X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha, ale mamy z mężem głupawkę:). Jeszcze raz robimy listę imion. Na początku była powaga a potem puściliśmy wodze wyobraźni i wyszło to:
    Piotr
    Adam
    Krzysztof
    Tymon
    Leon
    Tymoteusz
    Gabriel
    Tymian
    Bazyli
    Bobromir
    Hrabia
    Evan

43kt9vvjbmmercyy.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:23

100krotka:) lubi tę wiadomość

Marzec x 2 <3 <3
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ja 2 widziałam statystyki imion w Warszawie i było imię które sie nigdy nie powtórzyło, nadano je raz. To imię to Belzebub! :) :D

arien lubi tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takich imion nadanych raz w całej Warszawie przez 10 lat jest nawet kilka :). Właśnie po tej liście lecieliśmy robiąc wczoraj swoją, ale po jakimś czasie pojawiały się takie imiona, że stwierdziliśmy, że równie dobrze można coś wymyślić.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej

Niektore imiona faktycznie niezle wyszukane i oryginalne ;-)

Dziewczyny ciekawe jak Kasiarzynka, czy juz ma malutką przy sobie czy moze akurat teraz ma cesarke. Ajj :-)

U mnie od rana robotnicy przez co w domu pieprznik. Nie wiem jak ja pozniej to ogarne :-/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PAtrycja no całkiem calkiem imiona :D

Ciekawe jak tam Kasia, pewnie już po cc :)

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie Kasia juz po wszystkim i teraz odpoczywa z małą. :)ciekawe kiedy die odezwie

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja śmieszne niektóre imiona :) Mi najbardziej podoba się Piotr :) Chociaż osobiście lubię imiona od których jest mało zdrobnień. Jak np Sylwia :P Boże co za narcyzm :D

Mam wyniki prolaktyny 7,45 ng/ml norma: 5,18 — 26,53 ng/ml.
    Czyli jednak jest dobrze :)

dmuchawiec lubi tę wiadomość

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • arien Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, po tym weekendzie jakoś trudno znowu wbić mi się w forumowy rytm. Tak piszecie, piszecie a mnie sie wena skończyła i czuję, że za bardzo nie mam nic do powiedzenia :/ Jakieś to dziwne to.

Jak dla mnie Bobromir wymiata :)
    Dorotko, współczuje robotników. U nas jest już tak od 2 miesiecy, że ciągle brud, ciągle cos do posprzatania, ogarnięcia itd. Już mam szczerze dość, chociaż akurat szykowanie nowej kuchni sprawiło mi wiele radości :) A jak się na bieżąco nie posprząta to tym brudem zarosnąć można...jeszcze tylko salon...i finito :) Nie mogę się doczekać.

Sylwia, bardzo piękniasta Twoja prolaktynka :)
    Ja o Kasi też myślałam :) Ciekawe jak tam się ma/mają :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Còż za lista :D
    Ja preferuję proste imiona :)
    Magdalena , Adrianna , Liliana , Patrycja
    A dla chlopca Marek , Piotr ...
    Ciekawe co na to moj maz :P

Sylwia wyniki masz dobre to tylko dzialac :) mi po stracie tez wszystkie wyniki dobrze wyszly :) tak wiec zycze Wam szybkiego strzalu w 10 :-)

Fakt ciekawe jak u Kasi :-) teraz pewno juz cala szczesliwa jest :-)

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, na stronie happy mum jest promocja i przy zakupie co najmniej 2 ubrań z działu outlet od ceny ogólnej zamówienia odejmowane jest 50%. Ja za bluzkę, koszulę, spodnie i gruuuuby sweter zapłaciłam niespełna 200 złotych. Jest też trochę kurtek do wyboru.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia no i świetne wyniki :)

Kasia wdrożysz się na nowo

Patrycja o zerknę zaraz

mój mąż wstał dziś wcześnie rano żeby dalej robić to swoje wino. Zostawił mi pół wiadra żeby mi się dzis nie nudziło więc kruche ciasto ze sliwkami juz jest w pierkarniku i zaraz zabieram się za kompoty :) Został mi jeszcze wór ogórków gruntowych od tesciowej muszę coś z nich wymyślić. Help! Mam już zrobione w zalewie musztardowej, curry i małosonle

21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • arien Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z ogórków może jakaś sałatka z cebulką na zimę?

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :)

Ewelina siesze sie ze z malenstwem wszystko dobrze :)

Tez myslalam dzis o Kasi :) ciekawe co tam u nich :)

Mi sie podoba wiele imion ale maz jest bardzo wybredny;/ z ledwoscia dal sie przekonac do Lenki.

U mnie dzis jakos kiepsko:/ nie moglam spac bo w nocy burza krecilam sie z boku na bok ;/ a caly ranek spedzilam w lazience;/ cos mi zoladek dokucza...chyba az boje sie jesc:/

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina oczywiście gratuluje udanej wizyty. Śliczne zdjęcie! Męża odebrałaś?

Sylwia super wyniki. Teraz tylko uzupełnisz wit D3 i będzie dobrze :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 16 września 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia prolaktyna bardzo ladna :-)

Kasia chwila momemt i na nowo wdrozysz sie w forum :-)

Monika wspolczuje Ci robienia tylu przetworow. Nie chcialoby mi sie. Ja jutro chcial nie chcial zabiore sie w koncu za sok z dzikiego bzu na zime. Ale nie chce mi sie za bardzo. A ogorki moze wrzuc po prostu do sloika i zrob konserwowe i kiszone?

Iwona a co z zoladkiem sie dzieje? Zjadlas cos czy wirusowka jakas?

Ode mnie fachowcy pojechali o 15, wszystko zrobione. Tylko zostal pieprznik w calym domu, troche gruzu, pelno kurzu :-/ maz w pracy i musze to jakos ogarnac. Sporo juz zrobilam ale konca jeszcze nie widac a sil juz brak. Dobrze ze juz w pokoju nic nie bedzie robione oprocz przemeblowania to chociaz jedno czyste pomieszczenie bedzie. Bede je ogarniac zeby bylo na glanc na wszelki wypadek gdyby Julce sie w brzuchu juz nudzilo i zdecydowala wczesniej wyjsc

klz9io4pkfldzhbc.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka sie odzywała??

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka fajnie ze wszystko zrobili szkoda tylko ze nie ogarneli ;/ nie przemeczaj sie bardzo odpocznij.

Mi chyba zaszkodzil serek ktory zjadlam po 7, pomeczylo mnie troche do poludnia ale teraz juz jest ok nawet obiad zjadlam i nic nie boli nie dolega:) tylko brzuch wywalilo :)

Wysłany: 16 września 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona no to fajnie ze juz sie dobrze czujesz :-) mi sie marzy dobra kanapeczka ale do lodowki daleko i wstac trzeba :-D

A ogarnianie juz w sumie nie w ich gestii. Podlog mi by nie myli a gruzu to tyle ze szufelka da sie zebrac. Tylko ze schylaniem najgorzej.

Kada rozumiem ze o Kasiarzynke Ci chodzi... Jakby sie odezwala to jakis jej post by byl pewnie :-P

klz9io4pkfldzhbc.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff padam z nog, cały dzień w kuchni

Kasia na sałatkę też padło :)

Dorotko konserwowych nie cierpię a kiszone już mam zrobione. Sama bym nie kupiła tyle rzeczy no ale to same zbiory z ogródka teściów. Fachowy dość szybko sie uwninęli, to dobrze. Z bałaganem sobie jakoś powoli na raty poradzisz a i mąż pewnie pomoże jak wroci z pracy

21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
‹‹ 177 178 179 180 181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