X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starania były pełną parą :D Już po owulacji, więc teraz czekam 2 tygodnie.

Mama na pewno dużo pomoże, co do teściowej to może akurat się zmieni jak zobaczy wnuka :)

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja i tak wolę jej unikać he he :-D

To teraz czekamy na efekty :-P

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie lubię tych dwóch tygodni czekania, zawsze mi się dłużą

blumen21 lubi tę wiadomość

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia trzymam kciuki za owocne efekty :)
    Moj tez chrapie;/ ale jak go szturchne to przestaje:)
    Dzisiaj sie okaze ile bedzie nas kosztowac naprawa pieca, maz wroci z pracy to bedzie rozkrecal.

Juz posprzatane obiadek zostal jeszcze z wczoraj i tak jakos mi sie nudzi :(

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia no i super, weźmiesz witaminy i wszystkie wyniki będą ok :) Na dłużące się oczekiwanie polecam komedię Mordecai z J. deepem ;)

Marlena intimnissi ma cudowną bieliznę <3 zdecydowanie lepsza niż esotiq :) długo muisz czekac na karnisz?

tez jestem ciekawa co tam u Kasi :)

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wam zazdroszczę tego że siedzicie w domku, że macie czas na obiadki itd :)

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia na początku to byla dla mnie tragedia, tym bardziej, że musiałam leżeć, teraz się przyzwyczaiłam, fajnie sie polenić trochę ;) (tym bardzej, że odkąd skończyąłm1 16 lat to coś tam w wakacje pracowałam potem studia zaoczne i praca, potem praca więc to moje pierwsze wolne :P)

dreambaby lubi tę wiadomość

21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 16:28

wnidtv73dpzdszlc.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu trzymam kciuki :) Czemu masz cesarkę?

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mojemu przesunęli loty :P na szczęście będzie szybciej - 22:50 :P
    Krzątam się po domu coby czas szybciej zlecał :)
    Ale już cała w nerwach jestem :P jakiś zryty beret mam normalnie.
    Zamiast się cieszyć , że podejrzę maluszka i odbieram męża to się zamartwiam ...

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia o mała urodzi się w ten sam dzień co mój dziadek :) Mąz przynajmniej zdaży sie ostatni raz wyspać :P

Ewelina super, że mąż będzie szybciej. Niby tylko godzna ale zawsze

21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia zaciskam kciukasy za jutro :)

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia. Powodzenia jutro :) chociaż mąż spokojnie w domu odpocznie żeby miec sily na jutro. Ty tez odpoczywaj w tym ekskluzywnym SPA :P ale jutro emocjonujący dzień :) super!

Ja dzisiaj wstalam za wcześnie i teraz oczy mi sie zamykają. Posprzątałam, zrobiłam pranie, upiekłam pizze, zjadłam jak prosiaczek i teraz leżę. Żebym tylko nie usnęła bo musze obejrzeć 600g szczęścia :)

Sylwia takie lenistwo jest super! Pewnie mi się znudzi za jakiś czas ale teraz uwielbiam być w domu.

Ewelina dzisiaj Ty masz dzień pełen wrażeń. Trzymam kciuki za wizytę i ostrożnie jedz po męża.

Lorka lubi tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie :D chodzę po ścianach :P
    Zrobiłam pranie , powiesiłam na dworze i co ja widzę ... zbierają się chmury deszczowe :D
    zaraz będę latać z koszem żeby nie zamokło wszystko :P

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, dobrze, ze lekarz telefonicznie przekazał jaki leki masz brać i ze da sie je kupic bez recepty. Oby syplementacja szybciutko nadrobiła braki w organizmie :)

Marlena zazdroszcze, ze masz już malowanie za sobą :) czyli już wszystko skończone z takich remontowych rzeczy?

Iwona trzymam kcuki aby naprawa pieca okazała się być jakąś drobnostką.

Kasiarzynka ja cały dzien widziałam oczami wyobraxni jak tulisz malutką a tu taki psikus ;) a dlaczego dopiero jutro? w sumie to dobrze bo mąż sie wyśpi, ogarnie i w pełni sił bedzie mógł czekac na swoją córcie :)

Ewelina fajnie, ze przesuneli loty i bedziesz miała męża szybciej :) daj znac po wizycie i oczywiscie kciuki zacisnięte :)

Ja odebrałam czesc wyników dzisiejszych i anemię prawie zażegnałam ale za to w osadzie moczu pojawiły sie leukocyty i erytrocyty. Ciekawe czy doktorek cos na to zadziała.

