Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwkaaa wrote:Olciaa a masz krople do oczu ? Moja mała co jakiś czas tak ma że trze oczy ma ropę łzawi i ma czerwone wówczas przemywam jej szałwią po 3 razy dziennie i z reguły przechodzi po 3 dniach,teraz też tak miała
-
nick nieaktualnyIwkaaa wrote:Olciaa a masz krople do oczu ? Moja mała co jakiś czas tak ma że trze oczy ma ropę łzawi i ma czerwone wówczas przemywam jej szałwią po 3 razy dziennie i z reguły przechodzi po 3 dniach,teraz też tak miała
-
Ciasteczko ja też używałam z początku soli ale okulista mi powiedziała że nie bardzo używać tak cały czas soli tylko jak coś się dzieje albo właśnie jak dzidzia jest mała a potem już normalnie myć wodą
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
18.11.2024 3-ostatni transfer -
nick nieaktualny
-
Iwkaaa wrote:U nas też książki raczej je niż ogląda czy słucha ale akurat te "Pierwsze wiersze" bardzo lubi i słucha !!!
Mój wujek jednak zmarł ale ciotka załatwiła i pogrzeb jest w piątek nie w sobotę także tyle o ile dobrego w tym wszystkim że tak powiem
Ale ja niestety się przeziębiłam byłam wczoraj na spowiedzi w kościele i zmarzłam jak nie wiem co,potem deszcz... bruuu
Agatelek super że twoja mała radzi sobie w żłobku !! A przypomnij mi ona jadła mm czy pierś? Bo teraz ile ona ma że dajesz ją do żłobka?
Za 9 dni będzie miała ROCZEK zaczęła żłobek trochę wcześniej, bo chciałam żeby się przyzwyczaiła zanim wrócę do pracy, a skoro i tak muszę zapłacić za pełny miesiąc to chodzi od początku października (+tydzień adaptacji we wrześniu).
I muszę się pochwalić, bo miałam wracac do starej pracy (czym byłam mocno niepocieszona), ale szukałam intensywnie nowej i dzisiaj dostałam telefon, że chcą mnie zatrudnić więc trzymajcie kciuki, bo jutro idę poinformować mojego szefa o tym, że nie wrócę i że chce odejść za porozumieniem stron, żeby od połowy października być już w nowej pracy.
Czeka mnie teraz zmiana o 180 stopni w życiu osobistym i zawodowym. Mam nadzieję, że podejmuje dobre decyzje i sobie ze wszystkim poradzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 19:49
Ciasteczko777, Marin, Iwkaaa, Paulcia28, akilegna♥ lubią tę wiadomość
Buko -
nick nieaktualny
-
Cicho ja mam mop Vileda i drewniana podłogę. Ten mop nie moczy za bardzo podłogi. Po przejechaniu widać na nim mokry ślad, ale szybko znika. Używam od prawie roku i nie widzę żeby podłoga ucierpiała. Poza tym nie używam przy nim środków do mycia podłogi, wiec mniej chemii w domu.
Buko powodzenia. Trzymam za Ciebie i Agatkę kciuki
Ja jestem po sporych zakupach. Kupiłam już śpiworek, dziś przyszedł i jestem nim za zachwycona. Nawet nie martwi mnie tak bardzo ochłodzenie, które idzie. Będę małego w śpiworek pakowała
Dodatkowo przeszedł niwy wózek - spacerówka. Za chwile jedziemy na urlop i będziemy go testować.Agatelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagkb wrote:Cicho ja mam mop Vileda i drewniana podłogę. Ten mop nie moczy za bardzo podłogi. Po przejechaniu widać na nim mokry ślad, ale szybko znika. Używam od prawie roku i nie widzę żeby podłoga ucierpiała. Poza tym nie używam przy nim środków do mycia podłogi, wiec mniej chemii w domu.
Buko powodzenia. Trzymam za Ciebie i Agatkę kciuki
Ja jestem po sporych zakupach. Kupiłam już śpiworek, dziś przyszedł i jestem nim za zachwycona. Nawet nie martwi mnie tak bardzo ochłodzenie, które idzie. Będę małego w śpiworek pakowała
Dodatkowo przeszedł niwy wózek - spacerówka. Za chwile jedziemy na urlop i będziemy go testować.
