze - niestety - zwolnienie, ale za 3 tyg spróbuje wrócić na trochę, wtedy już bedzie bezpiecznie
i liczę że bez plamień.
Pytanko- Kiedy w ogóle należy robić połówkowe ???Lubię_czekoladę, klamka lubią tę wiadomość
-
Magnolia, Lubię Czekoladę gratuluję udanych wizyt! Cieszę się, że wszystko dobrze
U mnie dzisiaj początek remontu. Tata z mężem działają a mama postanowiła, że wykorzysta piękną pogodę i umyje u mnie okna. Głupio mi strasznie bo siedzę a oni coś robią ale z drugiej strony bardzo się cieszę z tej pomocy.
W lidlu oczywiście byłam i to z zamiarem zrobienia zakupów spożywczych a wyszłam z bodziakamiWzięłam tylko 3 bo mam już bardzo dużo ubranek. Mój mąż nic nie powiedział tylko się uśmiechnął jak podeszłam wreszcie do kasy
Bo miałam już nie kupować. Ach ta moja słaba silna wola
-
Mam do Was pytanie, bo już zaczęłam się oczywiście denerwować od początku ciąży piersi zrobiły się dość twarde i bolały prawie cały czas a od wczoraj zrobiły się miękkie i bardzo mało co bolą, boje się ze może być coś nie tak z naszym kropkiem
09.04.2018 punkcja
ICSI- mamy 6 zarodków i 7 komórek
Crio 29.05.2018 -
22.06.2018 histeroskopia
Lipiec 2018 naturalny cud, 7tc ciąża pozamaciczna, usunięty lewy jajowód.
10.09.2018 scratching endometrium
Crio 22.09.2018. Beta 13dpt 667. 16dpt 2660. 20dpt 11 427. 24dpt 30 679.
Klinika Novum kwiecień 2017. -
gosia1992 wrote:Mam do Was pytanie, bo już zaczęłam się oczywiście denerwować od początku ciąży piersi zrobiły się dość twarde i bolały prawie cały czas a od wczoraj zrobiły się miękkie i bardzo mało co bolą, boje się ze może być coś nie tak z naszym kropkiem
Miałam tak samo. Obudziłam się w pewien piątek a cycki flaki i nie bolały. W panice biegłam robić betę i było wszystko dobrze. Objawy ciążowe jednego dnia są, drugiego dnia ich nie ma. Myślę, że nic złego się nie dzieje -
gosia1992 wrote:Mam do Was pytanie, bo już zaczęłam się oczywiście denerwować od początku ciąży piersi zrobiły się dość twarde i bolały prawie cały czas a od wczoraj zrobiły się miękkie i bardzo mało co bolą, boje się ze może być coś nie tak z naszym kropkiem
Gosiu, w pewnym momencie przestają boleć. Albo bolą okresowo. Staraj się nie martwić, z maleństwem napewno wszystko dobrze -
ja na początku miałam obrzmiałe, bardzo wrażliwe piersi, a teraz trochę zmalały i są jak przed ciążą, jeśli chodzi o wrazliwość na dotyk. Nie wiem czy u mnie nie jest efekt odstawienia lutinusa, ale z dzieckiem wszystko jest ok - także nie martw sięchoć wiem, że teraz łatwo się mówi, a sama szalałam, że coś się dzieję
co do zakupów - ja cały czas mam nie kupować, ale to wszystko takie śliczne, a jeszcze tylu rzeczy potrzebuję - bardziej akcesoria, bo ciuchów to już mam sporo dla maluszka, nie chcę też przesadzać, bo z tych najmniejszych to chyba szybko wyrośniemój mąż łapie się tylko za głowę jak widzi to wszystko
wczoraj tylko dostał ochrzan - bo siedzę przeglądam, a ten się pyta czego szukam dla dziecka teraz... to się zirytowała i swoim bojowym tonem, że oprócz tego, że jestem/będę mamą, to jestem też kobietą i oglądam sukienki, które kupię po ciąży
buty już mu pokazałam wcześniej
-
Czekolada, Magnolia gratuluję zdrowych Maluszków.
Szkoda tylko, Magnolia ze teraz z szyjką nieciekawie, ale głowa do góry, będzie dobrze. A nie proponowali Ci założenia pessara (czy jak to się tam nazywa)?
Ja w Lidla byłam dziś, kupiłam kocyk dla Małego i bluzę dla Mamci. I nawet jedno małżeństwo zaproponowali że przepuści mnie w kolejce ale że bylm z M to podziękowałam.Lubię_czekoladę, MagNolia55 lubią tę wiadomość
-
Ciesze się że u wszystkich dziewczyn ok.
Zizu jeśli możesz to zwalaj prace na innych teraz odpoczywaj jak uridzisz nie bedziesz miała kiedy -
Czekoladka cudowne wiesci!
Skorka ale jak to na podjezdzie?!
Zadzwonilabym do firmy i zrobila awanture! Kurier ma OBOWIAZEK dostarczyc ci przesylke do domu! Nie musi wnosic do pokoju ale musi ci ja conajmniej pod drzwi wejsciowe dostarczyc...
Ciasteczko super wiesci! A polowkowe 18-22tc z tym, ze im pozniej tym lepiej bo lepiej widac narzady wszystkie bo im pozniej tym wieksze sa... ja moje mialam robione 21+4Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
MagNolia55 wrote:Dziekuje
Też jestem zdziwiona ketonalem...choć jak próbuje sobie przypomnieć...to po cc jest podawany dożylnie, a przecież karmi się piersią...
A Ty kochana jak się czujesz? Ból głowy troche ustapił?
Dziękujęlepiej. Dziś o 18 idę do ginekologa żeby zobaczyl jak ten krwiak