Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupiłam termometr, niecałe 6 zł bo wole na poczatku nauczyc sie wyczuwac wode ale to dlatego ze w sum ie nigdy nie kąpałam malucha. Pewnie szybko pójdzie w kąt. ale jak cos to chyba wszedzie je widuje, tesco, kauflandzie, auchan wiec zasze mozna dokupic na szybko.
Ja tez od poczatku jestem za półspiochami ale jakos tak wyszlo ze w paczce, która kupiłam na allegro i z tych rzeczy co dostałam mam duzo pajaców. I tak pewnie "w praniu" wyjdzie jak nam najwygodniej ubierac dziecię. Zastanawiam sie jeszcze nad rajstopkami bo jakoś mam wrazenie ze takie obcisłe ciuchy dla malucha są niewygodne. I sama nie wiem czy kupic
Co do czapki zimowej to pod te grubsze dobrze podobno zwykla bawełniana zalozyc zeby skóra oddychała. Chyba przejde sie do sklepu i popatrze jakie maja zestawy typu szalik + czapka. chociaz zrobilam sie wygodna kupujac przez internetWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 20:18
-
Zobaczymy po kilku pranaich ale po dwóch nic im nie było. Mam na mysli body. Teeraz bede praca spodenki podszyte polarkiem wiec zobaczymy jak one sie beda sprawowały, dam znac i jeszcze półspiochy właśnie bede preała i czapeczki.
Magda ale to znaczy ze musisz pisac teraz to jutrzejsze zaliczenie? w sensie w weekend?