Ada zdrzemnij się, korzystaj ze spania. Ja zawsze wkurzałam sie jak ktos mi tak gadał ale to są swiete słowa. Julka jeszcze w brzuchu ale ja juz czuje braki snu, tym bardziej jak wstajje w nocy kilka azy do wc i teraz o 7 przez remont. Trzeci dzien z rzędu pokimałam 2 godzinki po południu :) ale zbieram tyłek i ide zaraz zupkę gotować na jutro. I w ogóle zastanawiam sie czy powinnam tym hydraulikom obiad jakiś zrobić? Jak myślicie? Niby w jeden dzien maja sie uwinąć z praca.

I musze sie wyzalić. Mąż dzwonił i powiedział, ze jego pojebany szef - brygadzista (rok lub dwa starszy od nas!) wymyslił im dwutygodniowe szkolenie w Gransku. Kiedy?? Na dniach maja dostac informację ale wyjazd może to być kwestia powiedzmy dwóch, trzech tygodni - czyli w zasadzie na sam TP. Mój już oznajmił, zeby koleś zapomniał, ze pojedzie bo moge w kazdej chwili juz urodzic i przypomniał mu o remoncie, który robi. Kuźwa i tamten jeszcze stwierdził, ze moze sie przynajmniej nauczą czegos na szkoleniu. Tyko jak mój pyta tego szefa jak coś naprawic to ten mu gada, zeby sam sie nauczył bo on nie bedzie mu tłumaczył. Nosz kurnaa znieczulica totalna :/ mój ma juz dosyc takiego traktowania i szuka nowej pracy :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 16:58

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada, jaki pracowity dzień :)

Ewelina, odezwij się koniecznie po wizycie.

Kasia, czyli jednak nie trzeba było się martwić tym samodzielnym wypisaniem ze szpitala. Czas szybko zleci do jutra i będzie pełnia szczęścia :D No i mąż przywita córkę ogolony i wyspany.

Ja dziś mam ciężki dzień. Rano dostałam maila od klienta, który tak mnie wyprowadził z równowagi, że prawie się popłakałam. Wszyscy na mnie patrzyli a ja z tej złości miałam łzy w oczach. A potem koło południa dostałam krwotoku z nosa, nie wiwm czy z tych nerwów czy niezależnie, ale od tego znów rozbolała mnie głowa. Wyszłam z biura o 15, bo muszę jedną rzecz skończyć w programie, który mam na domowym komputerze, ale siedzę od godziny i nie mogę się za to zabrać. A za chwilę muszę się zbierać, bo muszę zawieźć babcię do szpitala na zabieg i pewnie wrócę dopiero koło 21.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze, Dorotko, słabo z tym mężem. A on ma stałą umowę, przysługuje mu urlop ojcowski?

43kt9vvjbmmercyy.png

Wysłany: 15 września 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja bierz zwolnienie i odpoczywaj już. Szkoda Twoih nerwów i zdrowia maleństwa. A nikt nie doceni tego, ze jeszcze pracujesz. Woleli tylko popatrzeć niz jakos Ci pomóc. Krwotok z nosa, moze rzeczywiscie przes stres był ale w ciazy sie zdarzają i jest to normalne wiec trudno ocenić.

Mam nadzieję, ze z babcią to nic powaznego :)

A mój mąż ma teraz trzymiesieczna umowe próbną i jak na złość konczy sie 1 października. Jeśli przedłużą to na rok. Wtedy wezmie ojcowski i 2 dni okolicznosciowego, przepracuje 2 tygodnie do pełnego miesiaca i pójdzie na zwolnienie. W miedzy czasie pomoze mi z Julką i bedzie szukał innej, normalnej pracy.

Wózek Julki ma pierwszego lokatora :P nasz kocur codziennie pokłada się w koszu na zakupy i smacznie chrapie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 17:36

blumen21 lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 15 września 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejrzałam kawałeczek "moje 600 gramów szczescia" i zdażyłam sie poryczec jak zobaczyłam te kruszynki <3

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajj i ja się zbeczałam... <3

ex2bmg7yxswzkwmo.png
‹‹ 175 176 177 178 179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