A który śpiworek?
Jaka spacerówka? To tylko na wyjazd czy bugaboo jednak się nie sprawdził jako spacerówka ? -
Tak, mop parowy Vileda. Mop szybko się nagrzewa, myje tez szybko i sprawnie, nie zostawia śladów. Jedyny minus to jak myjesz sama woda podłogę to ona się później nie błyszczy jak po płynie do podłogi.
Co do zbierania to się nie wypowiem bo ja zawsze odkurzam przed myciem podłogi (tzn. Roomba odkurza
Bugaboo super się sprawdził jako gondola i jako spacerówka tez jest super. Jest wygodny, stabilny. Byliśmy nim nawet w górach. Teraz kupiłam spacerówkę Yoyo bo ona się składa do wymiarów bagażu podręcznego. Będę ja miała na wyjazdy i jako rezerwowy wózek w moim aucie. Na codzień obywam się bez auta albo jeżdżę z mężem jego samochodem. Natomiast teraz coraz częściej będę jeździła moim fiatem 500, wiec muszę mieć w bagażniku taki wózeczek, który zajmuje mało miejsca.Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Olciaaa wrote:Marin u Antosia zapalenie spojówek wygląda tak, że ma czerwone oczy, trze sobie oczy i wczoraj łzawił. Ja jestem wykończona dzisiaj, ciężka noc, do tego też złapałam jakiegoś wirusa boję się żeby dziś nie było już tak kiepsko bo chyba padnę
A czy Wasze dzieci ciagaja się za włosy? Ale tak mocno, z całej siły. Mimo że nie posiada ich za wiele to czasami jak uchwyci na czubku głowy to aż krzyczy.
Jej, chyba zaczął się sezon na te choróbska. Ja troche dziś lepiej ale nadal bez rewelacji. -
nick nieaktualnyMagkb wrote:Tak, mop parowy Vileda. Mop szybko się nagrzewa, myje tez szybko i sprawnie, nie zostawia śladów. Jedyny minus to jak myjesz sama woda podłogę to ona się później nie błyszczy jak po płynie do podłogi.
Co do zbierania to się nie wypowiem bo ja zawsze odkurzam przed myciem podłogi (tzn. Roomba odkurza
Bugaboo super się sprawdził jako gondola i jako spacerówka tez jest super. Jest wygodny, stabilny. Byliśmy nim nawet w górach. Teraz kupiłam spacerówkę Yoyo bo ona się składa do wymiarów bagażu podręcznego. Będę ja miała na wyjazdy i jako rezerwowy wózek w moim aucie. Na codzień obywam się bez auta albo jeżdżę z mężem jego samochodem. Natomiast teraz coraz częściej będę jeździła moim fiatem 500, wiec muszę mieć w bagażniku taki wózeczek, który zajmuje mało miejsca.
Yoyo ponoć super właśnie na podróże -
Oczka może trzeć tez przez ząbki.
Co do ciągnięcia to mój maluch nie ciągnie się za włosy bo ich za bardzo nie ma, Alw tarmosi się za uszy i za siusiaka myśle, ze maluchy po prostu tak odkrywają swoje ciała. Niestety nie maja za dużego wyczucia i na szczęście za lepszy próg bolu. -
mój nie ciągnie za włosy sobie, tylko mnie - boli ale co z tego, że aż z bólu krzyknę jak dla niego to ewidentnie zabawa za susiaka też się łapię - strasznie zadowolony wtedy jest
dziewczyny, bo wy już po meningo - jak to wygląda? 2 dawki i przypominająca? w co kłują? ciężko potem? -
Moja Misia nie ciągnie ale za to bardzo ale to bardzo dużo rzeczy wkłada do buzi. Nawet się jak obudzi czy przebudzi w nocy to pierwsze co to hyc nogi do góry i koc w buzi a jak nie koc to piżama a za dnia jak leci skarpety ciuchy pieluchy co ma pod ręką. A jak daję jej gryzak to wyrzuca i inne rzeczy bierze do buzi.
Buko super, gratki !!! Kciuki i powodzonkaAgatelek lubi tę wiadomość
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
18.11.2024 3-ostatni transfer