Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MonikA_89! wrote:Z moim mam podobnie. Cały czas jest optymistą i wsparcie mam ogromne z jego strony. Jak po wyjściu ze szpitala kazali mi leżeć to też koło mnie biegał A ostatnio nawet zaczął do mnie mówić w liczbie mnogiej
MonikA_89! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:Z moim mam podobnie. Cały czas jest optymistą i wsparcie mam ogromne z jego strony. Jak po wyjściu ze szpitala kazali mi leżeć to też koło mnie biegał A ostatnio nawet zaczął do mnie mówić w liczbie mnogiej
Wątpię żeby były wyniki, pielęgniarki zawaliły jak zwykle Już nie pierwszy raz mi sie zdarzyło, że przeoczyły pobrać próbki do jakiegoś badania. -
nick nieaktualnyOlciaaa wrote:Mój też mówi do mnie w liczbie mnogiej no ale w sumie to jesteśmy teraz Dziewczyny 2w1 Powtarzam, że ja teraz mam po2 prawo głosu jak coś
Mój niemąż też jest bardzo troskliwy i choć nie mamy aż tak długiego stażu, to ja wiem, że wszystko co przeszliśmy do tego momentu, wszystkie te trudności bardzo nas do siebie zbliżyły, mnie bardzo wyciszyly, bo ja złośnica jestem i taka "zosia samosia" a teraz w końcu dałam komuś możliwość zaopiekowania sie mna i zaufania, że tez może zrobić cos dobrze. Bo kiedyś zawsze ja wiedziałam i ja zrobiłam lepiej, ale teraz sobie myślę, czy to serio ważne, którym nożem pokroi sie pomidora?! śmiać mi się chce z perspektywy czasu
Olcia trzymam kciuki za wizytę
MonikA_89! lubi tę wiadomość
-
Olciaaa wrote:Mój też mówi do mnie w liczbie mnogiej no ale w sumie to jesteśmy teraz Dziewczyny 2w1 Powtarzam, że ja teraz mam po2 prawo głosu jak coś
Wątpię żeby były wyniki, pielęgniarki zawaliły jak zwykle Już nie pierwszy raz mi sie zdarzyło, że przeoczyły pobrać próbki do jakiegoś badania.
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Hej dziewczyny już po wszystkim. Obyło się bez komplikacji i krwawienia, czekam na męża i jadę do domu. Muszę szczerze powiedzieć że czuje się lepiej. Cieszę się że mam to już za sobą, brzuch boli ale daje radę. Za dwa tygodnie kontrola i czekanie na @ i potem do boju bo kto nie walczy ten nie nianczy. Patrzę w przyszłość pozytywnie
klamka lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
A przed kliniką stoi budka z lodami włoskimi i zaraz sobie kupię loda na otarcie łez. Dziękuję za Wasze wsparcie :-*
klamka, KasiaLe lubią tę wiadomość
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
klamka wrote:Moj maz tez jest wspanialy. Razem wiele przeszlismy, jestesmy razem prawie 20 lat i jest to naprawde mezczyzna mojego zycia, i jestem pewna, ze bedzie wspanialym ojcem.
Ostatnio szuka co powinnam jesc, czego nie powinnam, wymyslil, zeby wszystko co jem logowac... juz tak kiedys robilam, bo bardzo sie interesuje odzywianiem (jestem weganka), no ale on teraz sie martwi, zeby wszystko bylo pod kontrola. W calym tym wariactwie nad ktorym za wiele kontroli nie mamy
Mezczyzni sa rozni. Ale ten moj mi sie udal Przy transferze sie poplakal. A mi wogole nie bylo do placzu, bo trzymalam siki, bo chyba przesadzilam z woda, ahahhaha. Ale sam transfer byl pieknym przezyciem
20 lat to pięknie Przy Waszym stażu to my jesteśmy "tylko" 12,5 roku razem ;P
Miło z jego strony, że tak dba o to co jecie. Weganie mają chyba nieco trudniej, żeby zapewnić kropkowi niezbędne witaminki i białko (jeśli się mylę, to popraw proszę). Jak się czujesz na takiej diecie? Mi ostatnio brakuje energii, a po obiedzie jestem śpiąca. Zauważyłam nawet, że lepiej się czuję po daniach bezmięsnych. Po mięsku to mam ochotę zapaść w sen zimowy Dzisiaj mnie naszło na pierogi leniwe (czyżby pierwsze zachcianki?)
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Paulcia28 wrote:Hej dziewczyny już po wszystkim. Obyło się bez komplikacji i krwawienia, czekam na męża i jadę do domu. Muszę szczerze powiedzieć że czuje się lepiej. Cieszę się że mam to już za sobą, brzuch boli ale daje radę. Za dwa tygodnie kontrola i czekanie na @ i potem do boju bo kto nie walczy ten nie nianczy. Patrzę w przyszłość pozytywnie
Jestem pełna podziwu dla Twojej siły walki. Bardzo dzielna jesteś Mam nadzieję, że to koniec zmartwień i kolejna ciąża będzie przebiegała prawidłowo. Jestem pewna, że będziesz wspaniałą mamą :*Paulcia28 lubi tę wiadomość
😭
Paulcia28 wrote:Hej dziewczyny już po wszystkim. Obyło się bez komplikacji i krwawienia, czekam na męża i jadę do domu. Muszę szczerze powiedzieć że czuje się lepiej. Cieszę się że mam to już za sobą, brzuch boli ale daje radę. Za dwa tygodnie kontrola i czekanie na @ i potem do boju bo kto nie walczy ten nie nianczy. Patrzę w przyszłość pozytywnie
Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulcia28 wrote:Hej dziewczyny już po wszystkim. Obyło się bez komplikacji i krwawienia, czekam na męża i jadę do domu. Muszę szczerze powiedzieć że czuje się lepiej. Cieszę się że mam to już za sobą, brzuch boli ale daje radę. Za dwa tygodnie kontrola i czekanie na @ i potem do boju bo kto nie walczy ten nie nianczy. Patrzę w przyszłość pozytywnie
Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:20 lat to pięknie Przy Waszym stażu to my jesteśmy "tylko" 12,5 roku razem ;P
Miło z jego strony, że tak dba o to co jecie. Weganie mają chyba nieco trudniej, żeby zapewnić kropkowi niezbędne witaminki i białko (jeśli się mylę, to popraw proszę). Jak się czujesz na takiej diecie? Mi ostatnio brakuje energii, a po obiedzie jestem śpiąca. Zauważyłam nawet, że lepiej się czuję po daniach bezmięsnych. Po mięsku to mam ochotę zapaść w sen zimowy Dzisiaj mnie naszło na pierogi leniwe (czyżby pierwsze zachcianki?)klamka, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklamka wrote:Caly czas zastanawiam sie, dlatego moj organizm nie lubi sie z zelazem tak bardzo. Zaznaczam, watrobka i mieso czerwone nie podnosilo mi ani poziomu krwi, ani ferrytyny, a jedynie cholesterol skakal bardzo wysoko. Masakra to byla.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 16:02
klamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Necia124 wrote:Paulcia kochana skąd Ty masz tyle siły? Zjedz zasłużone lody i wracaj do boju. Jesteśmy z Tobą cały czas :*
klamka, inka1985, asias, Necia124 lubią tę wiadomość
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
inka1985 wrote:zamów największego, albo dwa :* jesteś dzielnym zuchem KochanaDiagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie