Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina pod warunkiem, ze jedno z rodziców nie pracuje prawda? Jestem ciekawa co z normalnym becikowym, tym 1000zł co jest teraz. Jak beda płacic co miesiac 1000zł to jednorazowo tez zapłacą tym, którzy mają prace?
Kasia ja mam tak samo, ze jak mąz coś działa jakimiś piłami, wyzynarkami, wirtarkami czy innymi dziwactwami to ja już widze lejąca się krew
Która chętna dać mi kopa w tyek? Zabrałam się za porządki w komodzie która przezaczamy na ciuszki dla Julki, podzieliłam co gdzie pochować i co? Leży ten cały pieprznik na podłodze i woła o pomstę do nieba a ja zamiast sie za to zabrać siedze na BBF! Cholera niech ktos mi internet odetnieblumen21 lubi tę wiadomość
-
Dorota, jak chwilę poleżą to nic im się nie stanie .
A co do 1000 miesięcznie to chyba przysługuje jak żadne z rodziców nie ma prawa do urlopu rodzicielskiego. Ja się tym mocno nie interesowałam, bo i tak nawet na zwykłe becikowe się nie załapię, ale jakiś czas temu czytałam pod kątem kuzynki i właśnie taką informację uzyskałam. -
dzień dobry
ale produkcja tutaj szła, trochę mi zajęło nadrabianie i teraz już nie pamietam o czym było :p
Listę z imionami chętnie uzupełnię w wolnej chwili. Teraz bede ich trochę miała bo poszłam dzisiaj po zwolnienie przyszłam rano do pracy, odpaliłam komputer, usiadłam i tak na głos sama do siebie mówie " co ja tu kur..a dzisiaj robie?! Mojego lekarze rodzinnego nie było, ale udało mi się dostać do innego. Wypisała mi zwolnienie na razie na tydzień, później bede kombinować. Dorotko mam ten sam problem co Ty bo za zwolnieniu nie mam wpisanego żadnego kodu i ciekawa jestem czy wypłacą mi 100%, tym bardziej, że dawałam w kadrach zaświadczenie o ciąży.
Jeśli chodzi o temat wiary, ja też nienawidzę tej hipokryzji w kościele oraz tej niesprawiedliwości jaka dzieje sie na świecie, ale kiedy poznałam podejście księdza Kaczkowskiego to trochę zmieniłam zdanie. Polecam poczytać jego wywiady.
Patrycja, powodzenia na rozmowie z Prezesową. zobaczysz bedzie dobrze.
Mosia super że kuracja żurawinowa zadziałała. Też brałam udział w tym konkursie i właśnie sprawdziłam pocztę i też wygrałam!!! jupi!
Kasia czas do wizyty szybko zleci i zobaczysz maluszka, ja za każdym razem jestem pod wrażeniem jak szybko rośnie i się zmienia. A co do seksu, my kochaliśmy się po zaaplikowaniu luteiny, wydaje mi się że w niczym to nie przeszkodziło. U mnie libido równe zeru, nawet sny mnie nie nawiedzają
Dorotko, gratuluję wygranej z ubezpieczalnią, o swoje trzeba walczyć! za zamierzam też wykorzystać ubezpieczanie na maxa po zabiegu męża zobaczymy co się uda.
Kasiarzynka, trochę ten kuzyn nie ma taktu pakować się ciężarnej na głowie. Dzisiaj możesz nie mieć żadnych sygnałów, a jutro możesz urodzić nigdy nie wiadomo. Strasznie nie lubie takich gości.
Iwona ja mam w pokoju lampę owadobójczą, kupiłam z internecie, ale jakiś czas temu były też w lidlu. rewelacja. Włączam ją wieczorem przy zgaszonym świetle i te durne owady lecą do niej i się zabijają! ha!
Madzia, współczuję straty pieska. Ja w zeszłym roku musiałam uśpić swojego 16 letniego psa więc wiem co czujesz.
Tusia, a Ty znasz już płeć maluszka?
