Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po połówkowym, wszystko jest ok. Bardzo wstydliwy bobas bo cały czas się zakrywał nóżkami i dalej nie mamy pewności, czy chłopiec czy dziewczynka, ale pani dr twierdzi, że na 90% dziewczynka. Z racji cukrzycy ciążowej w poniedziałek mam się umawiać na badanie echo serca płodu.
asias, Olciaaa, akilegna♥, Paulaa25, MonikA_89!, KasiaŁódź lubią tę wiadomość
♥️♥️ 08.2012 - bliźniaki,
-
Widzę że jest sporo ciąż gdzie lekarz dosyć późno mówi płeć. U nas na pierwszym usg, tzn na tym w 13 tyg lekarz powiedział że to chłopiec, A potem prowadząca potwierdziła. Zastanawiam się czy nie strzelali Ale byłoby zdziwienie gdyby w piątek zmieniła zdanie i powiedziała że to jednak dziewczynka
klamka lubi tę wiadomość
-
Marin wrote:Widzę że jest sporo ciąż gdzie lekarz dosyć późno mówi płeć. U nas na pierwszym usg, tzn na tym w 13 tyg lekarz powiedział że to chłopiec, A potem prowadząca potwierdziła. Zastanawiam się czy nie strzelali Ale byłoby zdziwienie gdyby w piątek zmieniła zdanie i powiedziała że to jednak dziewczynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 13:37
♥️♥️ 08.2012 - bliźniaki,
-
nick nieaktualnyKasiaLe wrote:Jestem po połówkowym, wszystko jest ok. Bardzo wstydliwy bobas bo cały czas się zakrywał nóżkami i dalej nie mamy pewności, czy chłopiec czy dziewczynka, ale pani dr twierdzi, że na 90% dziewczynka. Z racji cukrzycy ciążowej w poniedziałek mam się umawiać na badanie echo serca płodu.
Ja miałąm usg gen 13tydz i 3 dz. i lekarz był pewny, że w brzuchu siedzi facet Mojej kuzynce na usg gen powiedzieli, że chłopiec a na połówkowym, że jednak dziewczynka, i jest dziewczynka -
Olciaaa wrote:Kochana najważniejsze, że z maluszkiem wszystko dobrze
Ja miałąm usg gen 13tydz i 3 dz. i lekarz był pewny, że w brzuchu siedzi facet Mojej kuzynce na usg gen powiedzieli, że chłopiec a na połówkowym, że jednak dziewczynka, i jest dziewczynka♥️♥️ 08.2012 - bliźniaki,
-
KasiaLe wrote:Jestem po połówkowym, wszystko jest ok. Bardzo wstydliwy bobas bo cały czas się zakrywał nóżkami i dalej nie mamy pewności, czy chłopiec czy dziewczynka, ale pani dr twierdzi, że na 90% dziewczynka. Z racji cukrzycy ciążowej w poniedziałek mam się umawiać na badanie echo serca płodu.
Super Bardzo się cieszę
-
nick nieaktualny
-
Marin wrote:Hej A jest jakiś termin od kiedy położona przed wizytą bada tętno dziecka? U mnie położna waży, mierzy ciśnie i tym z większym brzusiem robi ktg. Tylko nie wiem czy wybranym, czy wszystkim po jakimś określonym terminie.
Hej mi położna zapowiedziała, że bedziemy sie spotykać 1x w tygodniu po 20 tyg.by badać tętno maluszka a po 30 tyg. bedziemy się spotykać 2x w tygodniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 14:28
-
Olciaaa wrote:Jak się dziś czujecie Dziewczyny? Bo ja jestem średnio przytomna i czuję się jakbym miała niestrawność... I nie mam siły na nic...
-
U mnie na prenatalnych nie bylo szans na podejrzenie plci... mala osmiornica tak sie wiercila ze przeziernosc byl problem zmierzyc i trzeba bylo cierpliwosci zeby sie ulozyla odpowiednio...
