Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciasteczko a przy tych skurczach to twardnieje Ci brzuch?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 17:05
-
nick nieaktualny
-
Ciasteczko777 wrote:Tak.. skała się robi
Ciasteczko777, Veri lubią tę wiadomość
-
No a wszystkim bez wyjątków super wesołych i wyjątkowych świat
Izka37, Motylek1313, Vaina, inka2707, Veri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuje Czekoladko ❤️Tobie też kochana, spokojnych i bez atrakcji porodowych Świąt dużego Zajączka !!
Drogie Dziewczyny - życzę Wam Kochane Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, przepełnionych wiarą, nadzieją i miłością. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja".
Izka37, Motylek1313, Lubię_czekoladę, 83xxx, inka2707, Cccierpliwa, Veri lubią tę wiadomość
-
Ciasteczko777 wrote:Dziękuje Czekoladko ❤️Tobie też kochana, spokojnych i bez atrakcji porodowych Świąt dużego Zajączka !!
Drogie Dziewczyny - życzę Wam Kochane Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, przepełnionych wiarą, nadzieją i miłością. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja". -
Farelka kochana trzymajcie się❤️ Modlę się za Was,jesteście w dobrych rękach. Przytulam mocnoooooo❤️❤️❤️
Ciastko i Czekoladka mam nadzieje ze święta spędzicie spokojnie w domku.
My spędzamy święta u teściów i w domku,także na spokojnie. Jesteśmy w trakcie remontu, przygotowujemy się na przyjście naszej Kruszynki.
Z okazji zbliżających się Swiat Wielkanocnych życzę wszystkim zdrowych,pogodnych i radosnych chwil spędzonych w gronie najbliższych🐣❤️🐥Ciasteczko777, Vaina, inka2707, Veri, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka
06.2020 Zaczynamy walkę o rodzeństwo
07.2020 Crio❄️😞
09.2020 Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka -
Czoko ja sama nie wiem co mam robić... Chyba będę czekać. Te skurcze w nocy to chyba nie skurcze porodowe tylko od złego leżenia nie wygodnego nacisk na pęcherz itd tak mi się zdaje bo za dnia ich nie mam. Szyjka się skraca ale do porodu to chyba długa droga. Ja wczoraj i dziś też wymiotowałam ....
W ogóle to mam tyle na głowie dużo się dzieje ostatnio nie wiem sama co mam robić fiksuje z tym wszystkim ajjjj dużo by pisać!! Myślę i myślę
Farelko trzymaj się kochana !! Wierzę w twoje maluszki!IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu - 3 transfery, 1cb
Kir - Bx -
Farelko, trzymam kciuki!!!
Czeko, Ciacho, znajoma jak juz pisalam urofzila 3 miesiace po odejsciu czopa
U mnie odszedl ok 2tyg przed porodem...
Byla to taka przezroczysta mega gesta galareta w meeeeega ilosci...
Podczas wizyty na wc wytarlam papierem i tam zobaczylam pelno takiej galarety...
Reszta odchodzila podczas porodu juz z krwia...
W ogole to slyszalam kiedys teorie, ze jak z krwia to chyba do 48h rusza porod, a jak sam nie zabarwiony, to moze potrwac...Ciasteczko777, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyW szkole rodzenia położna mówiła nam, że kiedyś to był taki wyznacznik, że jak odchodzi czop to w ciągu 48 godzin zacznie się poród. Teraz ta teoria już się nie do końca sprawdza że względu na to, że kobiety są obecnie w ciąży czesto badane, chodzi o sprawdzanie szyjki "ręcznie", co może powodować, że czop odchodzi wcześniej.
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
To nam mowili wlasnie znow, ze jesli jest podbarwiony krwia, to nie musi, ale zazwyczaj zwiastuje to porod na dniach...
Tzn ta polozna mowila na zasadzie swoich doswiadczen (mloda dziewczyna 35 lat, ale pierwsze kilka lat, plus cala nauke praciwala na porodowce, dopiero pozniej otworzyly z kolezankami wlasna przychodnie polozbych)
No ale wiadomo, teoria teoria, a kazda kobieta i tak inaczej...
Bo o ogolnym odchodzeniu czopa, nie zabarwionego, to mowili, ze moze byc duuuzo przed porodem i nie trzeba panikowac, a moze byc tez tak, ze zacznie odchodzic dopiero podczas porodu...
Czasem odchodzi nawer przez dluzszy czas stopniowo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2019, 01:05
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Farelka bardzo mi przykro, ale pamiętaj kochana robisz to dla swoich córeczek, trzymam mocno kciuki by maleństwa zostały jak najdłużej w brzuszku. Pisz proszę kochana jak tam wyglada sytuacja u ciebie..
09.04.2018 punkcja
ICSI- mamy 6 zarodków i 7 komórek
Crio 29.05.2018 -
22.06.2018 histeroskopia
Lipiec 2018 naturalny cud, 7tc ciąża pozamaciczna, usunięty lewy jajowód.
10.09.2018 scratching endometrium
Crio 22.09.2018. Beta 13dpt 667. 16dpt 2660. 20dpt 11 427. 24dpt 30 679.
Klinika Novum kwiecień 2017. -
Dziękuję wam za tyle słów wsparcia.. czytalam ze wzruszeniem trzymajcie mocno za nas kciuki...
Jestem odlaczona od leku od wczoraj 17 godziny. Noc była ciężka brzuch znowu twardnial. Czekam na ktg zobaczyć co się dzieje.. liczę że jeszcze do konca kwietnia wytrzymają w brzuszku- teraz decydujace chwilę I dziś badania szyjki I rozwarcia czy wszystko wróciło do normy czy niestety nie.. napisze później. Smutno bardzo spędzać święta w szpitalu Ale wam życzę WesołychWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2019, 13:51
-
nick nieaktualnyFarelka wrote:Dziękuję wam za tyle słów wsparcia.. czytalam ze wzruszeniem trzymajcie mocno za nas kciuki...
Jestem odlaczona od leku od wczoraj 17 godziny. Noc była ciężka brzuch znowu twardnial. Czekam na ktg zobaczyć co się dzieje.. liczę że jeszcze do kwietnia wytrzymają w brzuszku- teraz decydujace chwilę I dziś badania szyjki I rozwarcia czy wszystko wróciło do normy czy niestety nie.. napisze później. Smutno bardzo spędzać święta w szpitalu Ale wam życzę Wesołych
Farelka trzymam mocno kciuki za kazdy dzień dziewczynek w brzuszku.. oby jeszcze trochę wytrwały ✊✊ Najwazniejsze ze jesteście pod dobra opieka.. -
Farelko dużo sił Ci życzę. Niech Maluszki siedzą w brzuszku mamy jak najdłużej. Trzymam kciuki za Was.
Czoko, Ciacho, Iwka zaglądam na forum i sprawdzam co u Was szybkich i szczesliwych rozwiązań
Wszystkim mamusiom, przyszlym i już upieczonym, zdrowych i radosnych świąt Wielkanocnych!Motylek1313, Ciasteczko777, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość