Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiarzynka wcale dziwie sie ze tyle emocji w Tobie. Mam nadzieje ze chiciaz na troszke zasnelas by zebrac troche sily na dzisiejszy dzien. Juz dzisiaj bedziesz tulila w ramionach Justysie
Ada ja wlasnie wypatrzylam nazwyklejszy biustonosz na allegro, ktory nie jest taki ze zwyklego materialu tylko ma leciutko usztywnione misieczki. Daleko im do zwyklych miseczek, ktore nosimy na codzien ale przynajmniej jako tako to wyglada. Jak zda egzamin i bedzie wiecej ich potrzeba to domowie albo poszukam czegos porzadniejszego.
Ja juz nie spie bo maz ma drugie zmiany teraz ale o 7 wsteje remontowac wiec i ja mam pobodke. A glodna juz jestem strasznie i pecherz az boli ale trzymam ile sie da bo przed 5 siusiu robilam to wiele pewnie sie nie zebralo.
A tak w ogole to dzisiaj u mnie kolejny tydzien, 2 tyg do donoszenia ciazy a 5 do TPWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 07:39
-
nick nieaktualnyKasia K mam nadzieję że troszke pospalas:-)
Dorotka Tobie zostało 5 tygodni toz to już zaraz:-) zanim się obejrzysz i Ty będziesz tulic Julcie:-)
A my wyprawilysmy tatę do pracy zjadlysmy sjadanie i jeszcze lezymy:-) Lenka co i rusz się odzywa:-) -
Kasiu ja też mam nadzieję że jednak udało ci się zasnąć Trzymam mocno kciuki za Ciebie. To niesamowite że już dziś będziesz tulić dzidzię w ramionach
Co do biustu ja też chętnie trochę oddam. Mam rozmiar 65 g. Polecam biustonosze półusztywniane. Cenię sobie firmę kinga, gaja, konrad.
Iwona mam nadzieję że usterka nie będzie kosztowna.
Ada myślę że nawet jak przemalujesz to z żyrafką na biało to będzie pięknie wyglądać.
A ja dziś odnotowałam skok temperatury, więc lekarz miał jak zwykle rację Mam też wyniki badań które mi zlecił:
anty-TPO 6,22 IU/ml normy: 0,00 34,00
anty-TG 16,47 IU/ml normy: 0,00 115,00
Witamina D metabolit 25(OH) Wynik badania: 27,50 ng/ml tak więc tu poziom niewystarczający.
normy:
niedobór <10 ng/ml
poziom niewystarczający 10-30 ng/ml
poziom wystarczający : 30-100 ng/ml
toksyczność >100 ng/ml.
I teraz pytanie do was czy orientujecie się czy na witaminę D3 leki są na receptę? Potem zadzwonię do lekarza. Ciekawa jestem czy taki niedobór mógł spowodować poronienie.
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Iwona tez nie mam pojecia co do wit D. Nigdy nie kupowalam i nie pamietam zebym miala kiedykolwiek badany jej poziom.
Dobrze ze zanotowalas ladny skok
Jeny pierwszy raz chciala mnie kobitka w laboratorium przepuscic tak sama z siebie. Ale podziekowalam bo 3 osoby przede mna, dobrze sie czuje wiec moge poczekac. Ale milutkoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 09:29
-
Dzień dobry, mąż nie dał mi spać, chrapał jak traktor, ale jak go sztutchlam to przecież on nieee. Więc go nagrałam w nocy i mu udowodniłam
Co do rozmiaru biustu to też słyszałam, ze ten nie ma nic wspólnego z mozliwościami wykarmienia dziecka. Ja się tylko modlę, żeby mi za dużo nie przybyło z mlekiem
Kasia powodzenia dziś! ściskam z całych sił kciuki, to niesamowite, że już dziś będziesz tulić maleńką
Dorotko leci ten czas, jeszcze 2 tygodnie i spokojnie możesz rodzić Dobrze kojarzę, że dziś ma przyjść fachowiec?
Sylwia a mówiłyśm, że owu będzie nie mam pojęcia co z tą witaminą d ale widzę, że dziewczyny Cię już zasypały linkami
blumen ja często korzystam z tego bloga13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Dzień dobry
kasiarzynka, trzymam kciuki za Ciebie/za Was oby wszystko poszło pomyślnie
CO do biustu to ja przed ciążą miałam rozmiar C i bardzo lubię biustonoszy z intimissimi, w szczególności jak kładę gładką bluzkę ale co widać biust wtedy idealnie to wygląda, po porodzie też zamierzam kupić specjalny biustonosz do karmienia, w domu mi nie przeszkadza ale jak gdzieś wychodzę muszę czuć komfort że bielizna jest ładna tak już mam
Malowanie skończone, czekam na karnisz. Na obi wybrałam żyrandol ale jak na złość go nie ma więc lipa musze czekać a jak nie to podjadę gdzie indziej. Jeszcze musze po sąsiedzku podejść szybę wybrać do szafy i czekam na pana który zacznie ją montować -
Sylwia coś mało z wakacji chyba korzystałaś , że masz tak niski poziom vit d3
teraz obowiązkowo suplemantacja i wszystko wróci do normy
Mój mąż też chrapie jak niedźwiedź ale szczerze wolę się budzć od jego chrapania w nocy niż sama z siebie dziś obudziłam się o 4 rano ... zasnęłam ok 6:50 jak jestem sama to zawsze zarywam noce
Mam nadzieje , ze od dziś zacznę się wysypiać
Mam nadzieję , że mimo problemów Kasiarzynka się wyspałaś teraz będziesz miała problem z wyspaniem się przez jakiś czas Ale podejrzewam , ze sama też bym nie spała za dobrze
Laktacją po cc lepiej się nie martwić na zapas , moja ciocia miała cesarkę i pokarm miała już tego samego dnia na wieczór z kolei moja mama rodziła sn i pokarm zaczął sie pojawiać dopiero po 3 dobach , no i przeszła ciężkie zapalenie piersi
-
Lorka właśnie korzystałam bardzo dużo Ja bardzo lubię słońce i zawsze dużo się opalam. A wakacje spędziłam na gorącej i słonecznej Gran Canarii Strach pomyśleć jaka była wcześniej. Dobrze że dał mi aż 2000 jednostek. Mam nadzieję że szybko wróci do normy.
Dziś wraca mąż? Pewnie liczysz godziny do powrotu?
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Sylwia póki co odnawiamy pokój bo na wiosnę zamienielismy się z siostrą. Będziemy spać z dzidzia póki co mamy miejsce na łóżeczko ale przy drugim dziecku będzie gorzej. Póki co to cieszę się że chociaż ten pokój ogarniamy ale wolałbym być na swoim już
Sylwia a jak twoje samopoczucie?? -
Na pewno dużo siostra pomoże mama zapewne też Mam tylko nadzieję że teściowa nie będzie za często przyjeżdżać
Najważniejsze żebyś się czuła na siłach. Jak czujesz że już to jak najbardziej zaczynaj starania. Oby wszystko Ci się ułoży jak najlepiej
Ja też myślę o Kasiarzynce cały czas