Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
83xxx ✊✊✊✊
83xxx lubi tę wiadomość
Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka. ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
Mk szalona jesteś z czasem pracy
ja tak długo nie dałabym rady.
Powiem Ci, że tak jak całą ciążę byłam w miarę spokojna, że jakoś to będzie - w końcu spełnia sie nasze marzenie, to od tygodnia zamieniłam się w panikare. Boję się porodu, pojawienia dziecka i wszystkiego co z tym związane. Termin juz tuz tuz, a ja się czuję nieprzygotowana (chociaz wszystko wyprawka itd. Dawno gotowe). I chociaż czuję się juz zmęczona, to myśl o "stracie" brzucha mnie zasmuca. Taka abstrakcja, bo przecież wiem, że w nagrodę będę tulic mojego synka.mk lubi tę wiadomość
-
Figa88 wrote:Mk szalona jesteś z czasem pracy
Powiem Ci, że tak jak całą ciążę byłam w miarę spokojna, że jakoś to będzie - w końcu spełnia sie nasze marzenie, to od tygodnia zamieniłam się w panikare. Boję się porodu, pojawienia dziecka i wszystkiego co z tym związane. Termin juz tuz tuz, a ja się czuję nieprzygotowana (chociaz wszystko wyprawka itd. Dawno gotowe). I chociaż czuję się juz zmęczona, to myśl o "stracie" brzucha mnie zasmuca. Taka abstrakcja, bo przecież wiem, że w nagrodę będę tulic mojego synka. -
mia4444 wrote:Dziewczyny witam was;*
Mam pytanie mialyscie może leukocyty I bakterie w moczu w ciazy ?mia4444 lubi tę wiadomość
-
Hej Mia
Ja mialam tylko raz bialko obecne, ale jednorazowo i mialam na poczatku ciazy jak zadne plyny mi nie wchodzily i za malo pilam ketonymia4444 lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
83 trzymam kciuki 😘😘 i czekamy na dobre wieści.
Mk u mmie dziś też wskoczył 35 tydzień. Torba jak narazie nie spakowana no i wózka również brak ale już wybrany a przez neta 2 dni i już jest.
Cierpliwa u mnie też czasem wychodzą ketony w moczu mówisz że to od picia małej ilości wody ?83xxx lubi tę wiadomość
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu - 3 transfery, 1cb
Kir - Bx -
mia4444 wrote:Dziewczyny witam was;*
Mam pytanie mialyscie może leukocyty I bakterie w moczu w ciazy ?mia4444 lubi tę wiadomość
-
Ja chyba jestem mistrzem w źle pobieranym moczu. Juz robię wszystko tak jak piszą, staram, się rozbić to dokładnie itd, a i tak prawie za każdym razem za 1 razem zły mocz mi wychodzi - o dziwo za drugim ok. Po prostu jestem w tym dobra, jak mówię
Tak więc mnie żadne wyniki moczu nie przerażają - bo z praktyki za drugim mi wychodzą dobre.
A propo badań, miałyście niskie erytrocyty w ciąży. Pamiętam że wczesniej kazał mi w pewnym momencie łykac żelazo, teraz oczywiście tez poniżej normy, wiem że to normalne, ale zastanawia mnie przy jakich wynikach kazali wam łykac żelazo, chyba że tylko ja mam niskie.mia4444 lubi tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
MagNolia55 wrote:83xxx-&&&
Będzie dobrze! I proszę nam tu relacjonować
Dziewczyny-karmicie z jednej, czy z obu piersi? Mój głodomorek nie jest najedzony po jednej, bo szuka...więc podaję mu też drugą.06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Figa88 wrote:Mk szalona jesteś z czasem pracy
Powiem Ci, że tak jak całą ciążę byłam w miarę spokojna, że jakoś to będzie - w końcu spełnia sie nasze marzenie, to od tygodnia zamieniłam się w panikare. Boję się porodu, pojawienia dziecka i wszystkiego co z tym związane. Termin juz tuz tuz, a ja się czuję nieprzygotowana (chociaz wszystko wyprawka itd. Dawno gotowe). I chociaż czuję się juz zmęczona, to myśl o "stracie" brzucha mnie zasmuca. Taka abstrakcja, bo przecież wiem, że w nagrodę będę tulic mojego synka.
no to w tym calym stresie pociesza mnie to, ze nie jestem sama w takich odczuciach
ty faktycznie na ostatnich nogach! kciuki wielkie -
Iwkaaa wrote:83 trzymam kciuki 😘😘 i czekamy na dobre wieści.
Mk u mmie dziś też wskoczył 35 tydzień. Torba jak narazie nie spakowana no i wózka również brak ale już wybrany a przez neta 2 dni i już jest.
Cierpliwa u mnie też czasem wychodzą ketony w moczu mówisz że to od picia małej ilości wody ? -
MagNolia55 wrote:83xxx-&&&
Będzie dobrze! I proszę nam tu relacjonować
Dziewczyny-karmicie z jednej, czy z obu piersi? Mój głodomorek nie jest najedzony po jednej, bo szuka...więc podaję mu też drugą.Vaina lubi tę wiadomość