Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry, ja dziś jakoś szybko na nogach. Czekam na męża aż wróci z pracy i przywiezie chleb na śniadanie, jeszcze pół godziny, mam nadzieję, że nie umrę z głodu
Ja bym już chciała mieć ciążowy brzuszek, połowa na liczniku a tu nic. Wczoraj oglądałam zdęcia na którym szwagierka jest w ciąży i to w tym samym tyg co ja teraz i ona to miała brzuszek. Pewnie potem będę narzekać, ale ja też chcęęę13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyCzesc:-)
A ją bym chciała mieć maleństwo już przy sobie
Miałam dziś pobudkę o 4.30 i nie mogłam wogole usnac...nie wiedziałam co mam że sobą zrobić usunęłam dopiero jak mąż pojechał do pracy po 7. Obudziła się pół godz temu:-) czas się zacząć szykować jedziemy dziś do TiK taka:-) -
Dzień dobry
Mąż właśnie dzwonil ze mam o 12 przyjechać po niego do szpitala masakra nie spodziewałam się ze tak szybko go wygonią, dzisiaj czuje się zdecydowanie lepiej, kica na kulach. Także powoli pakuje manatki i jadę po niego.
Dziewczyny herbatka z kopru naprawde pomaga, ja miałam takie problemy na poczatku teraz juz jest ok. W ogóle od kiedy zaczął się II trymestr to nie czuje się w ciąży, no nic a nic.
Ale miałam głupi sen, śnili mi się znajomi. Dziewczyna była w ciąży w starszej niż ja(w rzeczywistości nie jest w ciąży ) i chodziła to tego samego lekarza co ja. Spotkaliśmy się gdzieś przypadkiem i ona mi mówi ze u jej dziecka wykryto chorobę Uwaga: Wściekłego Hitlera!
Ale mam zryty łeb -
To teraz Ada zamienia się w pielęgniarkę Mam nadzieje, że mąż szybko dojdzie do siebie a sen rewelacyjny
Ja właśnie dzisiaj zakupiłam herbatkę z kopru włoskiego ale smakuje mi anyżem, którego nienawidzę Ale coś muszę z tymi jelitami zrobić bo zwariuje. Kalendarz pokazuje ze 11.09 zaczynam II trymestr i mam nadzieję, że mi w końcu przejdzie. W ogóle stwierdziliśmy wczoraj z mężem, że ta ciąża śmignie nam zanim się obejrzymy...jutro zaczynam już 13 tc.
-
Ada super ze maz juz wychodzi do domu teraz ubierz sie w sexi stroj pielegniarki i sie dobrze opiekuj
A sen ciekawy hehe waciekly hitler
Dziewczyny cieszcie sie ze nie czujecie sie jak w ciazy. Ja 2 trymestr tez chodzilam jakby nigdy nic, brzuszek powolutku sie pokazywal na pozniejszym etapie. A teraz wszystko nadrabia i na serio jeszcze bedziecie mialy dosc oprocz sennosi myslalam ze sie dzisiaj dobrze czuje ale chwile pochodzilam i pojawil sie TAM bol miesni, ten sam co wczoraj i pewnie tak juz zostanie skoro po nocy na stale nie przeszlo. Poltora msca z bolacą no wiecie czym -
Dzień dobry
Ada to teraz ruszasz do boju jako Pani pielęgniarka
Dorota, a w ciągu dnia śpisz??
Kasia, leci ten czas jak szalony
wczoraj byłam w rossmanie i poprosiłam o kartę rosnnę a pani do mnie że muszę 2 razy w ciągu miesiąca robić zakupy dla dziecka bo inaczej karta będzie nieaktywna... Monika jak to jest z tą kartą ? teraz czytam na stronie ale tam są inne informację.
-
arien wrote:...cipunią :p
Marlena czasami spie. Jakbym codziennie chciala przysnac to nie byloby problemu zebym drzemke zaliczyla. Teraz to niewyspanie przez prace meza bo klade sie o 1.30 jak on jedzie a pozniej jeszcze wc wzywa
W ogole zla jestem bo maz jest na okresie probnym do pazdziernika a jego brygadzista wymyslil sobie ze on jako brygadzista bedzie pracowal tylko na 1 zmiane a moj maz i jeszcze jeden facet caly czas na druga i trzecia. Zajebiscie cos czuje ze na same narodziny Julci zostanie bez pracy
Tez mam karte rossne i nic mi takiego nie mowili jak ja bralam ze sklepu. Czyli jesli tak jest to i tak juz jest nieaktywna bo tylko raz na nia cos kupilam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 12:06
-
Monia po 5 szt mam na rozmiar 56 , na 62 ,68 tak myśle aby było po 10 szt, zostało jeszcze tyle do kupienia...
Tak jak Dorota pisze pieluszki flanelowe do położenia na łóżeczko pod głowkę dla małego sa milsze.
Bebetto holland ma chyba jedna z wiekszych gondol chyba 84, spore maja jeszcze Jedno ale spacerówka... odpada..
Mi się podoba ten brązowy z uszkami:) jasny też jest fajny, bardziej do mnie mówi ale praktyczny, mniej brudzący jest brązowy, zobaczymy jaki kupie jak przyjdzie do kupna:)
Pajac pod spód grubszy kocyk gruby wezme z domu wiekszy i przykryje nim małego, zobaczymy jaka pogoda bedzie.
Marudzić każdy może:)pozwalamy do woli:)
Ja miałam kupić rożek przez internet, ale jak zobaczyłam jaka jest rożnica w sklepie materiał grubość, jedne są takie cieniutkie bez usztywnienia, drugie znów z usztywnieniem grubsze, stwierdzilismy z mezem ze kupimy w sklepie bo musi być grubszy i usztywniany i na taki sie zdecydowalismy.
Ada fajnie ze mąż bedzie w domu ,
-
Ja zastanawiam sie takze nad recznikami czy wybrac Ceba baby okrycie czy baby ono, sa w dobrej cenie baby ono na gemini i chyba sie na nie zdecyduje ale zanim kupie prównam w sklepie który jest miększy:)