Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane!
Co do płaczliwości to ja mam takie dni czasem i bez ciąży i zazwyczaj pokrywa się to z terminem miesiączki, taki płaczliwy pms No, ale jak sobie tak popłaczę, wyryczę się, pohisteryzuje wręcz to czuje się taka...oczyszczona i lżej mi
Dorotko, zdaje się, że te ciuszki z tesco w większości nie mają zatraszków koło główki, ale za to te rozcięcia na głowę są dość szerokie więc myślę, że dasz radę
Kasiarzynka, bo Ci zegar tyka, tak sobie myślę, że to nie przez pełnie, albo nie do końca przez nią tylko z powodu rozpakowywania lada chwila
Robaczku, o której jutro masz usg? To będzie to genetyczne?
Czekolada, kończę pisać ten post i lecę na różową, zobaczyć co naskrobałaś. Zdajesz sobie sprawę z tego, że pewnie właśnie wszczęłaś wojnę?
Właśnie wróciłam z różowej, nic tam takiego nie napisałas przeca
Dziewczyna, która dwa dni temu straciła ciążę, poradziła innym, żeby najlepiej mniej myślec, mniej się stresować i wiecej odpoczywać (w sensie, że potem się uda). I dostała odpowiedź, że to zalosne slowa z ust staraczki. No kurwa, co to ma być w ogóle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 09:48
-
Dzień dobry. Ja tam spałam w miarę, ale byliśmy na ognisku i wróciliśmy dość późno więc padlam jak mucha
idę ogarnąć of
edit: trochę mi mina zrzedla jak zobaczyłam jeden komentarz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 09:59
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Hej
I ja zachecona Waszymi postami zajrzalam wlasnie na OF i trz mnie jeden z ostatnich postow zniesmaczyl. Mialam ochote polubic post tej dziewczyny o ktorej Arien pisze. Ciekawe co by dziewczyny zrobily jakbysmy wszystkie go polubily
Mi sie spalo dobrze ze tez ciagle wstaje na siusiu albo jesc. Wkurza mnie to szperanie w lodowce w nocy bo sie rozbudzam. Jak do wc to na spiocha ide i zaraz zasypiam w sumie. A rano psy nie daly mi pospac.
Wczoraj wieczorem wystraszylam sie ze skurcz mnie zlapal bo zaczal sie na gorze, lekkim bolem i stwardnieniem calego brzucha ale jak sie okazalo to mala to sie chwilowo ulozyla.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 10:12
-
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/sa-jakies-staraczki-z-rocznika-89,2534,653.html
Ja tam polubiłam post i A-nisi i maliki.
Lorka, muszę się niestety zgodzić. Kiedy była tam większość z nas było naprawdę fajnie, czułam, że mogę na Was liczyć, słyżyłyśmy sobie nawzajem radą, pomocą wsparciem. I jak każda z nas, która zaczynała starania z wykresami, obserwacjami miałam miliony pytań a Wy cierpliwie tłumaczyłyście
A teraz dowiedziałam się, że byłam "spanikowaną nowicjuszką", które zaraz się udało. No byłam, owszem. I owszem, panikowałam nie raz, nie dwa. Ale czy to nie jest naturalne, i czy własnie nie po to zostało stworzone to forum? Czuję się tak, jakbym w ogóle nie miała prawa tam być dopóki nie zacznę myśleć po 2 lat starań o in vitro. To takie smutne jest, naprawdę.
Tym bardziej cieszę się, że mam Was teraz tutaj I jak któraś panikuje, bo brzuch zaboli, to żadna nie powie, że bez sensu (i Lorka, nie miałam na myśli Ciebie z tym bólem brzucha, bo jak pisałam wczoraj, sama się niepokoiłam, że mnie pobolewa :p)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 10:30
czekolada lubi tę wiadomość
-
Kasiarzynka. Współczuję nocy, aż dziwne ze ja dobrze spalam bo zawsze przy pełni miałam nieprzespane noce jak jakiś wilkołak
Dołączyłam się do polubienia
Dorotko. Jak body maja przy szyi takie jakby kopertowe rozszerzenia, nie wiem jak to napisać, ale na pewno mają to nie powinno być problemu z założeniem