Dopiero w 18tc lekarz byl w stanie podejrzec kto tam mieszka...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Paulaa25 wrote:Olciaaa ja od jakiegoś czasu codziennie nie mam na nic siły ... do południa chodzę senna i jest mi duszno.Nie wiem czy to upał czy uroki ciąży
-
nick nieaktualnyPaulaa25 wrote:Olciaaa ja od jakiegoś czasu codziennie nie mam na nic siły ... do południa chodzę senna i jest mi duszno.Nie wiem czy to upał czy uroki ciąży
-
nick nieaktualnyRubi27 wrote:Ja od 2 dni chodzę z bólem głowy. Dzisiaj już musiałam wziąść Apap. To chyba wina tej pogody.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 15:03
-
nick nieaktualnyCccierpliwa wrote:U mnie na prenatalnych nie bylo szans na podejrzenie plci... mala osmiornica tak sie wiercila ze przeziernosc byl problem zmierzyc i trzeba bylo cierpliwosci zeby sie ulozyla odpowiednio...
Dopiero w 18tc lekarz byl w stanie podejrzec kto tam mieszka... -
nick nieaktualnyNa ktg będę chodzić dopiero od 36 Tc raz w tygodniu, teraz położna tylko przed wizytą sprawdza jakie jest tętno i tyle, pierwszy raz sprawdzała 21 Tc, wcześniej dr na usg sprawdzała.
A ja jestem po usg III trymestr, moja Agatka waży 1685 i wszystko u niej dobrze udało się nawet zrobić zdjęcie buźki, ale akurat ziewala w tym czasie
Odnośnie płci, to nam przy pierwszym prenatalne dr powiedziała że raczej dziewczynka, ale wtedy to wróżenie z fusów jest, na polowkowym też, że dziewczynka, chociaż nie chciała się pokazać, a dziś dr, że chłopiec, tak sobie z nas zazartowal, a ja prawie zawał miałam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a22293fbaa1.jpgMarin, Zizu87, KasiaLe, inka2707, morganaa, KasiaŁódź lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBuko wrote:Na ktg będę chodzić dopiero od 36 Tc raz w tygodniu, teraz położna tylko przed wizytą sprawdza jakie jest tętno i tyle, pierwszy raz sprawdzała 21 Tc, wcześniej dr na usg sprawdzała.
A ja jestem po usg III trymestr, moja Agatka waży 1685 i wszystko u niej dobrze udało się nawet zrobić zdjęcie buźki, ale akurat ziewala w tym czasie
Odnośnie płci, to nam przy pierwszym prenatalne dr powiedziała że raczej dziewczynka, ale wtedy to wróżenie z fusów jest, na polowkowym też, że dziewczynka, chociaż nie chciała się pokazać, a dziś dr, że chłopiec, tak sobie z nas zazartowal, a ja prawie zawał miałam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a22293fbaa1.jpgBuko lubi tę wiadomość
-
Olciaaa wrote:Jak się dziś czujecie Dziewczyny? Bo ja jestem średnio przytomna i czuję się jakbym miała niestrawność... I nie mam siły na nic...
Ja różnie bardzo - są chwile, że jest dobrze, a za moment już mnie mdli albo słabo się robi, także istny roller coaster. Dziś nawet miałam chwilówke na wymioty, tak mi podeszło...ale obyło się Naszczęście brzuch mnie nie boli, ale cały czas plamię, tak jak właśnie Olcia napisałaś - na brązowo. Lekarz mówił, żeby czymś takim się nie przejmować, wiec póki co zachowuję spokój. -
Buko wrote:Na ktg będę chodzić dopiero od 36 Tc raz w tygodniu, teraz położna tylko przed wizytą sprawdza jakie jest tętno i tyle, pierwszy raz sprawdzała 21 Tc, wcześniej dr na usg sprawdzała.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a22293fbaa1.jpg
Ale slodziaszek z Agatki
Cudownie, że wszystko jest wporządkuBuko lubi tę wiadomość