Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aż usnelam u teściów z tych emocji
To ogromna ulga
ogromna! Mialyscie rację
przyszło szczęście
po drodze od lekarza weszliśmy do Lidla zobaczysz ciążowe jeansy a wyszlismy z bodziakami
pierwszy zakup zrobiony
A jak powiedzieliśmy teściom, że wszystko dobrze i że chłopak to od razu tesiowa poleciała do sklepu i kupiła ciuszki dla maluszka
już nie mogła się doczekać
teraz już się można cieszyć
Magnolia, trzymam kciuki aby poprawiło się z szyjka. Mówił coś lekarz o ewentualnym rozwiązaniu jak szew np?
Skórka, co za kurier.. Ty w ciąży a on Ci na podjeździe zostawi i Cię denerwuje...
Gosia, mnie też już tak piersi nie bolą
Jeszcze raz Wam dziękujęlalallalal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 15:09
Ciasteczko777, Marin, MagNolia55, akilegna♥, klamka lubią tę wiadomość
-
Pierwszy raz miałam taką sytuację z kurierem a zresztą i ten konkretny jest chyba nowy bo go wcześniej nie spotkałam. A paczka dalej leży i czeka aż mąż wróci po 18. A ja taka ciekawa jestem tego łóżeczka choć skręcane będzie dopiero jak synek się urodzi.
Aha dziś u mnie wielkie prasowanie będzie, mama obiecała pomoc, a jutro pakowanie bo w poniedziałek wizyta i okropnie się boję że dostanę skierowanie do szpitala. -
nick nieaktualnyCccierpliwa wrote:Czekoladka cudowne wiesci!
Skorka ale jak to na podjezdzie?!
Zadzwonilabym do firmy i zrobila awanture! Kurier ma OBOWIAZEK dostarczyc ci przesylke do domu! Nie musi wnosic do pokoju ale musi ci ja conajmniej pod drzwi wejsciowe dostarczyc...
Ciasteczko super wiesci! A polowkowe 18-22tc z tym, ze im pozniej tym lepiej bo lepiej widac narzady wszystkie bo im pozniej tym wieksze sa... ja moje mialam robione 21+4
Niestety potem są święta i nowy rok i dopiero bym mogła zrobić w 23 /24 tygech - NFZ ...
-
Ciasteczko777 wrote:Mogę wykonać 20+2? Jedyny termin jaki mi dali...
Niestety potem są święta i nowy rok i dopiero bym mogła zrobić w 23 /24 tygech - NFZ ...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Dzięki dziewczyny chyba za bardzo się wszystkim martwię, ale i tak zapisałam się w poniedziałek na wizytę by sprawdzić czy wszystko ok i muszę dostać coś na wymioty bo ostatnio to nawet z domu wyjść nie mogę bo ciagle mnie męczą,
09.04.2018 punkcja
ICSI- mamy 6 zarodków i 7 komórek
Crio 29.05.2018 -
22.06.2018 histeroskopia
Lipiec 2018 naturalny cud, 7tc ciąża pozamaciczna, usunięty lewy jajowód.
10.09.2018 scratching endometrium
Crio 22.09.2018. Beta 13dpt 667. 16dpt 2660. 20dpt 11 427. 24dpt 30 679.
Klinika Novum kwiecień 2017. -
Dziewczyny, która z Was reflektuje ciuszki dla dziewczynki, to napiszcie do mnie priv, a napiszę Wam link do aukcji.
Właśnie odkopałam dwa kartony ciuchów od rozm. 56-80 wybiórczo. Najwięcej mam 0-6mies. Tup-Tup, Coccodrillo, Mothercare, H&M, w tym skarpetki, czapeczki, komplet do chrztu na rozm. 62klamka lubi tę wiadomość
-
gosia1992 wrote:Dzięki dziewczyny chyba za bardzo się wszystkim martwię, ale i tak zapisałam się w poniedziałek na wizytę by sprawdzić czy wszystko ok i muszę dostać coś na wymioty bo ostatnio to nawet z domu wyjść nie mogę bo ciagle mnie męczą,
Biedaczku Ty nasz :* Jestem pewna, że jest dobrze, ale faktycznie lepiej się uspokoić i zobaczyć...a faktycznie skoro tak bardzo się męczysz z wymiotami, to lepiej jakoś temu zaradzić.
Ja jak leżałam na patologii, to była ze mn a na oddziale właśnie taka dziewczyna, która meczyła się z uporczywymi wymiotami, przez co schudła 8kg i zostawili ją w szpitalu i podawali jej leki przeciwwymiotne, które jej pomogły -
Marin, Czekoladka-póki co nic lekarz nie mówił o szwie, bo dużego zagrożenia nie ma, jeszcze nawet mieszczę się w normie...aczkolwiek podkreślił że do granicy brakuje niewiele i związku z tym żeby uważać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 20:51
-
Farelka wrote:Kurczę no i dupa. Ginekolog został w szpitalu bo coś się wydarzyło.. I odwołał wszystkie pacjentki.. I teraz do poniedziałku zaś czekanie co z tym krwiakiem..
No żesz...
Farelko, marne pocieszenie na tą chwilę, ale poniedziałek już za momencikStaraj się nie denerwować, ładnie leż i odpoczywaj do tego czasu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 20:46
Farelka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, obudziłam się chora. Gardło opuchnięte i boli. Nos zakatarzony. Zimno mi. Ogólnie rzecz biorąc full komplet. Zaraz jedziemy coś załatwić i potem w poludnie juz do łóżka. Będę się leczyć herbata z miodem i cytryną. Ale czym jeszcze? Jakie macie sposoby? Ja zawsze się kladlam i to wypacalam i wygrzewalam. A teraz wiem, że nie wolno mi się grzać. Więc takie grzanie ogranizmu odpada. Poleccie coś, proszę :*
-
Magnolia, to trzymam kciuki, by ten szew wcale nie był potrzebny!
Farelka, zleci i zobaczysz malenstwa:* jak plamienie? -
Ciasteczko, mi to badanie wypada idealnie w święta. Lekarz kazał przyjść w 21 tygodniu. I jak nie będzie pracował między świętami a nie będzie na pewno to musimy wybrać albo wcześniejszy albo późniejszy termin. Więc mam podobna zagwozdke:)
-
skórka33 wrote:Pierwszy raz miałam taką sytuację z kurierem a zresztą i ten konkretny jest chyba nowy bo go wcześniej nie spotkałam. A paczka dalej leży i czeka aż mąż wróci po 18. A ja taka ciekawa jestem tego łóżeczka choć skręcane będzie dopiero jak synek się urodzi.
Aha dziś u mnie wielkie prasowanie będzie, mama obiecała pomoc, a jutro pakowanie bo w poniedziałek wizyta i okropnie się boję że dostanę skierowanie do szpitala.
Będzie dobrze ;* nie dostaniesz skierowania, spokojnie. A nawet jeśli to będzie to oznaczało, że maleństwo jest powoli gotowe -
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi odnośnie badań. Czyli nie ma jakiejś reguły, każdy lekarz inaczej zleca... no inie wiem co zrobic
wyniki mialam dobre, to moze dlatego mi nie zlecił kolejnych.
Gratuluję udanych badań. Kolejny chłopak na pokładzie. Tak sobie nawet myślę, ze może męskie plemniki są silniejsze i więcej chlopcow rpdzi się z ivf? Oglądałam ostatnio jakiś program o ivf i pokazywali parę, ktora również miala chlopca. Czynnik meski, pan musiał mieć biopsje jądra.