Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubi27 wrote:Ja też mam problem ze znalezieniem lekarza juz na miejscu. Chciałam takiego który pracuje też w szpitalu w którym chce rodzic. A jak już znalazłam to teraz jest caly lipiec na urlopie.
Podobno nie przyjmuje prywatnie...wielka szkoda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 22:02
-
Paulaa25 wrote:Ja też chcę ptywatnie ale ten lekarz podobno nie przyjmyje , ja nigdy u niego nie byłam.
Chwalą go moje koleżanki które rodziły.Podobno jest dobry itp.Jest ordynatorem w szpitalu.
Podczas starań chodziłam do dr emeryrki bo zawsze mnie przyjeła kiedy było trzeba i chodziłabym do niej gdyby byla w szpitalu.
No nic innego mi nie zostaje jak czekać do 17 stego i błagać by poprowadził mi ciąże.Dziwne ze nie przyjmuje prywatnie.
Swoja drogą zadzwonie do tego z kliniki pow.mu jaka sytuacja i najwyzej pojade do Novum na wizyte i ustalić prenatalne.
Necia a Ty kiedy masz???[/QUOT
19 lipca. A dziś miałam straszne sny. Dni po mi się że wyszło w jakichś badaniach że masz Fistaszek jest bardzo chory. Pół nocy nie spałam przez to. -
nick nieaktualnyOlciaaa wrote:Dzisiaj już nie było takiego nacisku na odpoczywanie, raczej pan dr stwierdził, żebym sobie teraz dużo czytała i się relaksowała bo potem nie będzie na to czasu Powiedział że mogę jeszcze plamić ale mam się tym nie martwić. Inka a jak Tobie idzie leniuchowanie?
Co do proga, to mi lekarz powiedział, że własnie przez wysoki poziom progesteronu (ja mam ok 200) mam taki brzuch jak w 4mc
Olciaaa wrote:Dziewczyny, też Wam Wasi lekarze wyznaczają terminy kolejnych wizyt tak co 3-4 tyg?
Co 3-4tyg jest normalnie, moja koleżanka chodzi nawet co 5-6 tyg. U mnie teraz wizyta za 2 tyg, żeby podejrzeć co z tym krwiakiem, ale ogolnie tez będe miała co 2-3 tyg, bo bliźniaki się częściej monitoruje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 07:19
-
nick nieaktualnyNecia124 wrote:Inka a Dextera ogladalas na netfliksie?
Necia124 lubi tę wiadomość
-
inka1985 wrote:Taaa, już dawno, jak jeszcze nietflixa nie było w pl niestety z serialami jestem na bieżąco, bo zawsze jesienią i zimą łoimy ile wejdzie, bo my nie mamy TV, więc nie oglądamy nic poza serialami/ filmami online no i niedlugo świnka pepa ahahahaha, chociaż może nasze dzieci będą miały lepszy gust - hope so
Haha, my też z mężem mamy ubaw, że niedługo głównie bajki będą -
Inka jeśli lubisz kryminały, to polecam serię Camilli Lackbert. Pochłaniałam po 2 części tygodniowo Trylogia Millenium też jest dobra
A z seriali mogę polecić m.in Westworld, Runaways, Grimm. Jakie gatunki oglądasz? My oglądamy bardzo dużo seriali, więc mogę coś polecić jeszcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 08:12
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
morganaa wrote:Haha, my też z mężem mamy ubaw, że niedługo głównie bajki będą
A pingwiny z Madagaskaru oglądacie? My je uwielbiamyNecia124 lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:Inka jeśli lubisz kryminały, to polecam serię Camilli Lackbert. Pochłaniałam po 2 części tygodniowo Trylogia Millenium też jest dobra
A z seriali mogę polecić m.in Westworld, Runaways, Grimm. Jakie gatunki oglądasz? My oglądamy bardzo dużo seriali, więc mogę coś polecić jeszcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 08:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymorganaa wrote:Haha, my też z mężem mamy ubaw, że niedługo głównie bajki będą
-
nick nieaktualnyklamka wrote:Polecam The fall na Netflixie. Aaaa i jeden z lepszych ostatnio The Handmaid’s Tale. Rewelacja po prostu!
-
nick nieaktualny
-
inka1985 wrote:Wiecie ja to mam sentyment do Wróbelka Elemelka i Kota Filemona, więc nie wiem jak przebrnę przez tych nowych bohaterów dziecięcych bajek a jak widzę male dziewczynki z jakąś tam księżniczką Roszponką w brokatowej sukni na różowej bluzeczce to dostaję spazmów hahahaha
Ja też nie cierpię tych wszystkich bajkowych ciuszkow,tym bardziej,że dla dziewczynek są okropne kiedyś poswiecilam sporo czasu na znalezienie dla siostrzenicy bluzki z krainy lodu, ktora byłaby w miarę ok ,ale udało się. -
nick nieaktualnymorganaa wrote:A Opowieści podręcznej powinno się oglądać obowiazkowo,choćby film,żeby ludzie zobaczyli do czego może doprowadzić traktowanie kobiet przedmiotowo jako inkubatory.
klamka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak to jest z tymi prenatalnymi?Macie tylko USG?tzn test PAPP-A?U mnie w klinice jest to test złożony.Składa się z :
1.Badania parametrów biochemicznych we krwii matki
2.Badanie USG płodu.
Krew oddaje sie min 4 dni wcześniej przed umówionym terminem Usg płodu.Lekarz mając ten wynik dokona kompletnej oceny.
Też tak macie? -
nick nieaktualnyPaulaa25 wrote:Hej Inka a może Homeland i The fallowing,oglądałaś?
Paulaa25 lubi tę wiadomość