-
Miszkaaa ale się uśmiałam z Twojego tekstu lecą do lampy i się zabijają hehehe prawdopodobnie będzie chłopak ale usg było robione w 13 tyg więc może sie jeszcze zmienic Jestem zapisana na usg 8 września ale chcę przepisać na 28 września i wtedy będę miała połówkowe i będzie więcej widać
Aaa powiem Ci że ja tak samo mam z seksem . Nie chce mi się, Nie sprawia mi przyjemności bo się wtedy boję o maluszka i boję sie że po stosunku zaczne plamić albo krew mi będzie leciała :/Wszystkow głowie siedziWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 19:50
Kubuś
-
arien wrote:Kwiatuszku, zastanów się nad swoim życzeniem! Zapłakałabyś się bez internetów i naszego forum! :p
blumen21 wrote:ja tez nie mogę sie zmotywować do prasowania i ukladania ciuszków;D
Patrycja normalne becikowe przysługuje jak dochody nie przekroczyły chyba 1922zł na osobe i wydaje mi sie ze wlicza sie w to juz dziecko. I nie wiem czy to nie bierze sie dochodów za poprzedni rok. -
Dorotko super, ze dostaniecie odszkodowanie, należy się. Firmy lubią sie migać ile się da, a nóz ktoś odpuści. Mąż przynajmniej będzie mieć zestaw kluczy Forum wciąga, nic nie poradzisz
kasiarzynko Twój mąż zachował się jak typowy facet Niech on się tłumaczy kuzynowi że nie bo na dniach będziesz rodzić i koniec. Przeciez to ostatania szansa na pobyt we dwoje
Kasia dobrze, że nic poważnego nie stało się mężowi jak grzebał przy prądzie, no a łokieć faktycznie może dokuczać, szczegolnie jak się trafi na to wrażliwe miejsce
blumen ja się nie łapię na becikowe więc nieszczególnie wczytuję się w te informacje. Szkoda, bo tysiak miesięcznie by sie przydał
Ada jednak zwolnienie, należy się jak jesteś tylko tydzien na tym od rodzinnego to aż tyle nie stracisz, potem od gina dostaniesz już 100% płatne13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Kurde teraz jak przeczytaam posta Moni to przypomniało mi sie, ze miałam odpisac Adzie o zwolnieniu tak wiec Ada bardzo dobrze zrobiłaś, ze wziełas zwolnienie, jak dawałas zaswiadczenie to musza wypłacic Ci 100%. Ja uzgodniłam z kadrami, ze jesli jutro zdobede jakies zaswiadczenie to im dostarcze. Akurat bede szla na morfologie to zerkne czy gin przyjmuje.
Karolina a nie za wczesnie na pranie? Ja miałam pochowac w worki próżniowe te gotowe ciuszki ale juz nie chce mi sie kombinowac i zamierzam je tylko poprzykrywac ręcznikami z wierzchu zeby tak kurz nie osiadał na nich. Niby dzieciece ubranka tez powinny złapac troszke domowych bakterii ale chyba bym bała sie tak wczesnie je szykowac. Ale to tylko moje zdanie
I żeby nie ubranka nie zaczely Ci pachniec zapachem drewna z komody.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 22:12
-
Cześć doszły mnie słuchy, że troszkę za mną tęsknicie bardzo mnie to cieszy Grzejcie mi ładnie miejsce zamierzam się tu pojawić lada chwila
Rośnijcie zdrowo
Pozdrawiamarien, kwiatuszek789, czekolada, 100krotka:), dmuchawiec, miszkaaa lubią tę wiadomość
-
Madzia, Ada doskonale Was rozumiem. Od niedzieli strasznie boli mnie głowa i mięśnie lub ścięgna z tyłu szyi, jest mi wręcz trudno fizycznie trzymać prosto głowę. A dziś rano tak mi się słabo zrobiło, że myślałam, że zemdleję. No i jadę do tej pracy zastanawiając się na co im się przydam w takim stanie. Ale tłumaczę sobie, że możw czuję się gorzej przez stres i po tej dzisiejszej rozmowie będzie lepiej.
Little, czekamy, czekamylittleladybird lubi tę wiadomość
-
Little, miejsce czeka już wygrzane, że hoho! A jak zobaczyłam Twojego avatara tutaj to pomyslalam, że to już! Ze już dołączyłas Ale spokojnie jeszcze poczekamy na Ciebie
Wiecie co? Ja też brałam udział w tym konkursie Chicco I wiecie co? Też wygrałam! Ale zorientowalam sie dopiero dzisiaj, wczoraj na mailu nic nie mialam, dopiero dzisiaj zobaczyłam na komorce, że jest I się udało, pierwszy raz zaliczony
Robaczku, mam nadzieję, że to faktycznie przez stres i Ci przejdzie szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 09:00
littleladybird, monika_89 lubią tę wiadomość